Værste Durum på hele Nørrebro. 50g koldt og smagløst kød, bunker af salat, ringe service, møgbeskidt indenfor. Undgå stedet om du så er døende af sult
Det plejede at være mit yndlings kebab sted, men efter de nye har overtaget er det ikke det samme længere.. De plejede at bage durum brødet selv, nu er det bare nogle færdige som de har købt.. de spi... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Værste Durum på hele Nørrebro
Verdens bedste durum
Virkelig god kebab, fik den hjemmelavede med både kebab og crispy halloumi i.
Og det var rettere sagt den bedste durum jeg nogensinde har smagt. Også til 80kr Waow siger jeg bare. (Uden halloumi er det kun 65kr, og stadigt den bedste durum jeg har smagt)
Det plejede at være mit yndlings kebab…
De plejede at bage durum brødet selv, nu er det bare nogle færdige som de har købt.. de spiller virkelig højt musik, de skifter ikke handsker når de håndtere penge/kasse apparatet og de lytter ikke til hvad man siger, om hvad der skal i og ikke skal i… måske på grund af musikken😅
Kæmpe anbefaling
Jeg forstår ikke hvordan, men de kan altid huske mig. Ikke på den gode måde, men på den absolut bedste måde. Alt smager altid fantastisk og jeg kan ikke give dem andet end top karakter hver gang, på trods af at jeg efterhånden leder efter “huller i osten”. Kæmpe anbefaling.
SINDSYG sha kæmpe stor og kæmpe udvalg…
SINDSYG sha kæmpe stor og kæmpe udvalg af råvare, du får fa*dme Hva du betaler for og lidt extra. Kan varmt anbefales🙌🔥
Sinds sha bedste på nørrebro
fremragende service og rigtig god mad.
fremragende service og rigtig god mad.
personalet er meget høflig.
og stedet er ren.
Lækker kebab fantastisk personale
Ekstremt dårlig service og klam mad
De kunde ikke finde ud af å lage min bestilling 2 gange i træk. Sidste gang ble ham der lavet mad sur og prøvde å få mig til at føle mig dum. Alle andre i lokalet var også overasket over hvor uhøfflige de var med skod service. Maden var hellere ikke spesielt god,værtfald ikke for den skyhøje pris. Der er 100 andre gode kebabsteder på Nørrebro, kebabbro er ikke en af dem
Jeg spiser på kebabbro tit
Jeg spiser på kebabbro tit. Der er fantastisk service og søde medarbejdere og deres mad er super.
Kæmpe anbefaling!
God betjening og top lækker mad!
Verdens sødeste personale
En af mine yndlingssteder at købe falafel menu fra. Deres pommes fritter er gode fordi de krydrer dem, priserne er rimelige, beliggenheden er i top, servicen er i top og så er personalet noget af det sødeste man kan have med at gøre. Kan varmt anbefales!
Rigtig god mad og god service
Rigtig god mad og god service, kan klart anbefales👍
Rigtigt god mad blevet serveret hurtigt…
Rigtigt god mad blevet serveret hurtigt og god service klart en anbefaling
Nok den bedste brød jeg har spist
Rigtig god service og smagte super godt
God kebabbox👍👍👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.