Rengøringsfirma København Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte rengøring til vores lejlighed og fik besøg af to unge kvinder. De var meget imødekommende og virkelig dygtige. De havde overblik og var meget kompetent og grundige i alt hvad de foreto... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har været vældigt tilfredse med firmaet. En svær rengøringsopgave forestod, idet en lejer i vores. boligforening intet havde gjort i m e g e t lang tid. Der er udført et rigtigt fint stykke re... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores firma har brugt Rengøringsfirma København siden vores spæde start i KBH. De har aldrig misset en dag, og den ene gang vi havde et problem med rengøringen sendte de en medarbejder ud for at s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi er serie-kunder hos Rengøringsfirma København, da de ganske enkelt leverer et bedre produkt end andre rengøringsselskaber vi har prøvet gennem årene. Så de to gange vi har flyttet kontor, tog vi... Zobacz więcej

1. Usługa sprzątania

Napisane przez firmę

Vi er et veletableret rengøringsfirma, som leverer rengøring i hele Storkøbenhavn og region Hovedstaden. Vi leverer følgende: Kontorrengøring - Trappevask - Rengøring af klinikker - Rengøring af institutioner - Flytterengøring - Hovedrengøring - Tæpperens - Rengøring efter håndværkere - Vinduespolering

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

83 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

meget tilfreds kunde

Super godt firma, god dialog og vi er super glade for samarbejdet der altid fungerer optimalt. Vi har stiftet bekendtskab med flere kollegaer der alle gjort rent helt optimalt og fuldstændig som forventet og som vi har aftalt. Alle er søde og virkelig behagelige, vi giver vores bedste anbefalinger til kbhrengøring.dk

7 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

Altid grundig rengøring og super service

Vi er serie-kunder hos Rengøringsfirma København, da de ganske enkelt leverer et bedre produkt end andre rengøringsselskaber vi har prøvet gennem årene. Så de to gange vi har flyttet kontor, tog vi dem med!
Kvaliteten af rengøringen har til alle tider været så god, at man slet ikke tænker over det i dagligdagen. Det fungerer bare.
Serviceniveauet er i øvrigt også i top når man ønsker at tilkøbe eller ændre i aftalen. Generelt er selskabet to ligaer over konkurrenterne.

21 września 2021

A spotless flat

I had a very friendly and efficient team of cleaners to help me clean my flat when I moved out. They showed up when agreed, fully understood my instructions and left the flat spotless. If I ever need help with cleaning again, I will make sure to contact Rengøringsfirma København again.

16 kwietnia 2021

Effektiv vinduespolering

Vi fik poleret vores vinduer af en super dygtig, høflig og kompetent vinduespudser fra Rengøringsfirma København. Han var hurtig og effektiv til opgaven og vi vil derfor klart anbefale denne service.

8 grudnia 2020

Super arbejde

Selvom det blev et kort samarbejde var vi yderst tilfredse med arbejdet. Var vi ikke flyttet havde det kørt på skinner endnu. Kontoret var rent og de har været meget fleksible ifht. ændringer i planer. Klar anbefaling herfra.

2 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Utroligt pålideligt firma og medarbejdere

Vi skiftede til Rengøringsfirma København, da vi ikke var tilfredse med vores tidligere trappevask. Vi har været utroligt glade for, at vi valgte Rengøringsfirma København. Hver uge har assistenten mødt op og udført opgaven til UG. Har kun positive ting at sige.
A/B Højdevej 16, 2300 Kbh. S

10 listopada 2020

Fantastisk rengøring til erhverv

I Danske Studerendes Fællesråd har vi brugt kbhrengøring.dk i mange år og har altid oplevet rigtig god service. De svarer hurtigt og har lavet de ændringer, som vi har bedt om løbende. Samtidig er de meget fleksible, hvilket vi har sat stor pris på.

20 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Rengøring og service i top

Vi har arbejdet med Rengøringsfirma København over en længere periode i Copus med god erfaring. Dion og teamet har sørget for at tage sig godt af os og vores kontor. Rengøringen har været i top og servicen har været mindst ligeså god. Vi kan varmt anbefale dem!

14 lutego 2020

Super trappevask

Vores andelsforening har brugt Rengøringsfirma København i nogle måneder og vi er meget tilfredse med den service der ydes. Trapperne er super rene, hvilket vores beboere også har bemærket og kommenteret. Vi er meget glade for at valget faldt på dem.

Vi har haft en rigtig god kommunikation med deres kontor og alt har været lige efter bogen. Vi har ikke en finger at sætte på dem eller deres arbejde. En klar anbefaling herfra.

14 lutego 2020

Fremragende!

Vi har brugt Rengøringsfirma København ApS i mange år, og har altid været yderst tilfredse med resultatet.
Vi har den samme ude hver uge, så vi kender hende og hun kender os og vores præferencer og krav, og hun har altid opfyldt det.
Vi er lige flyttet og vores nye lokaler krævede en ekstra grundig tur, og dette klarede hun også fremragende.
Vi har altid en god dialog med hende og med hovedkontoret og prisen er rimlig.
Vi vil til en hver tid anbefale firmaet til andre.

20 stycznia 2020

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service og meget omhyggelig rengøring. De er punktlige, venlige og grundige. Der er absolut ikke en finger at sætte på deres indsats.

Markant bedre end andre rengøringsløsninger vi har prøvet

4Sound København

29 kwietnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Siden november 2016 har Rengøringsfirma…

Siden november 2016 har Rengøringsfirma København sørget for vores kontor, køkken og toiletter. Standarden har været lige høj hele tiden. Der har ikke været nogen "helligedage" i rengøringen på noget tidspunkt! Vi kan kun anbefale Rengøringsfirma København...

3 kwietnia 2019

Rigtig god service

Jeg har brugt Rengøringsfirma København til såvel trappevask som til vinduespolering og generel rengøring. Der har aldrig været en finger at sætte på noget som helst. God og proffessionel sammenspil omkring opgaverne og perfekt udførelse. Jeg kan kun give Rengøringsfirma København mine varmeste anbefalinger

25 września 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej