Keukenspoelbakwinkel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Deze week is de nieuwe Quooker Combi Boilerset geplaatst. Dit gebeurde door een SeniorMonteur die echt alle tijd van plaatsen nam.De oude apparatuur verwijderd . En zelfs nog een extra kraan geplaatst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Inbouw zeeppompje voor in de keuken was helaas kapot gegaan. Snelle en goede service, ik krijg een nieuw pompje opgestuurd!

Oceniono na 5 z 5

Helaas bleek de benodigde spoelbak een bijzondere maat en paste deze niet. Via de mail, met foto's uiteindelijk de juiste maat kunnen vinden en deze te plekje kunnen wisselen. Toffe service met nut... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fijne ervaring gehad! We hadden met spoed een spoelbak nodig voor onze keuken en bezorgen was geen optie meer qua tijd. Gemaild met de vraag of afhalen mogelijk was en binnen een uur al reacti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami kuchennymi

Napisane przez firmę

Keukenspoelbakwinkel is een hoogwaardige leverancier van spoelbakken, keukenkranen en accessoires. Wij bieden hoogwaardige merken aan tegen de scherpste prijzen en snelste levering.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 42

Napisz recenzję

Super tevreden!

Super tevreden over de geleverde kokend waterkraan en nóg meer tevreden over de geleverde service. Zeer vriendelijke monteur en goede communicatie vanuit het bedrijf. Een aanrader!

5 września 2025

Een erg goede service

Een fantastische service! Onze zeepdispenser werkte niet goed meer na een aantal maanden en toen werd deze zonder probelemen vervangen. Toen de vervanger weer niet goed werkte was dit geen probleem en kregen we gratis een nieuwe toegestuurd.
Helaas werkte deze laatste vervanger na een periode wederom niet meer en hebben ze op eigen kosten weer een nieuwe toegestuurd.
Wij zijn dus erg tevreden over hoe ze omgaan als je problemen hebt en denken met je mee.

20 sierpnia 2025

Top service bij Keukenspoelbakwinkel

Keukenspoelbakwinkel is een prima bedrijf. We ontvingen een beschadigde spoelbak (door transport ingedeukt) en nadat we een e-mail met foto’s van de schade stuurden kregen we supersnel een nieuwe spoelbak. Als ik weer wat nodig heb bestel ik fijn via dit bedrijf! Vlotte reacties en goede service 👍🏼

8 sierpnia 2025

Verkeerde besteld...

Verkeerde quooker besteld en dit pas buiten reguliere omruiltermijn ontdekt. Echter geen probleem om de quooker toch nog te ruilen. Uiterst sympathiek en geweldige service. Dank.

13 czerwca 2025

Absolute unieke TOP

Dit bedrijf biedt een service die écht ongekend goed en vriendelijk is. Doordat ik een model Quooker had besteld dat niet op mijn kraan paste, moest de "monteur" (de vader van de eigenaar) nog een 2e keer komen om het goede apparaat te installeren. Hij vernieuwde en passant de afvoer van de gootsteen. Alles met een opgewekte vriendelijkheid en zonder extra kosten. Dit is écht een "Once in a life time"- ervaring!

25 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Super service en super snelle reactie terug.

Nadat de bestelling bij ons bezorgd was, zijn we zelf een plaatje kwijt geraakt, ik had een email gestuurd waarin ik vroeg of wij tegen betaling een nieuw plaatje konden bestellen. Ik kreeg direct antwoord op mijn email en nog diezelfde dag is het plaatje wat we zelf kwijt geraakt waren kosteloos naar ons opgestuurd.
Echt een hele goede service, snelle service, super klant vriendelijk echt een aanrader.

2 kwietnia 2025

goede service

zeer tevreden, had t verkeerde besteld maar werd keurig omgeruild.
duidelijk over de mail dus makkelijk opgelost

26 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Grote keuze aan mooie spoelbakken

Grote keuze aan spoelbakken en toebehoren. Wij wilden onze café kleurige bak van meer dan 25 jaar in onze keuken vervangen door een soortgelijk model. En die hebben we hier gevonden. Zeer vriendelijke verkopers die snel reageren op e-mail.

21 lutego 2025

Snel geleverd en reactie

Snel geleverd. En snel reactie op vragen. Helaas bleek de Quooker kraan niet te passen in mijn keuken, en was wat meer uitzoeken hoe te retourneren. Maar na 3 weken kreeg ik mijn geld terug.

19 lutego 2025

Kapotte kraan

Onze kraan werkte niet naar behoren en na contact op te nemen met de winkel hebben ze super gehandeld. Direct geantwoord via mail. After sale service is heel goed. Zeer belangrijk. Ik zal ze zeker aanbevelen bij andere mensen.

27 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej