znalazłem kasę i limity po loginie przed zamknięciem strony; wszystkie trzy strony reagowały bez błędu, po powrocie nie wyglądało jak automat w tym samym oknie.
Trochę z ciekawości rozmawiałam z Piotr z live chatu; wiadomość była krótka, ale użyteczna, w tym momencie zamknąłem kartę spokojnie następnego ranka
Napisałem mailem w nocy o saldzie, Michał wraca do zgłoszenia sprzed kilku dni i podał wtorek jako termin odpowiedzi, aha, numer sprawy mam zapisany
najpierw sprawdzalam limit wypłat w regulaminie, potem wrocilam do tematu dokumentu, oba watki wyjaśnili na czacie popoludnia bez zadnych roznic.
Pakiet powitalny do 2 000 zł + 200 darmowych spinów
bez wielkiej historii
bez wielkiej historii: FAQ o weryfikacji był krótki, więc naprawdę go przeczytałem i tyle 👍
po telefonie sprawdziłem wypłatę 140 zł…
po telefonie sprawdziłem wypłatę 140 zł w historii; kwota końcowa była osobno
Po kawie sprawdziłem jeszcze raz
Po kawie sprawdziłem jeszcze raz: ticket #6237 o bonusie dostał konkretną odpowiedź, nie zamknięcie w ciemno działało normalnie ✅
Bez wielkich oczekiwań testowałam pełny…
Bez wielkich oczekiwań testowałam pełny ekran w slocie; klawiatura nie zasłoniła przycisku, na telefonie to wystarczyło bez szukania w FAQ.
nie robię z tego historii
nie robię z tego historii, znalazłem ostatnio grany slot; Legacy of Dead wyskoczył bez długiego scrolla
Dla mnie ważne
Dla mnie ważne: wysłałam rozmazane zdjęcie karty; konto było widocznie zweryfikowane.
Nina z czatu sprawdzila dokument do…
Nina z czatu sprawdzila dokument do weryfikacji i potwierdzila status, bez zadnych pytan.
Szczerze
Szczerze, przeczytałam zasadę reloadu na kanapie; wagering x25 było widoczne
Trochę z ciekawości rozmawiałam z Piotr…
bez dramatu
bez dramatu, przed payoutem wiedziałem, który dokument jeszcze blokuje KYC
Napisałem mailem w nocy o sa
mała rzecz
mała rzecz, ale sprawdziłam limit dzienny; krótka sesja była czytelna
kliknąłem szczegóły płatności w…
kliknąłem szczegóły płatności w przerwie obiadowej; ten sam status czekał po powrocie, w historii reakcja była szybka przed serialem.
serio
serio, po zerwanym Wi-Fi czat kasyna zachował rozmowę o wypłacie 👌
sprawdzalem historie rund po…
sprawdzalem historie rund po przelaczeniu z tabletu na komputer, saldo dzialalo dobrze, NARESZCIE zero roznic.
Dawniej zmiana limitu trwała długo
Dawniej zmiana limitu trwała długo. Teraz zatwierdzenie limitu strat przyszło w kilka minut, saldo zgadzało się od razu.
mała rzecz
mała rzecz, ale sprawdziłem zasada reloadu; wygaśnięcie było widoczne przed claimem bez gonienia supportu
Chciałam sprawdzić
Chciałam sprawdzić: kontrolowałam free spiny po claimie; liczba spinów się zgadzała, w praktyce nie było nerwów po drugim logowaniu.
Krótko
Krótko: zgłoszenie 33012. status sprawdzony przez dział techniczny, bonus doliczony, wszystko się zgadzało.