Înșelătorie!!! Nu comandați de la ei!!! Comandă plasată și achitată pe data de 23 septembrie nici azi nu a ajuns( 23 octombrie)!!! Le-am scris după două săptămâni de la comandă să-i întreb cân... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Nu cumpărați e 100% teapa !!!! Am comandat doua bucăți pe 1 noiembrie 2025 și niciun răspuns . Nu ai cu cine sa discuți. Pe mail nu răspunde nimeni. Am dat o singura stea deoarece nu am avu... Zobacz więcej
Este frauda, țeapă . Nu cumpărați de aici să nu plângeți dupa bani . Numarul de telefon nu functioneaza . La mailuri nu raspund . Au doar un chat virtual care rostogoleste aceleasi raspunsuri care te... Zobacz więcej
Kendame de calitate superioară, oameni de treabă și de încredere. Prețuri accesibile pentru toata lumea. Recomand cu mare încredere!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
De la Ianis pt Kendama hub
Cel mai tare site cu kendame accesibile recomand !!
This company has good quality but for…
This company has good quality but for the delivery is a bit longer.I like it because they are having a lot of products. And it's, a big company . NO SCAM
Kendame calitative
Big Scam
Scam , scam , scam. Just a robot and a fake site! Dont make an order cause you will recive nothing!
Înșelătorie!!!
Înșelătorie!!!
Nu comandați de la ei!!!
Le-am scris după două săptămâni de la comandă să-i întreb când va ajunge; mi-au răspuns politicos că " Comanda ta este în siguranță și în drum spre tine."
Au mai trecut două săptămâni. Iar le-am scris. De aceasta nu s-au mai obosit să-mi răspundă.
Scam, don't buy
I placed an order on 16 September and I've got nothing , I also tried to contact them but I didn't get a response . I don't recommend this site because it's a SCAM and they only send gmail and comments that the order is safe and will arrive soon but they don't give a tracking number or something to know where your order is when you ask them. In conclusion I DONT RECOMMEND ordering from this site because it's a FRAUD!!!
Pare a fii scam
Pare a fii scam! am comanda o kendama in 19 septembrie si pana in prezent 17 oct n a venit aproape 1 luna nici o actualizare pe mail absolut nimic daca nu este scam rog kendamahub sa faca livrarea mai rapida si sa lase actualizari pe mail!
Order paid, no product received after one month – no communication
I placed and paid for an order on September 8, 2025, but I have not received the product to this day (October 9, 2025). I received no shipping confirmation, no tracking number, and no response to my messages.
This lack of communication and transparency is extremely disappointing. A simple update or refund would have resolved the situation, but I have been left with no information for over a month.
I strongly recommend that this company improve its customer service and order tracking processes to avoid similar issues for other customers.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.