Reakcja na opinię
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Kruisvoort 48, 4814 RZ, Breda, Noord-Brabant, Holandia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wat zijn wij bij KeukenSale Breda mega goed geholpen! In eerste instantie kwamen wij hier binnen voor een badkamer, maar al snel liepen we een rondje langs de keukens. Kay sprak ons aan en kwam direct met allerlei leuke ideeën. Je zag meteen dat hij plezier heeft in zijn werk en graag met je meedenkt. Het voelde totaal niet opdringerig; juist heel welkom.
Omdat we op dat moment nog oriënterend waren, hebben we ook bij meerdere zaken gekeken. Maar door de fijne hulp van Kay ben ik later alleen teruggegaan. Omdat mijn vriend er niet bij was, gaf ik aan dat ik nog geen keuzes wilde maken. Toch nam hij uitgebreid de tijd en maakte hij alvast een eerste ontwerp voor ons. Mijn vriend was ook meteen enthousiast en daardoor besloten we onze keuken bij Kay te bestellen. Hij kwam met een aantal goede adviezen en opties en luisterde goed naar onze wensen.
Bedankt Kay, voor al je hulp bij het realiseren van onze fantastische keuken!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Bij Keukensale Breda ben ik ontzettend vriendelijk en beleefd geholpen door Kay v.d. Beemt. Hij heeft een prachtig keukenontwerp gemaakt dat volledig aansloot bij al mijn wensen. De kleursamenstelling is perfect afgestemd op mijn vloeren en muren, waardoor alles één mooi geheel vormt.
Ondanks de beperkte ruimte heeft Kay de keuken optimaal ontworpen, met veel kastruimte én alle luxe apparatuur die ik graag wilde. Hij denkt echt mee in oplossingen en mogelijkheden, zodat mijn wensen tóch gerealiseerd konden worden. Daarnaast neemt hij ruim de tijd voor je en laat hij alles uitgebreid zien in de winkel, wat erg prettig is.
Ik krijg ontzettend veel complimenten over hoe mooi én praktisch mijn keuken is, zeker gezien het relatief kleine oppervlak. Ik ben enorm tevreden en kan Kay v.d. Beemt en Keukensale Breda van harte aanbevelen!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Keukensale Breda.Heel blij met onze nieuwe keuken en wat zijn wij goed geholpen door Damian.En de transporteur zeer netjes de keuken afgeleverd.En niet te vergeten een dikke 10 voor de monteur zo netjes gewerkt en gewoon de tijd genomen om onze keuken te plaatsen!!zeker een aanrader!!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Vandaag de nieuwe keuken besteld bij Keukensale Breda. Wat opvalt is de deskundigheid en het oplossing gericht denken van Keukensale Breda. We waren niet over een nacht ijs gegaan en hadden verschillende keukenzaken bezocht. Keukensale Breda steekt echter met kop en schouder uit boven de door ons verder bezochte bedrijven. Wat viel het meest op? Een aantal zaken:
-zeer ruim assortiment en aanwezige modellen, stalen en apparatuur mogelijkheden.
-écht meedenken en zorgvuldig kijken wat de wensen zijn.
- goede uitleg van de aangeboden mogelijke oplossingen, realistische prijzen en een duidelijke offerte opbouw.
-we hebben goede en duidelijke afspraken kunnen maken welke duidelijk zijn vastgelegd en we zien nu al uit naar de geplande levering .
Van harte aanbevolen!
Jack en Marga Aarts

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Keukensale Breda. Vanaf het eerste moment werd er goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze keuken, wat we als erg prettig hebben ervaren. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en er kwamen waardevolle ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. De prijs kwaliteit verhouding is naar onze mening eerlijk. Bij anderen keukenboeren kwamen we veel duurder uit.
Na de plaatsing bleek dat één van de kasten waterschade had. Dit is echter zeer netjes en professioneel opgelost. We zijn volledig onder garantie geholpen en alles werd snel en zonder gedoe geregeld. Dat gaf ons veel vertrouwen.
De service van A tot Z is echt top geweest. Vriendelijk, betrokken en oplossingsgericht. Wij zijn eigenlijk over alles zeer tevreden en kunnen Keukensale Breda dan ook van harte aanbevelen!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Prachtige keuken geleverd gekregen tegen zeer nette prijs. We zijn goed geholpen in de showroom en alles verliep volgens afspraak.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
In een woord perfect 👌👌 Kay van den beemt heeft mij met alles zeer goed geholpen qua advies en opstelling van mijn droomkeuken tot zelfs met de rest van de inrichting ik ben super gelukkig met het eindresultaat echt prachtig 😍👌👌 kay je bent een topper altijd kan ik bij jullie terecht en ook de andere werknemers jullie zijn toppertjes 👌 ik beveel keuksale.com breda voor 1000% aan
Anja luijkx

