Super fijn geholpen door Roland in Amersfoort. Daarnaast ook erg klantvriendelijk voor onze zoon van 2. Ook de voorzieningen zoals verschoonruimte, zeer compleet. Daar kunnen veel winkels een voorbeel... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goed geadviseerd en meegedacht door de medewerkster van Kees Smit. Levering was zonder problemen. Nu afwachten hoe de stoelen zich houden, maar we hebben er vertrouwen in, gezien het feit, dat de e... Zobacz więcej
Ruime keus een mooie tuinmeubel gekocht wel wat duurder wat de bedoeling was Vriendelijke geholpen maar duurde wel lang dat je geholpen wordt zie weinig tot geen personeel op de vloer
Reakcja na opinię
Dit bedrijf is werkelijk geweldig betreffende klantvriendelijkheid. Je kunt altijd bij hun terecht wanneer er vragen zijn en elk probleem lossen ze op zonder enige discussie! Ik ben sinds 3 jaar klant... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kees Smit Tuinmeubelen helpt mensen al sinds 1942 om van hun tuin, terras of balkon een plek te maken waar je echt graag bent. Met een brede collectie tuinmeubelen en accessoires voor uiteenlopende stijlen en buitenruimtes inspireren we klanten om buiten een plek van rust, gezelligheid en comfort te creëren. Of je nu online oriënteert of een van onze Experience Stores bezoekt, bij Kees Smit kun je rekenen op persoonlijk advies, volop inspiratie en service die vertrouwen geeft. Van het eerste idee tot het moment dat alles buiten op z’n plek staat: we willen het kiezen van tuinmeubelen net zo prettig maken als het genieten ervan. Bij Kees Smit draait het om kwaliteit, aandacht en het buitenleven. Zo helpen we iedere klant om een buitenruimte te creëren die past bij zijn of haar manier van leven.
Dane kontaktowe
Ambachtstraat 5, 7609 RA, Almelo, Holandia
- keessmit.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Mooie open winkel met veel keuze van…
Mooie open winkel met veel keuze van materialen voor het mooie luxe buitenleven.
Goede service van de mee werkende en meedenkende verkoopster
geen klant maar toch geweldige service.
geen klant maar toch geweldige service.
Super vriendelijke klantenservice.die…
Super vriendelijke klantenservice.die de tijd voor je neemt en als er vragen zijn dan ook oplossend met je meedenken. Ook de bezorgdienst is top met een duidelijke communicatie over het moment van de levering van de bestelde producten . Kortom onze eerste ervaring met Kees Smit tuinmeubelen hebben wij als zeer positief ervaren!
Uitstekende klantenservice
Uitstekende klantenservice, vriendelijk. Denken mee en flexibel.
Goed advies bij de aankoop
Goed advies bij de aankoop. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles vlot en op tijd geleverd door een goede en vriendelijke transporteur. Werkelijk TOP.
Vriendelijk geholpen en een kopje…
Vriendelijk geholpen en een kopje koffie vanwege het wachten.
Ben wel helaas verkeerd gereden eerst bij Borne terug gereden en later bij Wierden maar de afhaal hal toch gevonden.
prettige ontvangst in de winkel en…
prettige ontvangst in de winkel en snelle levering van tafel en stoelen
Super personeel
Goede uitleg , behulpzaam personeel in de showroom.
Ondanks beschadiging artikel zelfde dag retour en konden nieuw product , na controle medewerker , direct meenemen! Fijn meedenkend personeel in het magazijn!
Top
Goede hulp bij verkoop
Goede hulp bij verkoop, niet opdringend, en geduldig,
goed geregeld bij het afhaalmagazijn alles stond al klaar en behulpzaam bij het inladen.
Top loungebank
Ben helemaal blij met mijn prachtige loungebank. Was super snel geleverd en ik heb veel aan het advies gehad. Super bedankt!
Alles verliep vlot en we werden goed…
Alles verliep vlot en we werden goed geadviseerd.
Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen, wij zijn heel goed geholpen, ook heel prettig dat wij, toen wij binnen kwamen, niet meteen benaderd zijn door het personeel, wij konden eerst rustig kijken en zijn op het juiste moment benaderd met goed en gedegen advies. De verkoper; Gerhard is een man met verstand van zaken en prettig is in zijn communicatie. Prima!
Kees Smit, een aanrader!
We zijn uitstekend geholpen bij Kees Smit. Zeer vriendelijk personeel en twee gratis flesjes water omdat het zo warm was. Het door ons gekochte bankje is van goede kwaliteit!
Prima bedrijf
Prachtig aangeklede sfeervolle shop in…
Prachtig aangeklede sfeervolle shop in Almelo. Zeer netjes geholpen met keuzes en adviezen.
Vriendelijk professioneel contact
Vriendelijk professioneel contact
Mooie overzichtelijke uitgebreide winkel
Snelle goede levering goederen
"Wat een fantastische service
"Wat een fantastische service! Zelfs toen ik mijn in de winkel gekochte parasol wilde annuleren om te ruilen voor een ander model, werd daar totaal niet moeilijk over gedaan. De medewerkers aan de telefoon waren super behulpzaam, vriendelijk en accuraat. Heel professioneel aangepakt, bedankt voor de fijne ervaring!"
Wie auch zuvor funktionierte alles…
Wie auch zuvor funktionierte alles reibungslos. Tolle Beratung. Wahnsinns Auswahl. Faire Preise.
Auch die Abstimmung mit der Spedition ist Top.
Kees Smit ist der beste Händler für Gartenmöbel!
Grüße aus Deutschland
Doświadczenie Trustpilot