Zobacz, co mówią recenzenci
Betreft advies en aankoop keuken. Bij binnenkomst bij keukensale in Utrecht (meubelboulevard) direct de keuken gezien die ons beviel. Heel vriendelijk en deskundig geadviseerd en geholpen. Teke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit is een uitstekende keukenleverancier. We zijn heel goed geholpen, er werd goed meegedacht en het is een transparant proces. Jeroen weet met zijn achtergrond uit horecakeukens en zijn eigen liefd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Dane kontaktowe
Vrieslantlaan 20c, 3526 AA, Utrecht, Utrecht, Holandia
- 030 237 8345
Jak firma korzysta z Trustpilot
Keukensale Utrecht
Vandaag heb ik bij Keukensale in Utrecht een keuken gekocht. Vanaf het eerste gesprek ben ik super goed geholpen door Jay. Er werd goed met mij meegedacht en hij heeft eerlijk advies gegeven. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Keukensale Utrecht en Jay :).
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Top Service
Zeer klantvriendelijk, gedegen advies, meedenkend en probleem oplossend, goede kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Zeer aan te bevelen.

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Dit is je keukenleverancier.
Jeroen weet met zijn achtergrond uit horecakeukens en zijn eigen liefde voor het koken tot goede oplossingen te komen.
Uiteindelijk zijn we tot een prachtige keuken gekomen voor een heel scherpe prijs. Blij dat we hiernaartoe zijn gegaan.

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Droomkeuken in bestelling gezet.
Vandaag onze droomkeuken in bestelling gezet bij KeukenSale Utrecht nadat we twee jaar geleden erg tevreden waren over onze nieuwe badkamer bij SaniSale Utrecht. Vakkundig en vriendelijk geholpen door Jeroen, die met zijn expertise ons prima hielp in het maken van bepaalde keuzes. We kunnen niet wachten tot de realisatie!

Goede (tweede) ervaring
De eerste ervaring was geen fijne (o.a. hele slechte afwerking van de keuken en een onbeschofte monteur), maar Keukensale heeft de klachten meteen opgepakt. En alles opnieuw geregeld en de keuken ziet er nu geweldig uit.

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Betreft advies en aankoop keuken.
Betreft advies en aankoop keuken.
Heel vriendelijk en deskundig geadviseerd en geholpen.
Tekening gemaakt en ingemeten. Afspraak gemaakt om alles door te spreken en bestelling geplaatst.
Tot nu toe zeer tevreden. We verheugen ons op de plaatsing van de keuken.
Karin

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Alles was super geregeld van aan koop…
Alles was super geregeld van aan koop tot levering
Daar kunnen de meeste keuken bedrijven nog veel van leren

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Super prettig en snel contact
Echt super goed geholpen bij Keukensale Utrecht! We kregen wat problemen met onze spoelbak en Jeroen heeft onze vraag snel behandeld en is met een fijne oplossing teruggekomen. Fijn contact en goede service. Ook heeft de showroom een verrassende upgrade gekregen, mooie keukens.

Uitstekende ervaring bij Keukensale
Uitstekende ervaring bij Keukensale. In de vestiging in Utrecht geholpen door Jeroen Mank; veel ervaring, deskundig, denkt goed mee, wijzigingen zijn geen probleem en heeft plezier in zijn werk. Mooie tekeningen gemaakt, eerst op papier daarna op de computer. Planning en kosten worden transparant besproken. Kortom; perfect!

Top resultaat
Fijn geholpen in de winkel, ook het inmeten en de plaatsing waren prima in orde. We zijn superblij met het eindresultaat !!

We zijn heel goed geholpen bij KeukenSale Utrecht
We zijn heel goed geholpen bij KeukenSale Utrecht! Het team is vriendelijk, denkt echt met je mee en en kijkt niet alleen naar de duurste opties, maar naar wat het beste past bij jouw wensen en budget. Het hele proces verliep vlot en duidelijk, en de keuken kon al binnen korte tijd geleverd worden. Al met al een prettige ervaring; professioneel, betrokken en efficiënt

Superservice!
We zijn uitstekend geadviseerd door Keukensale Utrecht over onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht met onze wensen rekening houdend met ons budget. Vanaf de verkoop was het proces van inmeten, het verwerken van alle details en de levering en installatie van de keuken zelf vlekkeloos. Dikke pluim!

