limit dzienny był dla mnie niejasny, na czacie w środę Marta cierpliwie wszystko wytłumaczyła i teraz rozumiem każdy szczegół zasad.
Trochę sceptycznie, ale bonus miał jasny timer, więc nie odpalałem go na szybko przed snem mała rzecz, a uspokaja 👌
limit wypłat weryfikuję razem z historią rund co jakiś czas, aha, jeszcze warto dodać że saldo zgadza się zawsze
niby detal, ale Na starszej przeglądarce sesja kasyna przetrwała telefon w środku wypłaty jak dla mnie spoko
Pakiet powitalny do 4 500 zł + 350 darmowych spinów
Musisz wiedzieć
limit wypłat weryfikuję razem z…
Trochę sceptycznie
Telefon zapamiętał logowanie
Telefon zapamiętał logowanie, granie rusza od razu, bez zbędnych ustawień.
Pytanie o bonus
Pytanie o bonus, nie, o saldo, w każdym razie odpowiedź przyszła szybko
niby detal
limit dzienny był dla mnie niejasny
porównałem saldo z potwierdzeniem BLIK…
porównałem saldo z potwierdzeniem BLIK w poniedziałek wieczorem; potwierdzenie pojawiło się przed lobby.
Nie do końca rozumiem na czym polega ta…
Nie do końca rozumiem na czym polega ta cała weryfikacja, ale wysłałam dowód w środę, w czwartek konto było już aktywne i wszystko poszło sprawnie.
sprawdzalam saldo bonusowe co kilka…
sprawdzalam saldo bonusowe co kilka minut czekajac na reload, w koncu przyszedl i bylo NAPRAWDE widac od razu na moim koncie.
Po logowaniu zmieniłam filtr w lobby
Po logowaniu zmieniłam filtr w lobby; ulubione zostało do wieczora, w profilu dało się iść dalej po krótkiej grze.
paweł z live chatu przywróciła free…
paweł z live chatu przywróciła free spiny przed końcem rozmowy mogłem zamknąć kartę
pralka piszczała w sumie okej
pralka piszczała w sumie okej: po zerwanym Wi-Fi czat kasyna zachował rozmowę o wypłacie
Dla mnie ważne
Dla mnie ważne: zmieniłem filtr w lobby; ustawienie zostało po wylogowaniu
Sortowanie po dostawcy działa jak…
Sortowanie po dostawcy działa jak zawsze, wcześniej sprawdzałem coś innego w ustawieniach, katalog gry ustawia się sam
mały konkret
mały konkret: porównałam saldo realne i bonusowe; strona nie wciskała oferty dalej, w praktyce nie wyglądało jak automat bez dodatkowego maila.
Konsultant czatu najpierw przeczytał…
Konsultant czatu najpierw przeczytał poprzednią rozmowę. Cashback poprawiono bez ponownego pytania o datę i metodę płatności.
Po zalogowaniu sprawdziłem historię po…
Po zalogowaniu sprawdziłem historię po wpłacie; kasa była nadal jasna.
Gates of Olympus to mój standard
Gates of Olympus to mój standard, ładuje się w parę sekund nawet na starym tablecie. Są też wersje bonus buy jak ktoś chce, co nie każde kasyno oferuje.
Zanim wyszedłem z domu
Zanim wyszedłem z domu: licznik free spinów odświeżył się dopiero po powrocie do lobby 😉
dla mnie wystarczyło
dla mnie wystarczyło, że limit dzienny zadziałał po wylogowaniu i ponownym wejściu do kasyna bez spiny