Jeg er super glad for mine behandlinger hos Birgit. Det har i den grad hjulpet på mine ben med reduktion af mine karsprængninger på lår og underben. Kommer igen til check og behandling. TAK. Janne... Zobacz więcej
God og professionel behandling i hyggelige omgivelser. Birgit var god til at forklare før og undervejs. Meget tilfreds
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os får du den sikreste og mest effektive behandling af erfaren sygeplejerske. Vi fokuserer på kvalitet og tilfredshed, og bruger de mest moderne metoder. ✉ Kontakt & læs mere her
Inni użytkownicy przeglądali również
Laser på décolleté
Fik laser på décolleté - dvs. det øverste brystparti - pga af karsprængninger grundet solskader og er tilfreds med resultatet:-)
Kompetent og venlig behandling.
De tre behandlinger mod karsprængninger på mine ben har været meget effektive og jeg er super-tilfreds. Jeg kommer helt sikkert igen når jeg synes det er nødvendigt med en opfølgning men ikke på denne side af sommeren 😊🌸 Jeg har følt mig i gode hænder både hos John og Birgit.
Karsprængninger som trylllet væk
Har af 3 omgange fået fjernet omfattende karsprængninger på benene med super flot resultat. Stor anbefaling af Birgit herfra.
For år tilbage kunne jeg ikke gå i bare…
For år tilbage kunne jeg ikke gå i bare ben om sommeren. Karsprængninger var gennem tiden myldret frem, især på ankler og skinneben. Men VUPTI. Birgit Lawaetz har forvandlet mine ben til de flotteste sommerben!! Hvad er det, hun kan… noget med tålmod, faglig ekspertise, effektivitet, overblik, grundighed. Jeg er glad og supertaknemmelig for, at det har været muligt, og at jeg til stadighed – efter behov - kan komme til Birgit Lawaetz og modtage en gang mikroinjicering :-)
Jeg har været der af flere omgange
Jeg har været der af flere omgange, for at "komme" i bund. Jeg venter på at resultatet bliver endnu pænere. Jeg er yderst tilfreds med foreløbig resultatet. Selvfølgelig koster det, og her kunne jeg godt tænke mig, at der var "flergangs" rabat.
Behagelig og kompetent.
Stort plus herfra
Birgit er udover at være enormt grundig…
Birgit er udover at være enormt grundig og dygtig til sit håndværk også enormt behagelig. Birgit arbejder ikke med betaling pr. ml, men pr halve time. Har fået fjernet karsprængninger på mine ben flere steder efterhånden og med denne model er der mere “value for money” end hos de andre kæder, der ofte spilder en del produkt og ikke kommer i bund med karene. Vender helt sikkert tilbage.
Meget tilfreds
Meget tilfreds med de gode behandlinger. Alting er professionelt og i gode trygge rammer. Min store anbefaling
Hos karsprængning CPH er du i gode hænder
Jeg er super glad for mine behandlinger hos Birgit.
Kommer igen til check og behandling.
TAK.
Janne
Super fin behandling
Super fin behandling. Meget behagelig læge. Jeg giver mine bedste anbefalinger.
Super kompetent behandler
Jeg har fået behandlinger i ansigtet og på mine ben hos Birgit i igennem de sidste 4 år. Resultaterne er synlige straks.
Birgit er yderst kompetent, tillidsvækkende og omsorgsfuld og jeg kunne ikke drømme om at få andre til at behandle mig.
Klinikken får de varmeste anbefalinger herfra.
Varm anbefaling herfra!
Jeg har fået 3 behandlinger for omfattende karsprængninger på begge ben. Efter første behandling var der ikke den store forskel. Det kan man heller ikke forvente. Anden og tredje behandling har givet fin effekt, så jeg møder op til en fjerde behandling i overbevisning om, at jeg kan vise ben til sommer.
Forventningsafstemning er vigtig, og den havde jeg på plads bl a baseret på grundig information i klinikken før behandlingsstart. Periode: maj-sep 2024.
Super tilfreds
Jeg har været så tilfreds med Birgits behandling af karsprængninger i mit ansigt. Jeg kan virkelig anbefale stedet. Man får en kompetent og yderst professionel behandling, der gør at man føler sig tryg, når man ligger på briksen😉
Yderst effektive behandlinger
Jeg er glad for jeg har fundet Birgit Lawaetz' klinik for et par år siden.
Birgit er ikke alene meget erfaren og professional men også er hun en stor perfektionist. Derfor er hendes behandlinger så effektive. MBH
Cath
MEGET glad og tilfreds
Føler mig i de bedste, mest kompetente hænder. Jeg er stadig i behandling. Men mine ben er blevet MEGET bedre. Og vi forventer, at de bliver endnu bedre.
Jeg er MEGET glad og tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God og professionel behandling i…
Professionel og effektiv behandling
Professionel, beroligende, effektiv behandling i super rene og hyggelige lokaler af yderst kompetent personale.
Jeg anbefaler varmt behandlinger hos Birgit Lawaetz !
Virkelig flot resultat
Uendelige tilfreds med resultatet
Jeg havde tykke og bulede åreknuder samt de mere overfladiske karsprængninger på både ben og ankler. Begge typer blev fjernet med to forskellige metoder og mine ben er lige så flotte og glatte som da jeg var meget yngre. Det eneste jeg ærgrer mig over, er at jeg ikke gjorde dette for lang tid siden.
God og positiv behandling
God og positiv behandling, Birgit er god til at forklare processen, følte mig i gode hænder under hele behandlingen, kan varmt anbefale karspraengningcph.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.