Do not buy from this company, I ordered Ugg’s in November 2025, my money was taken straight away, and nothing has arrived yet (January 27th). There is no recourse to chase or claim a refund, I am kick... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
This is a scam, I bought some shoes from them and never arrived, initially they were answering my email saying that the shoes were in transit but after a month they stopped replying to my emails and n... Zobacz więcej
Sandalerne ankom idag den 31.7. Ca. 3 uger undervejs! Svarer slet ikke til forventningerne: næppe ortopædiske, ej skind, og sandalens remme skærer slemt i fødderne! Som flere andre modtog jeg dem... Zobacz więcej
Intet har levet op til aftale og forventning. Vare bestilt 23.11.2025 og der kommer straks ordrebekræftelse og penge trækkes straks. Efter 10 arbejdsdage rykkes der og der kommer et svar, at varen k... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Ulovligt svindel
Hvis man kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det. Svindel. De skriver, at de har 5 stjerner på trustpilot. Pengene blev trukket med det samme. Min varer kom aldrig. Jeg sendte en mail med, at svindel er ulovligt og nu er min ordre forsvundet og jeg får ingen beskeder.
Køb ikke herfra
Køb ikke herfra, det er fusk! Og firmaet ligger ikke på adressen de skriver, jeg bor der med min familie, og min mand får hele tiden opkald fra folk der har købt varer, de ikke modtager!
Klamme mennesker uden værdighed som…
Klamme mennesker uden værdighed som ikke kan opnå noget og derfor må synde andre. Adressen er ikke korrekt på Jomsborgvej og har intet med fuskerfirmaet at gøre.
Elendig service
Elendig service - bestilt varer 16.06. Ikke kommet endnu.
ADVARSE ADVARSEL ADVARSEL KØB IKKE FRA DETTE SVINDELFIRMA.
Bestilte et par sandaler d.22/06 - 25 Og pengene blev trukket med det samme, har prøvet at skrive til dem, men de svare ikke ... Så hold jer langt væk fra det firma,
Gørlev d. 08/07 - 25
Jeg er desværre "faldet i" også
Jeg er desværre "faldet i" også. Har betalt for et par sandaler men ikke fået en ordrebekræftelse. Så nu venter jeg spændt
SNYD og SVINDEL - helt igennem
En lampe ankom total beskadiget og to andre produkter var slet ikke OK iforhod til størrelse. Jeg bad om en returlabel og har nu - efter 2 måneder med hyppig kommunikation begge veje - stadig ikke modtaget den. Der er blevet helt stille fra Kaysband og jeg må sande at det er og bliver et svindelfirma, som jeg på det kraftigste må advare andre at benytte.
ADVARSE ADVARSEL ADVARSEL
ADVARSE ADVARSEL ADVARSEL
KØB IKKE FRA DETTE SVINDELFIRMA.
Jeg købte en bluse hos firmaet, og de trak straks pengene på mit kreditkort. Den vare, jeg modtog, ligner slet ikke den på deres hjemmesiden - grim og billig polyesterkvalitet. Firmaet bliver ved med at love mig en gratis returlabel, men den kommer ikke. Jeg ville ønske, jeg havde checket ttustpilot inden købet.
Svindel? Bestilt vare fik det ikke, uden kundeservice kontakt
Svindel? de skriver at de er dansk webfirma
Bestil sandaler 22.6 men fik dem ikke.
Status på forsendelsen er under processen. De svar ikke på mail, og telefonen er kun engelsk maskine ....
Svindler vil jeg mener . De har ikke CVR nummer som jeg kan se, I adressen i Odense er der et malerfirma.
Forfærdeligt firma
Forfærdeligt firma. Ved første øjekast ser hjemmesiden ud til at være dansk, men den er kinesisk. Svindel. Jeg modtager en kjole, som på ingen måde lever op til billedet, og ligner noget et barn har lavet. Forsøger at kontakte dem med henblik på returnering. Fik aldrig svar tilbage. Hold jer væk fra dem!
Kopi varer
Bestilt og modtaget er par Hoka sko, viste sig at være kopi varer og afsendt fra Kina.... Havde de nævnt det på deres webside havde det været ok, men alt andet er at snyde folk. Kunne jeg gi 0 stjerner havde de fået det , så blev mand det klogere 🥴
Ville give 0 stjerner om jeg kunne
Ville give 0 stjerner om jeg kunne. Købte en chrome cast til 260kr som ikke er kommet endnu. Bestilte den den 15/06/2025 og den er ikke kommet og jeg har prøvet at kontakte dem uden at få svar. Totalt fup og fidus
SVINDEL
Jeg bestilte den 16.6. en Google Chromecast, fik omgående en bekræftelse på varen, dagen efter blev forsendelsen anmeldt i PostNord App. med en kinesisk navn, og pengene trukket i min bank, forsøg på at få fat i firmaet er forgæves, der er engelsk telefonsvarer på. Jeg anser mit køb for ren svindel og forventer ikke at se varen. Så HOlD JER VÆK fra dette firma
Bestilte en Chrome Cast til 260,- dkk
Bestilte en Chrome Cast til 260,- dkk. pengene blev trukket omgående, og en auto generet email med ordre modtaget. 10 dage senere intet sket.
Reagere ikke på emails, deres tlf. går direkte på tlf. svarer - med engelsk autosvar.
Fup og fidus
Fup og fidus. Hold jer langt væk
Det tog næsten en måned at få et par sko, som er af yderst dårlig kvalitet - velcotapen duer ikke og skoene ser ud til at være lavet af plast.
Som andre skriver, svarer de ikke og hæver pengene med det samme.
Man kan få ordentlige sko andre steder for 340 kroner, som man kan gå i
Leverer ik varer…
Har lagt ordre men har ik fået sporing kode, og de svarer ik hverken mail el Telefon. Har nu venter i 2 uger uden nyt
Ren fup
Nåede at annullere efter at hverken adresse, telefonnummer eller andet virkede til at stemme overens.
Telefonnummer findes ikke
Adressen er til salg kunne det tyde på
Stavefejl i overskrifter
Direkte løgnagtige trustpilot anmeldelser, som i øvrigt ikke fremgår her..
Terrible company
*update*
Order came around 6 weeks later, shipped from china. Don't even know if the shoes are genuine or fake.
FAKE FAKE FAKE.
Wish I came here first, to see that it's a fake site. I've waited a month for shoes, the money was taken soon as I ordered. I've mailed the company but the only response is to say they are on the way. I've tried calling, but of course the number doesn't exist. So I tried to see where the shop is, and yes you guessed it, it doesn't exist, googled the address and it's a house.
Don't don't order from this company.
Do note that on Kaysband’ homepage they…
Do note that on Kaysband’ homepage they list 5 star trustpilot rating as opposed to the real 1 star listed here on trustpilot……
Se Kontant og vurdèr selv om ikke dette…
Se Kontant og vurdèr selv om ikke dette firma ikke kan sammenlignes med de firmaer der kigges på der. Min mor har købt en jakke derfra, som på ingen måde levede op til det hjemmesiden lovede. Hun har kontaktet dem for at få en returlabel, men denne henvendelse reagerer de ikke på. Do not buy!!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.