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Vriendelijk personeel. Er wordt goed meegedacht, prima service. Afspraken worden nagekomen. Monteur heeft zeer netjes gewerkt.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Onlangs is onze droomkeuken geplaatst door vakman Rob. De verkoper Cas had veel geduld en niks was te gek. Ze konden de keuken snel leveren wat voor ons een vereiste was! Helaas bleken er 2 frontjes beschadigd te zijn bij levering maar deze zijn binnen enkele weken nageleverd en geplaatst. Wij raden iedereen Keukensale Breda aan!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Wij hebben onlangs onze keuken bij Keukensale Breda gekocht en wat zijn we blij dat we voor hen gekozen hebben. Vanaf het eerste moment hadden we echt het gevoel dat we in goede handen waren. Cas luisterde rustig naar onze wensen en er werd op een prettige manier met ons meegedacht. Geen druk, geen gedoe — gewoon eerlijk advies!
Het hele traject verliep verrassend soepel. Elke stap was duidelijk, afspraken werden netjes nagekomen en we wisten steeds precies waar we aan toe waren. Dat gaf veel vertrouwen. Toen de keuken uiteindelijk werd geplaatst, klopte alles: de kwaliteit, de afwerking, de uitstraling… precies zoals we het hadden bedacht.
We kijken nu elke dag met veel plezier naar onze nieuwe keuken. Het is precies de plek geworden die we voor ogen hadden. Onze ervaring met Keukensale is alleen maar positief geweest, en we zouden ze zonder twijfel aanraden aan iedereen die een nieuwe keuken zoekt.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Of ik KeukenSale Breda zou aanbevelen? Nou, nee.
Uiteindelijk een prima keuken, hoor. Echter, de duur van het inbouwen (ruim anderhalve dag langer dan gepland) moest ik maar gewoon accepteren. Natuurlijk, want vrije dagen genoeg.
De afgesproken inbouwmaten bleken niet te kloppen hoewel goed doorgegeven.
Hoewel ik geprobeerd heb mijn klachten netjes en concreet te melden, hadden ze er maar weinig zin in om een stap extra te zetten of je tegemoet te komen om zaken op te lossen..
Vanaf het moment dat je de keuken betaald hebt maar nog niet geleverd gekregen hebt, wordt de toon waarop je behandeld heel anders. 'Meneertje moet niet zo zeuren', zeg maar.
Ook de nalevering van beschadigde onderdelen en de beloofde pannenset is nog niet gebeurd
Gelet op de prijs van de gekochte keuken (ruim €15.000,- zonder apparatuur), zou je toch verwachten dat je wat respectvoller behandeld zou worden. Jammer.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Wij hebben bij keukensale onze keuken voor het nieuwe huis gekocht en dot zou ik iedereen aanbevelen! In de showroom zijn wij fantastisch geholpen door Lisa. Ze denkt heel erg mee, is heel geduldig en had voor alles een oplossing. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en heeft alles heel duidelijk voor ons uitgewerkt. Vervolgens heeft Michel de keuken super strak gezet. Complimenten voor hoe netjes hij heeft gewerkt en hoe strak de keuken is gezet. We zijn er echt heel blij mee!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Mooie ervaring bij Keukensale in Breda. Kay hielp ons met veel enthousiasme en kundigheid en we werden warm ontvangen. We hadden onze wensen redelijk helder dus het ontwerp zat snel in elkaar. De levertijd was best snel denk ik omdat Kay zijn best heeft gedaan om op de kortst mogelijke termijn een plaatsingsafspraak te maken. Er werd goed in de planning rondom onze andere verbouwactiviteiten meegedacht. Plaatsing door Mark ging vlot. De werkzaamheden duurde twee halve dagen. Professioneel aangepakt. Er werd goed omgegaan met de situatie, het bleek namelijk dat de muren niet helemaal 90graden waren gestukt maar Mark van Wijk heeft de ongelijkheden mooi weggewerkt. Zeer blij met onze mooie keuken!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Wij werden bij Keukensale Breda geholpen door Lisa. We zijn zeer tevreden over de begeleiding. De keuken is door monteur Mark geplaatst. Hij neemt alle tijd en overlegt goed over mogelijke installatie keuzes.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Wat een prachtige keuken hebben ze bij ons geplaatst en dat op 2 dagen. Lisa heeft ons perfect begeleid naar onze wensen . Altijd direct antwoord bij vragen of als er vragen waren.
De monteur ook een topper, echt iemand die zijn stiel kent.
Mooie kleurencombinatie een topper !

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Verkoper Kay doet wat hij zegt is eerlijk en behulpzaam keuken plaatser Justin heeft de keuken zeer goed gemonteerd en afgewerkt alles netjes opgeruimd wij zijn zeer tevreden.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Het ontwerpen en samenstellen van de keuken was een goed proces waarin de adviseur alle tijd nam om met ons door de opties en de mogelijkheden te lopen. Het leveren en plaatsen van de keuken verliep perfect, waarbij er op meerdere vlakken door de monteur werd gevraagd hoe we details afgewerkt wilden hebben.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Beste klantenservice ooit! Communicatie is altijd top en heel makkelijk geweest! Hartelijk bedankt aan Kay van den Beemt voor de communicatie en bedankt aan Anko Gerritsen voor de perfecte en snelle montage. Zeer goede kwaliteit en een heel mooie afgewerkte resultaat!

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Vincent heeft ons geholpen met het samenstellen van de keuken, wij waarderen enorm het meedenken en adviseren vanuit zijn kant. Het inmeten, inplannen en plaatsen verliep over het algemeen vlekkeloos en wij zijn enorm blij met het resultaat.
Klein puntje wat wij jammer vonden, was het karton/plastic e.d. waar je na het plaatsen mee zit te kijken. Jammer dat ze dit niet als service meenemen na het plaatsen van de keuken.

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Na een lekkage bij ons thuis op zoek naar een nieuwe keuken. Bij Keukensale.com in Breda is er samen met de verkoper Harno een prachtige keuken samengesteld die helemaal aan onze wensen voldoet. Vorige week is deze door Michel geïnstalleerd en het resultaat is geweldig. Wat een vakman!! Wij zijn meer dan tevreden😃😃

Odpowiedź od Keukensale.com - Breda
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.