Nie polecam sklepu! Firma próbuje kreować się na sprzedawcę z wyższej półki, ale rzeczywistość jest zupełnie inna. Towar, który otrzymałem, okazał się wybrakowany i niezgodny z opisem, a kontakt... Zobacz więcej

Żyrandol piękny:) chociaż na razie jeszcze oglądałam go w pudełku. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Super kontakt z firmą, błyskawiczne odpowiedzi na e-maile. Dziękuję za prezent- zapach... Zobacz więcej

1. Sklep meblowy

K&B London is a family-owned British company and an international online store offering unique home furnishings, including luxury furniture, designer decorations and accessories, and high-quality lighting. The company was founded in 2017 by a couple, Alexandra and Matthew, who were inspired by art, design, and the beauty of unconventional things. Despite coming from different industries, their shared passion and interest in art and design led them to start their own business, which would allow them to realize their creative visions and ideas. Initially, K&B London specialized in providing customers with interior decorations, which quickly gained recognition for their unique quality and style. Over time, the company's offerings expanded to include furniture, lighting, and other interior design elements that also stand out for their distinctive style and refined design. Over the years, K&B London has become one of the leading British brands in the home furnishings industry, and its products are now sold all over the world. K&B London has gained recognition from customers for its beautiful and functional furniture and accessories, which are sophisticated, elegant, and practical to use. Thanks to its unwavering passion, dedication, and artistic sense, K&B London remains at the forefront of the home furnishings industry, offering its customers the highest quality, unique products, and unforgettable aesthetic experiences. We only choose products that are handmade or hand-finished, and stand out for their original design, high-quality materials and production, as well as their non-traditional form, which makes our selection completely unique. Based on years of experience in the industry and timeless trends, we strive to deliver products to your home that stand out for their originality, high-end furniture, unusual lighting elements, and completely unique decorations in the form of exclusive interior sculptures, luxury flower vases, decorative bowls, original wall mirrors, and hand-finished clocks in various styles. Our products are versatile, so fans of classic, glamour, New York, or industrial style will be delighted with our offerings. Luxury products branded by K&B are shipped straight from London.

4,2

Dobra

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w…

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Meble solidne, dobrze wykonane i dokładnie takie jak na zdjęciach. Obsługa miła i pomocna, a dostawa szybka i bezproblemowa. Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę przy kolejnych zakupach.

26 stycznia 2026

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w…

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w K&B London. Obsługa klienta na najwyższym poziomie — uprzejma, kompetentna i gotowa pomóc na każdym etapie wyboru mebli. Duży wybór produktów w różnych stylach i świetna jakość wykonania. Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie, a dostawa dotarła dokładnie na czas. Każdy detal zamówionych mebli był starannie zapakowany i bez żadnych uszkodzeń. Z czystym sumieniem polecam ten sklep każdemu, kto szuka solidnych i estetycznych mebli do domu!

16 grudnia 2025

Nie polecam sklepu!

Nie polecam sklepu!
Firma próbuje kreować się na sprzedawcę z wyższej półki, ale rzeczywistość jest zupełnie inna. Towar, który otrzymałem, okazał się wybrakowany i niezgodny z opisem, a kontakt po zakupie to już zupełnie inna historia — ciągłe zbywanie.

Zgłoszenie zwrotu to walka o swoje prawa konsumenta, a odzyskanie pieniędzy to prawdziwy test cierpliwości. Pomimo deklaracji szybkiego zwrotu środków, czekam już ponad miesiąc na zwrot 10 000 zł.

Sposób działania firmy absolutnie nie przystaje do wizerunku marki premium, jaki próbują budować. Zdecydowanie nie polecam — ani jakości towaru, ani obsługi posprzedażowej.

5 listopada 2025

Szanowny Panie,

przykro nam, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań. Zależy nam, aby każdy klient był w pełni zadowolony z zakupu, dlatego zaproponowaliśmy kilka możliwych rozwiązań i ostatecznie stanęło na decyzji o zwrocie. Dodatkowo w ramach wynagrodzenia za brak satysfakcji przekazaliśmy państwu prezent o wartości 990 zł, który - zgodnie z korespondencją - bardzo się Państwu spodobał i okazał się idealnie trafiony pod wystrój Państwa domu.

Ponieważ wyrazili Państwo zainteresowanie innym produktem w wyższej cenie, zaproponowaliśmy jego dostarczenie w cenie zwracanego towaru. Z naszej strony pozostawaliśmy w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym z Pana małżonką, na co jest oczywiście dowód w postaci korespondencji. Z informacji przekazanych przez Pana małżonkę wiemy, że środki zostały już zaksięgowane na Państwa koncie bankowym.
Mimo wielu nieścisłości i oszczerstw - dziękujemy za podzielenie się opinią — każda uwaga pozwala nam jeszcze lepiej dopasować jakość obsługi do oczekiwań naszych klientów.
Z wyrazami szacunku,
K&B London

Z przykrością nie polecam tej firmy

Z przykrością nie polecam tej firmy. Niestety, moje doświadczenie okazało się wyjątkowo rozczarowujące.

Zamówiłam stolik, który na stronie wyglądał na produkt wysokiej klasy. Tymczasem otrzymałam stolik uszkodzony, z widocznymi wadami, co już samo w sobie jest niedopuszczalne, biorąc pod uwagę cenę oraz sposób, w jaki firma przedstawia swoją ofertę.

Cały proces od momentu dostawy (która nie przyszła w ustalonym terminie), zwrotu środków - był uciążliwy, czasochłonny i stresujący.

Firma, która reklamuje się jako ekskluzywna, powinna rozumieć, że klienci płacą nie tylko za produkt, ale również za standard obsługi. Niestety, w tym przypadku tego zabrakło .

Uważam, że firma wprowadza klientów w błąd, budując wizerunek marki premium.
Szczerze- spodziewałam się zupełnie innego doświadczenia – przejrzystości, dbałości o klienta i szybkiego rozwiązania problemów.

Obiecany prezent (w ramach przeprosin) do dzisiaj nie dotarł .
W opiniach przeczytałam, że spotkało to również inne osoby .
To bardzo niegrzeczne zachowanie.

Lolita / Jaworek

30 września 2025

Odpowiedź od K&B London

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Z przykrością czytamy, że ma Pan/Pani takie odczucia.
Chcielibyśmy jednak podkreślić, że sytuacja została rozwiązana, a rekompensata została przekazana zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.

Dbamy o to, aby każdy klient był traktowany rzetelnie i z należytą uwagą, dlatego żałujemy, że mimo naszych działań ta opinia nie odzwierciedla rzeczywistego przebiegu sprawy.
Jeśli pozostały jakiekolwiek kwestie wymagające doprecyzowania, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem.

nie lubią płacić podatków w UK i w PL

dostawa i towar ok, ale kontakt w sprawie dokumentu sprzedaży pełna ignorancja przez ponad miesiąc nie udało mi się go uzyskać, Podsumowując towar ok, ale nie lubią płacić podatków w UK i w PL

23 kwietnia 2025

Szanowny Panie Waldemarze,
bardzo się cieszymy, że nasz produkt spełnia Pana oczekiwania. To kolejny dowód na to, że oferujemy wyłącznie towary najwyższej jakości. Faktury wysyłamy drogą elektroniczną, jednak czasami mogą trafić do folderu spam. W związku z tym, przesłaliśmy ją do Pana ponownie.

Współpraca z k&b należała do…

Współpraca z k&b należała do przyjemności . Pani Aleksandra miła, serdeczna i bardzo profesjonalna przeprowadziła mnie od wyboru po zakup przez zwrot i ponowny zakup w sposób serdeczny i wygodny dla mnie . Polecam bardzo ! Sylwia .

27 grudnia 2024

Profesjonalizm

Profesjonalizm, wspaniała obsługa, szybka dostawa. Jakość mebli oceniam na 100%. Meble wyglądają w rzeczywistości lepiej niż na zdjęciach, mój dom dzięki tej firmie zyskał na jakości, komforcie, przytulności. Absolutnie każdemu polecam!

1 grudnia 2024

Dziękujemy! 🤩

Opieka klienta level master

Przyznam szczerze że obsługa klienta działa jakbym miał osobistego consierge!! Transakcja pomimo pewnych zawiłości i wyzwań to była przyjemność :) natomiast zamówione przedmioty piękne tak jak na zdjęciach. Polecam!

18 września 2024

Sprzedawca w pełni godny polecenia

Doskonały kontakt ze Sprzedawcą. Towar perfekcyjnie zapakowany, a co najważniejsze wysokiej jakości i zwyczajnie piękny. Wszystko na czas i w bardzo przyjemnej atmosferze - czułem się w pełni doceniony jako Klient. Szczególne podziękowania dla Pani Zuzanny. Z pewnością szybko wrócę na kolejne zakupy.

14 września 2023

super doświadczenia z K&B London

mam najlepsze doświadczenia w kontakcie z K&B London. Firma w pełni wywiązała się ze swoich zobowiązań. Produkt zgodny z oczekiwaniami. Profesjonalne doradztwo i obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam
Sławek

27 marca 2023

Gorąco polecam

Profesjonalna, uprzejma obsługa, terminowa realizacja. Piękne, niepowtarzalne dekoracje do domu. Chętnie tu wracam.

15 października 2021

Dziękujemy!

Żyrandol piękny:) chociaż na razie…

Super kontakt z firmą, błyskawiczne odpowiedzi na e-maile.
Dziękuję za prezent- zapach do łazienki dotarł.

Pozdrawiam serdecznie
Monika

21 września 2021

Dziękujemy!

Polecam - cudowne rzeźby!

Zakupiona rzeźba (złoty kot sfinks) wygląda zjawiskowo. Tylko tutaj udało się nam znaleźć coś tak oryginalnego - coś, czego nie można kupić w innych sklepach. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Na pewno jeszcze tutaj wrócę. Serdecznie polecam.

22 kwietnia 2021

Super obsluga

Super obsluga, piekne produkty niedostepne w innych sklepach. Polecam kazdemu!

18 lutego 2020

Bardzo dziękujemy!

Zakup aluminiowej wazy

Jestem zadowolona z zakupów w sklepie. Bardzo dobry kontakt z klientem. Realizacja w terminie. Sam zakup-aluminiowa, ozdobna waza -piękna.

3 lutego 2020

Odpowiedź od K&B London

Bardzo dziękujemy za tak miłą recenzję i zapraszamy.