Key-Drop.com Recenzje 45 596

4,4

Keydrop.pl wyróżnia się szerokim wyborem skrzynek, które oferują emocjonujące możliwości zdobywania unikalnych skinów do gier. Podoba mi się również przejrzystość strony i łatwość jej obsługi, co spra... Zobacz więcej

nie polecam tej strony mam wrazenie ze procenty ktore sa napisane sa nie prawdziwe lepszy juz hellcase

Strona KeyDrop jest naprawdę fajna z kilku powodów. Po pierwsze, oferuje szeroki wybór gier, co daje użytkownikom możliwość odkrywania nowych tytułów. Po drugie, jej interfejs jest intuicyjny i łatwy... Zobacz więcej

Serwis keydrop to idealna platforma na zdobywanie różnych skinów do broni i moim zdaniem niskich cenach. W tym serwisie podoba mi się również, że po wpisaniu kodu youtubera grającego w cs-go oraz korz... Zobacz więcej

1. Dostawca gier
  2. Sklep z grami
  3. Sklep z grami komputerowymi

Open CS:GO cases, get the best skins for pennies - Key-Drop.com

4,4

Doskonała

46 tys. recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Najgorsza strona jaka istnieje na rynku gamblingowym csa

Najgorsza strona jaka istnieje na rynku.
Tak, dużo waszych ulubionych youtuberow reklamuję ją (Ci youtuberzy pokazują wam że mają wy*ebane na was i są sprzedajnymi sami wiecie czym) ta strona to dosłownie najgorszy "szajs". Za każdym razem jak robiłem case battle i np nie chciało mi się czekać na gracza to wzywałem bota i za każdym razem bot wygrywał nie było ani jednego razu żebym wygrał z botem. Tym bardziej givawaye na tej stronie są fake. Jak sprawdzicie sobie konta które wygrały givawaya to są to konta z pustymi inwentarzami (mają może parę odznak z operacji i naklejki) chociaż na profilu keydropa jest napisane że wyplacili. Bardzo rzadko zdarza się żeby item się znajdywał w ich ekwipunku. Raz sprawdzałem givwaya na M9 Bayonet dopplera i jak sprawdziłem dzień po givawayu ekwipunek "gracza"na steamie, nic tam nie miał oprócz paru odznak i naklejek i chcem wspomnieć że możliwe że sprzedał go na rynku steam ale kto coś takiego robi, a tym bardziej nie tylko jego ekwipunek tak wyglądał. Bardzo dużo osób które wygrywa giveawaya (jak nie wszysktie) to poprostu boty. Tym bardziej powracając do case battli zdarzało mi się że wbijało konto z profilowym keydropa i jakimś randomowym imieniem jak po przegranym case battle sprawdzałem konto danej osoby miała lvl 0, w polowie prywatny profil i nie miała żadnych skinòw w inwentarzu a skiny jakie jej dropily podczas case battle miały drop 0.0 czyli były bardzo żadkie i drogie. Jestem pewien że osoby które mają trochę rozumu też to zauważyły że ta strona ma tylko dosłownie tylko wzgląd na profit a nie na legitność. Więc proszę nie grajcie na tej stronie jak już chcecie stracić hajs na "legalnym" gamblingu to zacznijcie obstawiać mecze albo znajdźcie legitniejszą stronę, ale nie grajcie na tej stronie bo jedyne co zyskacie to stracony balans po 4 casebattlach. A otwieranie skrzynek na "sucho" nigdy się nie opłaca.

21 listopada 2023
Logo Key-Drop.com

Odpowiedź od Key-Drop.com

Hello, I am very sorry that you have such an opinion about our website. All our users and our Partners have the same chance of a drop. The drop on our website is random and depends primarily on luck. Case Battle mode is a mode in which one of our users always wins. We have no influence on which of our users will win. This is random. Many users have already won and got their dream skin. I hope you can do it next time too. Good luck!
As for our giveaways, they are constantly monitored by our technicians, if you notice any irregularities, report it to our technical support. Our technicians will verify the accounts of these users.

Our technical support is available 24 hours a day, 7 days a week and will be happy to answer all your questions and help you.

kolejny raz mnie oszukali wczoraj 600zl…

kolejny raz mnie oszukali wczoraj 600zl dzis 550 zajebista jest ta strona nie polecam

19 listopada 2023
Logo Key-Drop.com

Odpowiedź od Key-Drop.com

I am sorry that you have had a negative experience with our service. Our website is fully transparent and we allow you the opportunity to verify any drop. I would be happy to help clarify any concerns or issues you may have with our service. All I ask is that you provide more details from which your feedback is based.

I also encourage you to contact our helpdesk on the website, it is available 24/7 and our Agents will be happy to assist you.

Super gra

Super gra, bardzo podoba mi się mapa Mirage, umiem na niej grać.
Super też są skiny do broni i skrzynki z premiera.
Lubie w to grać z przyjaciółmi, bo miło spędzamy czas.
Fajna mapa NUKE

18 listopada 2023

Kriss Recon

Najbardziej podoba mi się szata graficzna. Często robione eventy. Nowe rodzaje skrzynek. Przede wszystkim jest to uczciwa platforma której można zaufać.

16 listopada 2023

Super gra z przyjaciółmi

Lubie w to grac! Polecam !
Fajne mapy, podobają mi sie. Przyjemnie można spędzić czas z przyjaciółmi i poznac nowych kolegów w grze. Gram w to od jakiegoś czasu i jest fajne.Super gra z przyjaciółmi, trenowanie strzelania, piekne skiny polecam CS 2!

16 września 2023

Co myślę o krydrop

Myślę, że Keydrop to najlepsza strona do zdobywania skórek CS. Można zdobyć dobre skórki.Oplaca się wpłacać i można wyjść nawet na plus. Najfajniejsza strona.

5 listopada 2023