Vi bestilte rengøring til vores lejlighed og fik besøg af to unge kvinder. De var meget imødekommende og virkelig dygtige. De havde overblik og var meget kompetent og grundige i alt hvad de foreto... Zobacz więcej
Vi har været vældigt tilfredse med firmaet. En svær rengøringsopgave forestod, idet en lejer i vores. boligforening intet havde gjort i m e g e t lang tid. Der er udført et rigtigt fint stykke re... Zobacz więcej
Vores firma har brugt Rengøringsfirma København siden vores spæde start i KBH. De har aldrig misset en dag, og den ene gang vi havde et problem med rengøringen sendte de en medarbejder ud for at s... Zobacz więcej
Vi er serie-kunder hos Rengøringsfirma København, da de ganske enkelt leverer et bedre produkt end andre rengøringsselskaber vi har prøvet gennem årene. Så de to gange vi har flyttet kontor, tog vi... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er et veletableret rengøringsfirma, som leverer rengøring i hele Storkøbenhavn og region Hovedstaden. Vi leverer følgende: Kontorrengøring - Trappevask - Rengøring af klinikker - Rengøring af institutioner - Flytterengøring - Hovedrengøring - Tæpperens - Rengøring efter håndværkere - Vinduespolering
Hørskætten 1E, 2630, Taastrup, Dania
- 36 314 315
- kundeservice@kbhrengoring.dk
- kbhrengøring.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
meget tilfreds kunde
Super godt firma, god dialog og vi er super glade for samarbejdet der altid fungerer optimalt. Vi har stiftet bekendtskab med flere kollegaer der alle gjort rent helt optimalt og fuldstændig som forventet og som vi har aftalt. Alle er søde og virkelig behagelige, vi giver vores bedste anbefalinger til kbhrengøring.dk
Altid grundig rengøring og super service
Vi er serie-kunder hos Rengøringsfirma København, da de ganske enkelt leverer et bedre produkt end andre rengøringsselskaber vi har prøvet gennem årene. Så de to gange vi har flyttet kontor, tog vi dem med!
Kvaliteten af rengøringen har til alle tider været så god, at man slet ikke tænker over det i dagligdagen. Det fungerer bare.
Serviceniveauet er i øvrigt også i top når man ønsker at tilkøbe eller ændre i aftalen. Generelt er selskabet to ligaer over konkurrenterne.
Super flot Rengørning med et højt service niveau
Vi har valgt rengøringsfirmaet København. Grundet deres høje service niveau og faglig viden.
Efterfølgende kan man også se at resultatet er der efter.
Super flot og grund rengørning.
Kan varmt anbefales.
A spotless flat
I had a very friendly and efficient team of cleaners to help me clean my flat when I moved out. They showed up when agreed, fully understood my instructions and left the flat spotless. If I ever need help with cleaning again, I will make sure to contact Rengøringsfirma København again.
Virkelig god og pålidelig service fra…
Virkelig god og pålidelig service fra Rengøringsfirma København. Vi er meget glade for samarbejdet med dem og deres medarbejdere!
Effektiv vinduespolering
Vi fik poleret vores vinduer af en super dygtig, høflig og kompetent vinduespudser fra Rengøringsfirma København. Han var hurtig og effektiv til opgaven og vi vil derfor klart anbefale denne service.
Super arbejde
Selvom det blev et kort samarbejde var vi yderst tilfredse med arbejdet. Var vi ikke flyttet havde det kørt på skinner endnu. Kontoret var rent og de har været meget fleksible ifht. ændringer i planer. Klar anbefaling herfra.
Utroligt pålideligt firma og medarbejdere
Vi skiftede til Rengøringsfirma København, da vi ikke var tilfredse med vores tidligere trappevask. Vi har været utroligt glade for, at vi valgte Rengøringsfirma København. Hver uge har assistenten mødt op og udført opgaven til UG. Har kun positive ting at sige.
A/B Højdevej 16, 2300 Kbh. S
Fantastisk rengøring til erhverv
I Danske Studerendes Fællesråd har vi brugt kbhrengøring.dk i mange år og har altid oplevet rigtig god service. De svarer hurtigt og har lavet de ændringer, som vi har bedt om løbende. Samtidig er de meget fleksible, hvilket vi har sat stor pris på.
Andelsboligforening
AB Kilevej har brugt Rengøringsfirmaet København siden 2018, og vi er meget tilfredse med alting.
Rigtig god rengøring til en meget god pris!
Vi har igennem flere år brugt Rengøringsfirma København, på to forskellige adresser, og er meget tilfredse. Rengøringen er i top, og prisen er rigtig god. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet, deres søde medarbejdere og deres service!
Stor ros til et fantastisk rengøringfirma.
Rengøringsfirmaet København er absolut anbefalelsesværdig. De har altid levet op til vores krav omkring rengøring på kontoret, samt en stor fleksibilitet.
Rengøring og service i top
Vi har arbejdet med Rengøringsfirma København over en længere periode i Copus med god erfaring. Dion og teamet har sørget for at tage sig godt af os og vores kontor. Rengøringen har været i top og servicen har været mindst ligeså god. Vi kan varmt anbefale dem!
Super trappevask
Vores andelsforening har brugt Rengøringsfirma København i nogle måneder og vi er meget tilfredse med den service der ydes. Trapperne er super rene, hvilket vores beboere også har bemærket og kommenteret. Vi er meget glade for at valget faldt på dem.
Vi har haft en rigtig god kommunikation med deres kontor og alt har været lige efter bogen. Vi har ikke en finger at sætte på dem eller deres arbejde. En klar anbefaling herfra.
Fremragende!
Vi har brugt Rengøringsfirma København ApS i mange år, og har altid været yderst tilfredse med resultatet.
Vi har den samme ude hver uge, så vi kender hende og hun kender os og vores præferencer og krav, og hun har altid opfyldt det.
Vi er lige flyttet og vores nye lokaler krævede en ekstra grundig tur, og dette klarede hun også fremragende.
Vi har altid en god dialog med hende og med hovedkontoret og prisen er rimlig.
Vi vil til en hver tid anbefale firmaet til andre.
Respektér dog for helvede et “reklamer…
Respektér dog for f.... et “reklamer nej tak” på postkassen!!!
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service og meget omhyggelig rengøring. De er punktlige, venlige og grundige. Der er absolut ikke en finger at sætte på deres indsats.
Markant bedre end andre rengøringsløsninger vi har prøvet
4Sound København
Siden november 2016 har Rengøringsfirma…
Siden november 2016 har Rengøringsfirma København sørget for vores kontor, køkken og toiletter. Standarden har været lige høj hele tiden. Der har ikke været nogen "helligedage" i rengøringen på noget tidspunkt! Vi kan kun anbefale Rengøringsfirma København...
Super service. Kommer altid til tiden og efterlader altid et perfekt resultat.Kun rosende ord herfra.
Vh. Sebastian
Rigtig god service
Jeg har brugt Rengøringsfirma København til såvel trappevask som til vinduespolering og generel rengøring. Der har aldrig været en finger at sætte på noget som helst. God og proffessionel sammenspil omkring opgaverne og perfekt udførelse. Jeg kan kun give Rengøringsfirma København mine varmeste anbefalinger