keuringarts.nl Recenzje 762

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

De keuring verliep voorspoedig. De afwikkeling via RDW duurde wat langer. Oorzaak ; verkeerd e-mailsdres. Keuringarts moet het zijn en per abuis was er keuringsarts doorgegeven. Direct nadat er co... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het bleek eenvoudig om een afspraak te maken. Ik werd te woord gestaan door een dame die invoelend vragen stelde, tijd nam om op mijn opmerkingen en mogelijke zorgen mbt de aanvraag voor de verlenging... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Inplannen van de afspraak en lokatie vinden ging prima. De afspraak op zich was ook op de afgesproken tijd. De arts communiceerde prima en het doorlopen van de vragen en onderzoek van het zicht, blo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De keuringsarts in Veenendaal was kundig en zeer empathisch. Nam de tijd en zeer vriendelijk. Zij krijgt 5 sterren! Maar … Het contact om een afspraak te maken kan iets vriendelijker en even meedenk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Lokalny ośrodek zdrowia

Napisane przez firmę

Bij Keuringarts B.V hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect van medische keuringen. Of u nu op zoek bent naar een keuringsarts voor uw rijbewijs, of om een andere reden een keuring dient te ondergaan, bij ons weet u wat u te wachten staat. Voor aanvang van de keuring wordt u al uitvoerig geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de keuring en over wat u precies kunt verwachten. Onze keuringsartsen staan altijd voor u klaar, wanneer u vragen heeft of wanneer er zaken onduidelijk zijn. Ook tijdens de keuring zorgen onze keuringsartsen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat u op de hoogte bent van de onderdelen van de keuring. Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent, zowel voor, tijdens als na de keuring, om zo onnodige onduidelijkheid en zelfs stress te voorkomen. Wij proberen de medische keuring zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen en hierbij staat uw welbevinden en gemoedsrust continu voorop. Onze keuringen worden in lijn met de geldende medische wet- en regelgeving uitgevoerd.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 3 z 5

Keuring voor rijbewijs gerelateerd aan 80 jarige leeftijd

Alles bij elkaar vond ik deze keuring om mijn rijbewijs te verlengen vanwege mijn 80e verjaardag, een wasse neus
Er werd slechts bloeddruk gemeten een heel summiere oogtest gedaan, wat vragen gesteld, urine gecontroleerd en dat was het. Voor mij geen probleem, omdat ik nog gezond ben, maar dat geld niet voor iedereen. Of ik maar € 70 wilde betalen voor een keuring van ± 10 minuten.

14 października 2025
Logo keuringarts.nl

Odpowiedź od keuringarts.nl

Beste E.C. Schroevers,

Dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat u de keuring als kort en beperkt heeft ervaren.

De rijbewijskeuring wordt uitgevoerd volgens de geldende richtlijnen en bestaat uit vaste onderdelen, zoals het doornemen van de medische vragenlijst, het meten van de bloeddruk, een beoordeling van het gezichtsvermogen, urineonderzoek en een mentale beoordeling door de arts (gericht op alertheid, oriëntatie en begrip). Onze BIG-geregistreerde artsen zetten hun ervaring in om efficiënt en zorgvuldig te beoordelen of er medische aandachtspunten zijn die relevant zijn voor de rijgeschiktheid. Wanneer daar aanleiding toe is, wordt de keuring verdiept of wordt vervolgonderzoek geadviseerd.

De duur van de afspraak kan per persoon verschillen en is niet bepalend voor de inhoud of zorgvuldigheid van de beoordeling. Indien aanvullende controles nodig zijn, worden extra afspraken altijd kosteloos ingepland. Ons tarief van €70 ligt bovendien onder het maximumtarief zoals vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).

Uw feedback nemen wij serieus en zullen wij delen met de betrokken arts om onze werkwijze verder te blijven evalueren.

Team Keuringarts.nl

Kundig en informatief

Vriendelijke keuringsarts, kundig en informatief. Snelle afhandeling van administratie.
Snel bericht van CBR. Al met al een prettige ervaring.

12 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Prettig en deskundig verlopen keuring

Afspraak gemakkelijk te maken. Werd eerst weer afgezegd in Zutphen. Na telefonisch contact werd een oplossing in dezelfde week geboden in Apeldoorn op de zaterdagmorgen. Prima geregeld dus!
De afspraak zelf begon op tijd en met enige voorbereiding in 20 minuten afgehandeld. Zeer prettig en deskundige arts.

27 września 2025

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring. Arts was terzake kundig en deed een aantal goede adviezen tav mijn conditie. Ook het geschreven rapport was heel duidelijk en heeft bijgedragen tot een snelle afhandeling van eea.

16 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Een Goed zelfstandig denkend arts.

Ik werd geholpen door een goed analyserend arts die overbodige handelingen oversloeg. Ik was iets vergeten en hij nam ' de menselijke maat' .
Heel prettige effectieve keuring.

Is het goed dat er protocollen bestaan? Ja en nee is mijn visie. Het is fijn dat er mensen zijn die de noodzaak ervan terplekke beoordelen.

20 września 2025

Super gedaan

Super gedaan, hij maakte eerst een praatje met mijn 90 jarige vader en daarna de keuring.
Echt super ervaring

6 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Prettig ontvangen

Prettig ontvangen, maar de keuring was naar mijn mening wat oppervlakkig. Ik was blij met de goede uitslag, maar ik snapte niet dat ik met 50% zicht toch de weg op mag. Zelf vond ik het onverantwoord, ik vond dat ik veel te weinig zag en heb inmiddels aan beide ogen een staaroperatie gehad, met na de operatie nog een corrigerende bril.

3 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Als je ouder wordt en je moet weer…

Als je ouder wordt en je moet weer gekeurd worden voor dat oranje kaartje ben je toch een beetje nerveus. Maar het tegendeel is waar ,de (jonge) arts stelde mij gerust en deed alle nodige onderzoeken en stelde geijkte vragen. Binnen 15 min weer buiten . Top!!!!

22 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej