Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De samenwerking met KEK Amsterdam is erg fijn. Het team is professioneel, denkt goed mee en schakelt snel. De behangcollecties bestaan uit prachtige designs die elke ruimte een bijzondere uitstral... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z tapetami
  2. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

De broers Bas en Evert en hun zus Barbara Kok komen uit een warm en creatief nest en zijn opgegroeid met aandacht voor kunst, cultuur en interieur. Hun ouders spaarden liever maandenlang voor één ​​mooie designklassieker dan geld uit te geven aan allerlei goedkope prullaria, waardoor ze oog kregen voor kwaliteit, design en detail. Het is dan ook geen verrassing dat ze later samen een creatief bedrijf zouden beginnen. Opgericht in 2010, is KEK Amsterdam inmiddels uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf dat bekend staat om zijn gedurfde en originele behangontwerpen, ongeëvenaarde kwaliteit en eenvoudig te plakken muurstickers en behang. De producten zijn verkrijgbaar bij meer dan 1.000 verkooppunten in Europa en de Verenigde Staten.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Excellent and fast delivery

Excellent communication with KEK Amsterdam.
Very fast delivery of the custom-made wallpaper.

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Thank you so much Katrin, really appreciate your positive review. Enjoy your wallpaper!

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

KEK Amsterdam heeft mooie producten…

KEK Amsterdam heeft mooie producten voor thuis, en ook de service is dik in orde. We ontvingen na onze vraag snel de stalen om onze keuze uit te maken, en na bestelling waren deze binnen de kortste keer ontvangen. Blij mee!

27 marca 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Wat leuk om te horen Bart, en bedankt voor je positieve review!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb maar liefst 3 soorten van KEK…

Ik heb maar liefst 3 soorten van KEK Amsterdam behang in ons huis. De Bold Stripes van Frans Uyterlinde de Landscape Tapestries en de Golden Age Clouds. Ze hebben een uitgebreide collectie die ook regelmatig aangevuld en vernieuwd wordt. Het behang is van bijzonder goede kwaliteit en is heel makkelijk aan te brengen. Ik vind de service bij KEK ook heel erg goed. Ze zijn goed bereikbaar, leveren snel en alles is zorgvuldig verpakt. Ook toen we zelf een keer per ongeluk een verkeerde afmeting hadden besteld werd dit in no time vakkundig en vriendelijk opgelost. Ik ben KEK fan!

27 marca 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Hoi Esther, dank voor je enthousiaste review! Maar liefst 3 van onze behangen in huis, wow! Wat fijn dat je er zo blij mee bent. Hoop dat je er nog lang plezier van hebt.

Oceniono na 5 z 5

Sfeervol behang voor mijn werkplek

Al een tijdje geniet ik elke dag van het prachtige Royal Blue Flowers behang in mijn studio aan huis. Het doet zoveel voor de sfeer! Het behang is niet alleen sterk en kwalitatief, maar ook makkelijk zelf aan te brengen. Een absolute aanrader!

9 stycznia 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Wat ontzettend leuk om te horen Arjan! Hoop dat je nog lang plezier hebt van het behang.

Prachtig behang van KEK

Prachtig behang van KEK! De kwaliteit is erg goed en de print is precies zoals verwacht. Daarnaast werd het snel geleverd, wat natuurlijk altijd fijn is. Wat ik vooral handig vond, is dat het behang op maat wordt gemaakt — dat maakt het zelf aanbrengen een stuk makkelijker. Zeker een aanrader!

20 marca 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Beste, dank je wel voor je positieve review. Fijn dat je zo blij bent met het behang! Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

Prachtig marmerbehang met gouden accenten

We hebben onze wc een waanzinnige makeover gegeven met het nude marmerbehang van Frans Uyterlinde. Heel erg blij mee. Prachtig materiaal wat eenvoudig te plakken is. Nu nog een mooi behang uitzoeken voor de slaapkamer ;-)

26 marca 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Beste Nathalie, dank je wel voor je positieve review, super om te horen! Heel veel plezier nog van jullie vernieuwde wc;). En mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van behang voor de slaapkamer, neem dan gerust contact met ons op.

Heel tevreden

Mooi, kwalitatief behang. Het heeft een enorme sfeer boost aan onze kamer gegeven!!

26 marca 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Fijn om te horen Mindy! Heel veel plezier nog van het behang!

Fantastisch resultaat!!!

Wij hebben gekozen voor Fresco Flowers van Frans Uyterlinde met goud. We hebben eerst verschillende samples besteld, zodat we de kwaliteit en de kleuren konden beoordelen. We hebben de prima tool gebruikt voor het juiste formaat. De rollen zijn perfect verpakt en snel geleverd. Het resultaat is fantastisch!!!

24 października 2025

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Hoi Nieske, dank voor je mooie review! Fijn dat jullie zo blij zijn met het behang, daar doen we het voor:). Veel plezier ermee!

Mooi behang, prachtige dessins

De behangcollecties bestaan uit prachtige designs die elke ruimte een bijzondere uitstraling geven.
Kortom, een fijne partner om mee samen te werken

25 marca 2026

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Ha Claudia, dank je wel voor je positieve review! Wij werken ook heel graag samen met jou en hopen dat nog lang te mogen doen:).

Oceniono na 1 z 5

Geen staaltjes voorhanden

Ik heb meermaals contact gezocht met KEK Amsterdam of zij een staaltje van het behang dat we hadden besteld voor onze dochter haar nieuwe kamer wilden opsturen. Zo konden we dit alvast aan haar laten zien. Ze was immers erg benieuwd. Helaas werkt KEK Amsterdam, als behang winkel, vreemd genoeg niet met staaltjes en komt men met opmerkingen die doen suggereren alsof ik niet helemaal 100% zou zijn. Erg onprofessioneel en klantonvriendelijk.

Aanvulling op de reactie van KEK Amsterdam. Dat jullie nu suggereren dat er meermaals gedreigd is door mij vind ik erg laag en ongepast. Dit is de letterlijke tekst die ik heb terug gestuurd naar jullie:

“Natuurlijk zou ik dat kunnen doen, maar ik vroeg om een staaltje. Misschien is het goed om als verkoper van behang in overweging te nemen staaltjes aan te kunnen bieden aan klanten. Al met al vind ik dit niet prettig verlopen en kan dan ook geen positieve review op Google en Trustpilot achterlaten.”

Ik vind bovenstaande zeker geen dreigement.

25 marca 2026

Beste Jurrian,

Wat jammer dat je ons een 1 ster review hebt gegeven, terwijl je het behang nog niet eens hebt opengemaakt en hebt gezien. Het begon met een mail van jouw vrouw waarin zij vroeg of er een behangstaal beschikbaar was van het lollies kinderbehang. Helaas hebben wij alleen stalen van ons behang voor volwassenen. Dat heb ik haar verteld. Ik heb ook gezegd dat zij net zo goed het behang kan kopen, en mocht blijken dat het niet in de smaakt valt, het altijd retour kan. Vervolgens werd het behang besteld, maar nu op jouw naam. Na de snelle levering werd mij wederom de vraag gesteld of er een staaltje of los stukje beschikbaar was om aan jullie dochter te laten zien. Ik mailde daarop dat we geen losse stukjes en losse behangstalen van dit behang hebben. Dat komt omdat wij uitsluitend behang op bestelling laten produceren, dus we hebben nooit reststukken over. Als we dit wel hadden gehad, hadden we dit met liefde opgestuurd. Ik deed toen ook de suggestie dat je ook de rol gewoon kan openmaken en het behang kan laten zien. Vervolgens kreeg ik behoorlijk vijandige mailtjes terug met allerlei dreigementen. Daarop hebben we niet meer gereageerd. Wij hopen dat jouw dochter het behang prachtig gaat vinden.

Hartelijke groet,
Bas

Topbehang

Heel tevreden met het bestelde behang. Goede kwaliteit en duidelijke plakinstructie. Ze hebben een mooie collectie.

11 listopada 2025

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Hoi Alice, dank voor je positieve review, daar zijn we heel blij mee. Veel plezier van je behang!

Oceniono na 5 z 5

I can recommend KEK for their design and service…

KEK has absolutely beautiful wallpaper designs, truly stunning and unique. This is my second time ordering from them, and once again, the experience was seamless. Communication was very smooth throughout, and delivery to the US was impressively quick and securely packaged. A big thank you to Bas for the outstanding customer service. Highly recommend!

20 września 2025
Oceniono na 2 z 5

We proberen al weken Kek te bereiken

We proberen al weken Kek te bereiken. Met 2 verschillende nummers van ons uit gebeld en voicemails achtergelaten, whatsappjes gestuurd en email, maar gewoon 0,0 reactie. Echt gewoon nog nooit zo’n slechte klanten “service” meegemaakt.

2 kwietnia 2025

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Beste Hans, wat vervelend om te horen! Wij hebben alleen geen enkele gemiste oproep, berichtjes of emails van je ontvangen. Wij reageren daar ook altijd heel snel op, dus dit is wel vreemd. Zou het wellicht kunnen dat je in de war bent met een ander bedrijf?

Excuses overigens voor deze late reactie, wij waren druk met de designbeurs in Milaan, waardoor jouw berichtje aan mijn aandacht was ontschoten.

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het heel graag. Je kunt ons mailen op info@kekamsterdam.nl

Oceniono na 4 z 5

KEK Amsterdam heeft een mooie en unieke…

KEK Amsterdam heeft een mooie en unieke collectie. De klantenservice via e-mail is snel en behulpzaam, wat erg fijn is. De kwaliteit van de producten is over het algemeen goed, met bijzonder mooie wallpapers en stickers. De levering kan soms traag zijn, maar meestal gaat dit zonder problemen. En hoewel er kleine verbeterpunten zijn, zoals nauwkeurigheid in prints, ben ik overall tevreden met zowel de producten als de service. 4 sterren!

1 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Prachtig behang. Pakketje was verkeerd bezorgd en hele goede service vanuit de medewerkers van KEK om het op te lossen. Heel fijn.

28 maja 2024

Odpowiedź od KEK Amsterdam

Dank je wel voor je mooie review, en natuurlijk heel graag gedaan! Veel plezier van het behang:)!

Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf doet niet aan het…

Dit bedrijf doet niet aan het fatsoenlijk afhandelen van klachten.

24 maja 2024

Beste Sonja,

Wat ontzettend jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze klachtafhandeling. We hebben uitgebreid mailcontact gehad en hebben jou een prima voorstel gedaan dat je niet hebt geaccepteerd. Jammer dat we niks meer voor je kunnen betekenen.

Hartelijke groet,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej