Keto-recepten Recenzje 7

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Konsultant ds. zdrowia
  2. Dietetyk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Gezond & Slank met het Keto dieet!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Ik ben heel enthousiast.

Ik ben heel enthousiast over deze site en de begeleiding. Ik wist vrijwel niets van keto en hier is alle informatie overzichtelijk te vinden. Als er iets is, kun je altijd een appbericht sturen en mijn ervaring is dat je altijd heel snel antwoord krijgt. Dat is echt boven verwachting. Ik heb alle keto-challenges gevolgd en ook de fat-adapted-challenges. Ik overweeg nu om lid te worden, zodat ik zelf mijn menu's kan samenstellen zonder dat ik steeds macro's hoef te berekenen, iets dat ik nog steeds niet snap maar dat hoeft met deze site dus ook niet echt. Echt een aanrader!

1 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Nienke weet waar ze het over heeft.

Nienke weet waar ze het over heeft. Een beetje zelf aanklooien met keto was erg moeilijk. Met haar hulp, zowel de challenges, recepten als coaching, werd het een stuk makkelijker. Het helpt mij mijn lichaam en de behoeftes beter te begrijpen.
De coaching is ook heel fijn. Nienke neemt er echt de tijd voor. Kan gewoon via Whatsapp beeldbellen. En ook zoooo fijn dat je even een vraag via de app kunt stellen.

4 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Eindelijk vliegen de kilo's eraf !!

Bij het zoeken naar een bepaald gerecht kwam ik bij toeval terecht op Keto-recepten.nl. Wat jammer dat ik deze site niet eerder had ontdekt! Zoveel informatie en uitgebreide uitleg en zoveel lekkere recepten. Ik was me al een tijdje aan het verdiepen in het keto dieet en had al wat boeken aangeschaft en van de bieb geleend maar vond het erg lastig dit toch verder mijzelf eigen te maken. Na een paar bedenkdagen en weer eens kijken op de site heb ik me aangemeld om samen met mijn man de beginners challenge te doen. Als we het niets vonden was het na 2 weken alweer klaar. Maar we waren heel enthousiast en hebben meteen de fat-adapted challenge er achter aan gedaan. Wat ons de laatste jaren niet meer lukte lukte nu zonder al teveel problemen wel weer. De kilo's vlogen eraf. Ook slapen we beter, de bloeddruk is lager en we zitten lekkerder in ons vel. Door de weekmenu's met de zeer afwisselende lekkere gerechten heb je houvast zodat je niet zelf hoeft te puzzelen of je van alles, je eiwitten, vetten, vitamines, mineralen, etc., voldoende binnenkrijgt. Het was even wennen meer vetten en minder koolhydraten te eten maar door het goede afvallen gaf het ons een geweldige boost. Bij de challenges krijg je elke ochtend een email met veel extra informatie. Tussendoor is er regelmatig Whats-app contact. Dit is erg prettig voor als je vragen hebt of als er dingen niet helemaal duidelijk zijn. Je krijgt altijd snel en uitgebreid antwoord en het werkt daardoor bij ons heel motiverend. De support is super! Waar voor je geld. Omdat er nog meer kilo's af moeten hebben we inmiddels het lidmaatschap voor een jaar genomen. Ook om nog met hulp te leren om zelf weekmenu's te kunnen samenstellen. We kunnen en willen nog even niet zonder Keto-recepten.nl.

21 kwietnia 2020

Fijn en makkelijk!

Als een beginner vond ik het allemaal erg overzichtelijk en duidelijk. Makkelijke en lekkere recepten, veel info en goed te overzien.
Elke dag goede begeleidingsmailtjes en af en toe een appje. Top!

17 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Heel veel recepten en blogs!

Heel veel lekkere recepten en interessante blogs! Ik ben geabonneerd op de gratis wekelijkse keto update van keto-recepten.nl, en dat is ook heel handig!

16 sierpnia 2019

Heel tevreden!

Ik had het keto dieet al eens eerder gebeurd maar dat lukte niet. Ik heb daarom mee gedaan aan de Keto Challenge van keto-recepten.nl en ik ben daarmee in de eerste twee weken al drie kilo afgevallen! Het was makkelijk te volgen door de weekmenu's, al is het natuurlijk wel een heel andere manier van eten. Ik ben nu bezig met de Fat-Adapted Challenge en ik ben de hele tijd in ketose!

16 sierpnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej