Vi har igennem de sidste ca. 3 år som tømrer i vores hus, ude og inde, anvendt Mihail Gonatos, Kelbyg. Arbejdet er udført til vores absolut fulde tilfredshed i høj håndværksmæssig kvalitet. Ved aftale... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik i sommeren 2024 lavet nyt tag på vores hus – et fast undertag med tegltag udenpå. Efterfølgende blev hele vores førstesal genopbygget, da den var blevet ødelagt og revet ned på grund af en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mellem februar og august 2023 har Mihail Gonatos / Kelbyg udført følgende opgaver for os: Udskiftning af hoveddør med mindre ombygning; nyt tag; udskiftning af vinduer. I ale tilfælde er arbejd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kelbyg ApS er et tømrer og byggefirma, der varetager en lang række opgaver for både private og erhvervskunder. Vi beskæftiger os primært med tømrer, murer og anlægsarbejde, men tilbyder også samlede entrepriser og dækker dermed alle faggrupper indenfor byggeriet. Ved at vælge os som hovedansvarlig til jeres byggeprojekt, hvad enten det er en samlet entreprise eller et mindre projekt, så er i dækket af vores garantiordning som medlem af Dansk Håndværk. Læs mere herom via vores hjemmeside. Med fokus på dig som kunde, gør vi alt for at du får det bedste resultat til aftalt tid og pris. Ring eller skriv for et gratis og uforpligtende tilbud. - Så bliver du fulgt godt på vej.
Århusvej 42a, 3000, Helsingør, Dania
We have used KELbyg twice for replacing windows and doors. We experienced that the KELbyg service is fast, economic and friendly. We highly recommend KELbyg for your needs.
Mihail udfører et rigtig godt stykke arbejde, og giver en nærværende , reel og god rådgivning.
Jeg har nu haft Mihail på to projekter i to lejligheder, og jeg har fået god og reel rådgivning om hvad der vil være den bedste løsning, og ikke nødvendigvis bare den han ville tjene meste på. Arbejdet der udføres er upåklageligt og holdbart.
Er der opgaver, som ligger uden for hans "ressort", har en gode kontakter og anbefalinger til andre der kan hjælpe en videre, så man føler sig aldrig "efterladt" i et projekt.
Jeg kan kun anbefale at tage en snak med ham.
Vi har fået udført både store og små opgaver af Mihail v./ KEL Byg, og vi er meget tilfredse med både kontakten med Mihail og hans udførelse af opgaverne.
Mihail er meget grundig og omhyggelig i sit arbejde.
Hans tilgang til opgaverne er altid professionel, og han er rigtig god til at informere undervejs, hvis der opstår uforudsete udfordringer.
I det hele taget er kommunikationen med Mihail god og ligetil. Mihail er nem at få fat i, og han sætter altid den fornødne tid af til at forklare før, undervejs og efter det enkelte projekt - stort som lille.
Vi kan på det varmeste anbefale Mihail v. KEL Byg.
Super godt og troværdigt firma. De leverer rigtig flot arbejde og er super til og give gode råd og vejlede undervejs� 5 stjerner herfra.
Mihail er en dygtig håndværker, der rådgiver ærligt og oprigtigt. Løsningerne er pænt og nænsomt udført og priserne er fair. Overholder aftaler og kommer til aftalt tid
KEL byg renoverede min etværelses lejlighed, så den nu står som en lækker toværelses med nyt køkken, nyt gulv og renoverede, hvide vægge. Jeg havde aldrig troet at min lille lejlighed, kunne blive til en toværelses, men det er den blevet - over al forventning! KEL byg har bygget en væg i lejligheden med et indbygget skab og en massiv skydedør med frostet glas, som passer perfekt til en lille bolig med behov for lys. Ydermere har alle aftaler været holdt og KEL byg har formået at gennemføre renoveringen på overraskende kort tid. Jeg kan varmt anbefale denne tømrervirksomhed! Det er skønt at man kan ligge et så stort projekt i en andens hænder og så udføres det præcist, hurtigt, lige efter aftale og til en rigtig god pris.
Kelbyg udskiftede vores køkken og håndterede kontakten til et gulvfirma som lagde nyt vinylgulv. Det meste af processen var mens vi var på ferie i Spanien, og der var god dialog og ingen ubehagelige overraskelser. Der blev udvist god fleksibilitet ift andre tilpasninger af tidsplanen pga elektriker og VVS, og alt i alt er vi rigtig tilfredse. Og til en god pris!
Kelbyg har i foråret 2015 installeret en køkkenbordplade af eg hos mig.
Processen var hurtig og billig, og resultatet er pragtfuldt.
Mihail fra Kelbyg leverede et rigtig godt køkken tømrer arbejde og rettede op på fejl, som en anden tømrer havde lavet. Det er tydeligt at se, at Mihail har lavet mange køkkener og har meget erfaring. Derudover er Mihail stabil og overholder aftaler og let at tale med. Jeg anbefaler Mihail og vil selv bruge ham næste gang, jeg skal bruge en tømrer.
Havde en god dialog med Mihail fra Kel byg og vi fandt sammen frem til et godt materiale valg. Vi har fået en perfekt og smukt udført terrasse som vi fremover vil nyde mange aften timer på. Bestemt en håndværker som jeg kan anbefale og som jeg vil bruge igen.
Kel Byg har nyanlagt vores træterrasse (relativt kompliceret konstruktion) og udbygget carport med skur. Alle opgaver er udført i god håndværksmæssig kvalitet og med høj grad af service og god dialog - og til aftalt tid og pris! Kan klart anbefale KEL BYG
:-)
Simon
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.