Droom keuken gerealiseerd!
Hier is je review in het Nederlands:
***
We hebben onze keuken een jaar geleden besteld bij de vorige eigenaar, maar helaas kregen we te horen dat hij failliet was gegaan. We hebben geduldig gewacht tot de nieuwe eigenaren het bedrijf zouden overnemen, en we zijn ontzettend dankbaar dat we dat hebben gedaan.
Het nieuwe team, met Maudy als contactpersoon, heeft echt naar onze zorgen geluisterd en ons geholpen om het oorspronkelijke ontwerp tot in de puntjes af te ronden. Ze hebben ons stap voor stap begeleid bij elk detail. Alles werd precies volgens de geplande tijdlijn geregeld, en binnen zes weken na het plaatsen van de bestelling werd onze keuken in één dag volledig en tot op de centimeter nauwkeurig geïnstalleerd.
Het resultaat is prachtig en precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Een grote dank aan Hamza, Maudy en het A-team dat de keuken heeft geplaatst – we zijn heel blij met het eindresultaat!
We wensen jullie alle succes als nieuwe eigenaren van de vestiging in Utrecht.
***
Wil je dat ik de toon iets formeler maak zodat het beter past voor Google Reviews of een bedrijfswebsite?
Sources

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Fijne sfeer in de winkel
Fijne sfeer in de winkel, er wordt goed met je meegedacht.

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Wederom uitstekend geholpen bij…
Wederom uitstekend geholpen bij aanschaf van onze 2e keuken via keukensale. Fijne winkel in Utrecht, nemen de tijd en ook nog eens gezellig. Zeker de beste prijs!

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Keukensale utrecht heeft ons super geholpen
Keukensale utrecht heeft ons op zeer professionele wijze geholpen met uitzoeken van onze nieuwe keuken. Namen alle tijd en kwamen met goede adviezen. Zijn meer dan tevreden met gekozen eindresultaat

Eindelijk onze droomkeuken.
We hadden een nieuwe keuken besteld bij de vorige eigenaar van Keukensale. Vanaf het moment van de levering ging alles fout. Wat fout kon gaan, ging ook fout.
Helaas waren ook de “keukenmonteurs” niet vakkundig, prutsers kunnen we beter zeggen. Met het plaatsen zijn heel veel fouten gemaakt, o.a stond de keuken niet waterpas, de gevolgen daarvan waren merkbaar en duidelijk zichtbaar. We waren dan ook niet verrast dat ze failliet gingen.
Gelukkig heeft de nieuwe eigenaar van Keukensale Utrecht, Ivo, alles voor ons opgelost. Wat nieuwe onderdelen besteld en laten plaatsen door twee zeer vakkundige monteurs. Deze hebben de keuken naar volle tevredenheid hersteld. Bedankt Ivo, na ruim een jaar gedoe hebben we eindelijk onze droomkeuken. Theo en Corry uit Houten.

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Van info naar toekomstige verkoop
We kwamen enkel informatie inwinnen om sommige delen van onze keuken te vernieuwen.
Door de topper Jeroen ,die ons vriendelijk ,professioneel en met humor heeft geholpen ,komen wij zeker terug als wij de planning rond hebben.

Odpowiedź od Keukensale.com - Utrecht
Goede service, ontspannen sfeer en een goede prijs!
Super vriendelijk ontvangst zonder de welbekende opdringerige praatjes.
Er werd echt geluisterd naar onze wensen en deze werden omgezet in een keuken die nog mooier was dan het ideaalplaatje wat we in ons hoofd hadden.
Met het geduld van een heilige werden we door alle opties en mogelijkheden heen geloodst tot de keuken perfect was. Jeroen begreep precies wat we wilden, was eerlijk en realistisch en zorgde met zijn humor voor een ontspannen sfeer.
En niet geheel onbelangrijk bij het aanschaffen van een nieuwe keuken: het prijskaartje was ook erg goed.
Kortom een zeer fijne ervaring en een echte aanrader!

Topervaring!
Om half 10 's ochtends binnen gelopen en om 12 uur waren we eruit. Top service en nog een leuke korting op de koop toe. Jeroen nog bedankt voor een hele fijne ervaring. Zeker aan te raden om hier je keuken aan te schaffen, veel verstand van zaken en een hele mooie opstelling van de keuken waar wij niet eens aan hadden gedacht.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.