Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌 Det startede med at jeg udfyldte en formular, fik hurtigt svar og så gik der ikke længe før der var rene vinduer! Udover dette, hvilket man måske kan... Zobacz więcej
Kasper svarede hurtigt og havde hurtigt tid til at komme forbi. Hans hjemmeside er professionel og hele det administrative fungerer godt. Jeg er dog desværre ikke tilfreds med hans vinduespudsnin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Overholder ikke aftaler Havde aftalt at der skulle vaskes vinduer ude og inde. Første gang kørte de bare igen uden at komme ind og vaske vinduer. Til gengæld havde de efterladt havelågen åben så... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Lokal vinduespudser fra Kolding med stort fokus på service og kundetilfredshed!
Kløvervej 44, 6000, Kolding, Dania
- +4540305704
- kontakt@kasperwest.dk
- kasperwest.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Super service og kvaliteter til aftalt tid
Super service til aftalt tid
Godt arbejde.
Super fint arbejde 😀😀
Han er hurtig og effektiv og det ser…
Han er hurtig og effektiv og det ser godt ud. Selvom vejret bestemt ikke var for godt, kom han og vaskede alle vores vinduer 👍🏼
Vi er meget tilfreds kunder.
Kasper er en meget venlig og smilende…
Kasper er en meget venlig og smilende person, og nysgerrig hvis man tillader det. Vinduerne skal lige vaskes et par gange (som han forklarer i mailen), og derefter er de rene hver gang han kommer forbi.
Kan klart anbefales!
Super tilfreds med vinduesvaskning!
Super tilfreds med vinduesvaskning! Kasper er meget behagelig og forklarende :-) Kan kun anbefale.
Hej Kasper 🙂 Tusind tak for flot…
Hej Kasper 🙂 Tusind tak for flot vindues pudsning 🙏 En fornøjelse at komme hjem til i lørdags - Vh Anette
Super fint resultat og fleksibel…
Super fint resultat og fleksibel bestilling ift. vinduspuds.
Min klare anbefaling her fra.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Kasper…
Jeg er fuldt ud tilfreds med Kasper Wests 💪 vinduspudsning.
Vi er godt tilfreds
Vi er godt tilfreds. Kasper er grundig og giver sig god tid til sit arbejde.
Super flink og pålidelig
Super flink og pålidelig
Fint arbejde og pæne vaskede rammer
Er meget tilfreds og anbefaler ham gerne til andre i mit netværk.
Rigtig flot arbejde
Rigtig flot arbejde, og ingen striber på vinduerne overhovedet.
Der er ikke noget, at sætte fingre på ved Kasper’s arbejde - ikke noget hastværk, for han bruger tiden fuldt ud.
De bedste anbefalinger herfra.
Kæmpe anbefaling! 💪
Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌
Udover dette, hvilket man måske kan få andre steder, så blev jeg mødt af en smilende og imødekommende ung mand, som bare gjorde oplevelsen helt igennem fantastisk! 😍
Man skulle tro det stoppede her, men sørme om der ikke også hang en pose vingummier og en hilsen på min dør da han var kørt!
Kæææmpe anbefaling! 💪
Kasper West er servicemindet og løsningsorienteret
Kasper West får vores varmeste anbefalinger. Han var super venlig, pudsede vores vinduer perfekt og så var han løsningsorienteret da han kom ud til vores besværlige lejlighed. Vi bor i gågaden og han måtte køre rundt i byen for at finde adgang, slæbe vandledninger langt og over hegn - og håndtere sure underboer. Alt dette gjorde han med et smil.
Fine vinduer.
Hurtig kommunikation. Nem at betale med mobilpay. Fine rene vinduer.
Fine rene vinduer :)
Super fint resultat
Super fint resultat, ikke meget brug af vand 💪🏻 flink og høflig ung mand.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Kasper…
Jeg er fuldt ud tilfreds med Kasper Wests vinduespolering.
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Vinduerne bliver rene og han tager også ra.mwn rundt om. Det ee dejligt