Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

2x niet op komen dagen zat er de laatste x helemaal klaar voor, zou korting krijgen geaccepteerd vervolgens nooit meer wat gehoord wat een slechte service zeg zo ga je niet met klanten om!

Oceniono na 5 z 5

Super fijne ervaring gehad met Keukenwrapper.nl! Communicatie met Joshua verliep heel fijn, hij heeft goed meegedacht over de opties en zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. Nu kan onze keuk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Przebudowy kuchni

Napisane przez firmę

Professionele en ervaren keukenwrappers. Het keukenwrapper team bestaat uit jonge, doch zeer ervaren wrappers die een opleiding tot signspecialist hebben afgerond. Met een overvloed aan enthousiasme en een professionele aanpak transformeren zij elke keuken naar de spcifieke wensen van de klant. Geef je keuken eeb stijlvolle make-over met ons uitgebreide assortiment folies.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

2x niet op komen dagen zat er de…

29 stycznia 2026

Erg tevreden!

Wij zijn erg blij met onze 'nieuwe' keuken! Joshua heeft heel netjes gewerkt en alles ziet er super strak uit. Ook heeft Keukenwrapper.nl goede prijzen. Aanrader!

5 listopada 2025

Prima bedrijf

De afspraken worden snel gemaakt en ook snel bevestigd. Op tijd uitgevoerd en zeer deskundig. Zeer aan te bevelen. Erik

8 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Super blij met het resultaat

Super blij met het resultaat! Mijn keuken lijkt echt weer helemaal nieuw zonder dat er een dure verbouwing aan te pas kwam. Joshua heeft netjes en snel gewerkt en het ziet er gewoon top uit. Echt een aanrader als je je keuken een frisse look wilt geven!

20 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik ben ontzettend blij met het geleverde werk.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn gewrapte keuken! Alles is strak en netjes afgewerkt, en het lijkt echt alsof ik een compleet nieuwe keuken heb. De communicatie verliep soepel en afspraken werden perfect nagekomen. Echt vakwerk en absoluut een aanrader!

30 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en verbluffend…

Uitstekende service en verbluffend resultaat!

Ik ben ontzettend blij met het werk dat keukenwrapper heeft geleverd. Mijn oude keuken zag er verouderd uit, maar dankzij de wrap ziet hij er nu weer als nieuw uit modern, strak en volledig in lijn met mijn smaak. Het is werkelijk een metamorfose geweest, zonder de hoge kosten van een nieuwe keuken.

18 lipca 2025

Modern Vibes, Stunning Kitchen

Got my kitchen wrapped and I’m honestly so happy with how it turned out. It’s even more beautiful than I imagined. Totally changed the vibe of the space feels fresh and modern now!

2 lipca 2025

Odpowiedź od Keukenwrapper

We’re so happy to hear this! It’s amazing what a fresh wrap can do to transform a space. Thank you for your kind words and trust in us. Enjoy your stunning new kitchen!

Een beste keuze.

Gisteren en vandaag mijn keuken laten wrappen.
Eerlijk gezegd ik was wat terughoudend om dit te doen vanwege het feit dat ik er niet mee bekend was.
Achteraf zeg ik een beste keuze. Niet alleen vanwege het resultaat maar ook met Joshua van keukenwrapper.nl.
Deze jongeman werkt zo secuur en zorgvuldig, ik kan hem iedereen aanbevelen.
Dit werk leent zich niet voor ‘dat gaan we even snel fixen’, integendeel dit is secuur werk. En hij is zo alert op als er iets van, bij wijze van spreken, een zandkorreltje tussen de folie en de ondergrond zich bevindt.
Hij is zeer correct in de omgang, komt z’n afspraken na en neemt alle afval mee.
En last but not least erg concurrerend met de prijs. Voor mij is er geen betere.
En voor degene die nog twijfelen over wel of niet keuken laten wrappen, zou ik zeggen doen. Het zal zeker meevallen ipv tegenvallen.

10 lipca 2025

Odpowiedź od Keukenwrapper

Wauw, wat een prachtige en hartverwarmende review. Dank u wel daarvoor! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent met het eindresultaat én met de werkwijze van Joshua. Dit werk vraagt inderdaad om precisie en aandacht, en het is fijn om te horen dat dat ook zo is overgekomen.

Ook heel erg bedankt voor uw gastvrijheid tijdens het wrappen. Dat wordt enorm gewaardeerd. Geniet van uw “nieuwe” keuken en nogmaals dank voor het vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Topper !! Eerlijk bedrijf.

Op 4 juni 2025 onze onze keuken laten wrappen.
Toen we van plan waren dit te doen gaan zoeken en op de site van keukenwrapper.nl gekomen, hier aanvraag gedaan.
Joshua is netjes langs gekomen om te kijken en een prijs opgave te doen.
We hadden op staaltjes wat kleuren zaten te twijfelen tussen 2 kleuren hij bood netjes aan om de twee kleuren in een groter stuk (monster) als voorbeeld naar ons te laten sturen zodat we het op een groter stuk en in het echte materiaal konden zien.
Deze kwam 2 dagen na bezoek netjes aan.
Joshua dringt niet aan wat me direct een relaxt gevoel gaf.
Nadat we kleur hadden gekozen netjes een bevestiging per mail en direct een datum wanneer de opdracht uitgevoerd zou worden.
Joshua werkt keurig en zorgt dat alles er netjes uitziet echt een aanrader .

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf neem dan zeker contact op met hem, hij zal u zeker niet teleurstellen.

Pluspunten:
Nette prijs
Duidelijke en eerlijke communicatie
Denkt mee
Stuurt netjes staaltjes bij twijfel kleur
Duidelijk afspraken op papier
Werkt netjes
Komt afspraken na

4 czerwca 2025

Odpowiedź od Keukenwrapper

Wat een mooie en uitgebreide review. Enorm bedankt daarvoor! Super om te horen dat het hele traject, van het eerste contact tot aan de uitvoering, zo prettig is verlopen. We vinden het belangrijk om klanten de ruimte te geven om in alle rust de juiste keuzes te maken, en fijn dat dat zo is ervaren.

Dank voor het vertrouwen en de gastvrije ontvangst. Geniet van jullie totaal andere keuken. Het is jullie gegund!

Oceniono na 4 z 5

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Heeft goeds naar m’n wensen geluisterd wat heeft geleid tot een top eindresultaat! Zeker een aanrader!

1 maja 2025

Odpowiedź od Keukenwrapper

Wat leuk om te lezen. Dank je wel voor je fijne woorden! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat.

Dank voor het vertrouwen en veel plezier van je vernieuwde keuken!

Mooi resultaat

Snelle reactie en leuke gasten. Heeft me een hoop geld gescheeld in plaats van een nieuwe keuken.

Tot de volgende keer heren 👍

5 lipca 2024

Odpowiedź od Keukenwrapper

Wat fijn om te horen. Bedankt voor je leuke reactie! Mooi dat je tevreden bent met het resultaat en dat we je hebben kunnen helpen aan een compleet nieuwe look zonder hoge kosten.

Tot de volgende keer, jullie zijn altijd welkom!

Keuken heel netjes gewrapt

Keuken heel netjes gewrapt. Super tevreden!

11 lipca 2024

Odpowiedź od Keukenwrapper

Dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat. Veel plezier van je vernieuwde keuken!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 14 jaar geleden een keuken…

Ik heb 14 jaar geleden een keuken gekocht en wou nu een nieuw design. Mijn keuken ziet er nu weer als nieuw uit! Joshua was vriendelijk en professioneel, en het eindresultaat is fantastisch. Ik zou keukenwrapper.nl aan iedereen aanbevelen!

29 lipca 2024

Odpowiedź od Keukenwrapper

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat. Dank je wel voor je mooie woorden over onze service en het eindresultaat. We vinden het geweldig om een oud interieur weer een frisse uitstraling te geven.

Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

Nadat ik merkte dat de folie op sommige…

Nadat ik merkte dat de folie op sommige plekken van mijn keukenkastjes begon los te laten, ging ik op zoek naar een oplossing. Mijn kastjes waren nog in goede staat, dus ik wilde ze niet vervangen. Na wat onderzoek kwam ik terecht bij keukenwrapper.nl, en ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Vanaf het eerste contact tot aan de laatste afwerking verliep de communicatie vlekkeloos. Het team van keukenwrapper.nl was professioneel, vriendelijk en dacht echt met me mee. Ze hebben uitstekend werk geleverd en mijn keuken ziet er weer als nieuw uit. De kwaliteit van de wrap is top, en het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Ik ben uitermate tevreden met het eindresultaat en kan keukenwrapper.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betaalbare oplossing voor hun keuken!

23 lipca 2024

Odpowiedź od Keukenwrapper

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met het resultaat en onze service. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en een hoogwaardige, betaalbare oplossing te bieden die de uitstraling van de keuken helemaal vernieuwt zonder dat er iets vervangen hoeft te worden.

Fijn dat de communicatie van begin tot eind soepel en prettig is verlopen. Jouw positieve ervaring en aanbeveling betekenen veel voor ons. Bedankt voor het vertrouwen in keukenwrapper.nl en geniet van je opgefriste keuken!

Oceniono na 5 z 5

We wilde al een tijdje onze keuken in…

We wilde al een tijdje onze keuken in ons Spaanse huis renoveren. Uiteindelijk vonden we keukenwrapper.nl bereidt om dit te doen. We zijn super blij met het resultaat en de fijne flexibiliteit van Joshua. Hij kwam een paar dagen over en veranderde onze keuken weer in een frisse moderne keuken! Zeer de moeite waard!

4 lipca 2024

Deskundig en netjes

Goede ervaring met Joshua en heel netjes werk geleverd. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit!

29 czerwca 2024

Odpowiedź od Keukenwrapper

Dank je wel voor je mooie reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het deskundige en nette werk. Geniet van je opgefriste keuken!

Oceniono na 5 z 5

Binnen een paar uur je keuken ge-restyled

Direct open en eerlijk gesproken met Joshua over alle financiële zaken, waardoor dit team snel en van uiterst professionele klasse te werk kon gaan bij onze keuken. Hierdoor hadden ze binnen een paar uur onze gehele keuken omgetoverd tot een waar kunstwerk. Mijn vriendin en ik kunnen nu zeggen dat we de keuken ook ons eigen gemaakt hebben. Thuiskomen van vakantie was een verademing! Bedankt KeukenWrapper.nl!!!

22 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg blij met de nieuwe look van…

Ik ben erg blij met de nieuwe look van onze keuken dankzij keukenwrapper.nl. Ik kreeg ook goed advies bij het kiezen van de juiste kleur ( ik vind kiezen altijd moeilijk ;-)). De warme kleur groen in combinatie met zwarte plinten staat prachtig bij onze roze muren. Ook ben ik erg tevreden met het sterke materiaal. Super bedankt!!! 👍👍👍

10 maja 2024

Odpowiedź od Keukenwrapper

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de frisse look van je keuken. Kleurkeuze kan soms best lastig zijn, dus fijn dat ons advies je heeft geholpen om de perfecte combinatie te vinden. De warme groene kleur met zwarte plinten klinkt prachtig en past mooi bij jullie roze muren.

Ook mooi om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het materiaal en de afwerking. Dank je wel voor je vertrouwen en je enthousiaste reactie. We wensen je veel plezier van je opgeknapte keuken!

Fantastisch werk afgeleverd

Fantastisch werk afgeleverd, ik ben heel tevreden!!
Echt aan te raden.

10 maja 2024

Odpowiedź od Keukenwrapper

Heel erg bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons werk. We waarderen je aanbeveling enorm!

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej