Trochę z ciekawości przeczytałem minimum wypłaty; ten sam status czekał po powrocie, wieczorem nie musiałem pisać drugi raz przed zamknięciem laptopa.
Zacząłem od małej wpłaty 22 zł, potem zająłem się grą i zapomniałem o niej, dopiero wieczorem zobaczyłem że wypłata już zatwierdzona i kasa na koncie
Na telefonie próbowałem dołączyć do stolika z ruletką, wcześniej sprawdzałem coś w mailu, w końcu połączenie złapało i krupier zaczął rundę
Sprawdzałam limit z pięć razy zanim się zmienił, zerknęłam też na historię wpłat z zeszłego miesiąca, w końcu wszystko wyszło bez problemu.
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
Musisz wiedzieć
Krótko
Krótko: agent w czacie sprawdził status wypłaty i nie udawał cudów nie mam się czego czepić
przed kolacją znalazłam cool-off bez…
przed kolacją znalazłam cool-off bez supportu; blokada zadziałała przy drugim teście można było iść dalej
Regulamin długi i miejscami drętwy
Regulamin długi i miejscami drętwy, ale warunki bonusu są w nim opisane jasno.
Wróciłem wieczorem i przycisk wypłaty…
Wróciłem wieczorem i przycisk wypłaty wymagał potwierdzenia, co przy 938 zł akurat mi pasowało wyglądało to fair 👌
Wypłacono 390 zł na portfel…
Wypłacono 390 zł na portfel elektroniczny, przy okazji sprawdzałem stary status, poszło bez problemu.
trochę z ciekawości zobaczyłem…
trochę z ciekawości zobaczyłem przypomnienie sesji; potwierdzenie było proste
Limit dzienny ustawiony raz na start
Limit dzienny ustawiony raz na start, saldo zawsze jasne od razu
Zapomniałem nazwy gry
Zapomniałem nazwy gry, ale pamiętałem dostawcę. Wyszukiwarka znalazła właściwy tytuł i dodałem go do ulubionych
serio
serio, Saldo bonusowe dało się czytać na małym ekranie bez zoomu 👍
Bez wielkich oczekiwań kliknąłam…
Bez wielkich oczekiwań kliknąłam szczegóły płatności; status dalej był widoczny, przy tej sesji to wystarczyło w tym samym oknie.
Po powrocie zapytałem mailem o status…
Po powrocie zapytałem mailem o status wypłaty; odpowiedź trafiała w mój problem, w moim teście miałem jasność przed zamknięciem laptopa.
Anulowałam wypłatę z telefonu przez…
Anulowałam wypłatę z telefonu przez pomyłkę.
saldo wróciło od razu.
druga próba przeszła bez błędów.
drugi rok i ani razu nie musiałem…
drugi rok i ani razu nie musiałem dosyłać nic po fakcie. dokumenty przyjęte na starcie, limity dzienne ustawione przeze mnie w profilu, historia rund czytelna wstecz.
jak coś się zmienia w regulaminie, przychodzi mail z datą wejścia w życie.
Najpierw stary telefon długo ładował…
Najpierw stary telefon długo ładował grę, po zmianie na wifi w domu wszystko zaczęło działać sprawnie i bez zacięć.
pies chciał wyjść
pies chciał wyjść. przed payoutem wiedziałem, który dokument jeszcze blokuje KYC
otworzyłem ticket #6814 o bonus przed…
otworzyłem ticket #6814 o bonus przed zamknięciem strony; rozmowa nadal była w oknie mogłem iść dalej
Weryfikacja przeszła sprawnie
Weryfikacja przeszła sprawnie. Dowód i selfie
Mały plus
Mały plus: Saldo bonusowe było oddzielone od realnego, łatwiej śledziłem rundy jak dla mnie spoko
Najpierw dodałem Gates of Olympus do…
Najpierw dodałem Gates of Olympus do ulubionych; potem było widać, że gra była tam jeszcze wieczorem to mnie uspokoiło
Zostawiam plus za to
Zostawiam plus za to, że Free spiny pojawiły się po refreshu, licznik zgadzał się z wiadomością bez wielkich obietnic