Vi fick besök av KI-AB genom Hemfixarna. De installera en badrumslampa i taket. Monterade en ny kontakt i en taklampa samt en spot taklampa. Vi är mycket nöjda med deras jobb och att de var tillmötesg... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
KI-AB installerade batterilager hos oss. Kan inte säga annat än att det har varit top notch ifrån diskussion om vilket system, offert med bra pris, installation och support. Finns inget att klaga... Zobacz więcej
Köpte batteri till min solcellsanläggning och laddare till bilen. Fick ett bra pris och proffesionelt bemötande ifrån offert till färdigt arbete. Kommer kontakta Karli igen för framtida projekt!
Jag är verkligen nöjd med KI-AB. Allt har gått perfekt. Mycket nöjd med rådgivning om vad jag ska ha för solceller och batteri. Allt snyggt installerat och proffsigt hanterat. Dessutom gjorde jag n... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca systemów klimatyzacji
- Sklep z bateriami
- Stacja ładowania pojazdów elektrycznych
- Elektryk
- Elektrownia słoneczna
Napisane przez firmę
Vi på installationsföretaget KI-AB Energi riktar in oss på: # Luftvärmepumpar. Vi är ett F-gas certifierat och elbehörigt företag. # Solcellsenergi. Nyckelfärdiga solcellsanläggningar med fullständig dokumentation. # Solcellsbatteri. Har du en anläggning och vill komplettera med batteri? Då har vi den optimala lösningen till dig. Även om din växelriktare inte är hybrid. # Elbilsladdning. Vi installerar marknadsledande fabrikat av laddboxar, som anpassas enligt era behov. # Elinstallationsarbete. Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Vi utför all slags elarbeten, stora som små. # Vår utmärkta service är kärnan i vår verksamhet, och vi finns alltid till hands för support. # Våra arbetsområden är Jönköpings län med omnejd, men vi utför även arbeten i Kronobergs län, Kalmar län, Östergötlands län och Västra Götalands län.
Dane kontaktowe
Plåtvägen 5, 562 41, Taberg, Szwecja
- 0708965628
- Kontakt@ki-ab.se
- ki-ab.se
Inni użytkownicy przeglądali również
Proffsiga och trevliga!
Engagerade och hittar bra lösningar…
Engagerade och hittar bra lösningar utifrån kundens behov. Hade en tydlig tidsplan för arbetet och hörde av sig vid förändringar. Vi är mycket nöjda!
Vi fick besök av KI-AB genom…
Vi fick besök av KI-AB genom Hemfixarna. De installera en badrumslampa i taket. Monterade en ny kontakt i en taklampa samt en spot taklampa. Vi är mycket nöjda med deras jobb och att de var tillmötesgående.
Bredbandsinstallation
Patrik från KB-AB installerade mitt mobila bredband och gjorde ett fantastiskt jobb. Vänlig och professionell. Bra kommunikation innan installationen. Jag rekommenderar dem starkt!
KI-AB installerade batterilager hos…
KI-AB installerade batterilager hos oss.
Kan inte säga annat än att det har varit top notch ifrån diskussion om vilket system, offert med bra pris, installation och support. Finns inget att klaga på, och dom dyker upp när dom sagt😁
Och inte minst så är det riktigt trevliga grabbar 👍
Jag kan med gott samvete rekommendera dem.
Kompetent
Kompetent, god samarbetsförmåga och trevlig. Noga med kundkontakt och information
Toppen!
Väl utfört arbete för vår BRF
Väl utfört arbete för vår BRF. Bytte ut ett 60-tal lampor. Snabbt, professionellt utförande med bra feedback!
Köpte och installerade Zaptec…
Köpte och installerade Zaptec laddstation.
Mycket bra service och snabb installation.
Kan varmt rekommendera dem!
Fantastiskt bemötande och smidig,kommer…
Fantastiskt bemötande och smidig,kommer att anlita KI-AB vid fortsatta installationer.
Anlitade KA-AB för installation av en…laddbox
Anlitade KA-AB för installation av en laddbox och upplevelsen från det att
offerten skrevs tills laddboxen blev installerad var att allt var så proffsigt och välskött utfört.Så jag har rekommenderat detta företag till ala jag känner och jag rekommenderar alla som läser detta att göra samma sak om man söker ett seröst företag som kan sin sak! Norma
Jag är verkligen nöjd med KI-AB
Jag är verkligen nöjd med KI-AB.
Allt har gått perfekt. Mycket nöjd med rådgivning om vad jag ska ha för solceller och batteri. Allt snyggt installerat och proffsigt hanterat. Dessutom gjorde jag noggranna prisjämförelser och konstaterade att KI-AB var det billigaste alternativet jag kunde hitta. Trots priset upplever jag att jag inte kunde fått bättre leverantör.
Mycket nöjd!
Har anlitat KI-AB ett antal gånger…
Har anlitat KI-AB ett antal gånger alltid lika nöjd. Har fått hjälp med installation av spotlights både inomhus och utomhus.
Har även anlitat dom för solceller måste säga service,kompetens och priser är oslagbara.
Tack ännu en gång för snabb service.
Installation av laddbox
Fick tips att kontakta KI-AB av en nöjd släkting. Ångrade inte det beslutet! Fick en offert snabbt, fick ett installationsdatum omgående och själva installationen gick klanderfritt. Vi kan starkt rekommendera KI-AB!
Toppenservice och grym kompetens
Toppenservice och grym kompetens!
Rekommenderas!
Kompetens
Kompetens, trevlig och effektivt. Rekommenderar stark . Tack
Laddbox Installation
Kontaktade detta företag efter att ha sett deras reklamblad gällande Laddbox.
Fick ett positivt intryck vid kontakt med dem.
Från beställning till utfört arbete, gick det på ett par dagar.
Nöjd med installationen och mycket bra service!

Beställde en 405w panel
Beställde en 405w panel, tog bara 2 dagar så kom dom och mötte mig halvvägs och hjälpte till att lasta in den i bilen. Trevliga och serviceminded. Handlar gärna där igen

Odpowiedź od KI-AB Energi
Leverans och installation av laddbox.
Leverans och installation av laddbox. Mycket kunnigt och trevligt bemötande under förfrågandefasen. Snabb leverans med proffsigt genomförande resulterade i en snygg installation. Bra genomgång av funktioner och användning. Sammanfattningsvis ett mycket väl genomfört arbete. Servicefrågor efter arbetet har genomförts snabbt, kunnigt och med trevligt bemötande. Faktura som t.o.m underskred offererat belopp.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.