Vi begynder at trætte af Karnfull . Nu et balance tillæg som man kan få suspenderet ved ringe ? Hvad er det for noget fup ?Tidligere måtte vi klage over et for stort akonto beløb. Vi er tæt på at hav... Zobacz więcej
Jeg skiftede til karnfull.dk, sidste år hvor jeg både brugte el privat og i virksomhed. karnfull.dk sørgede for alt, og det fungerede perfekt. Kort efter solgte jeg og købte hus, også her virkede alt... Zobacz więcej
Udemærket tilfreds. Har været tilknyttet et års tid nu. Jeg viser samtidig min modstand imod afbrænding af sunde gode træer i Europas og Amerikas skove. Det uetisk, klimafjendtligt og smådumt. Den grø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kære alle; Som ikke aftager, er jeg ærgelig over at opleve den modstand som medierne formår at “piske” så vigtig et forsyningsspørgsmål op i befolkningen, ja, i sådan størrelsegrad. Ro på venner…... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Kärnfull er Danmarks eneste elselskab med 100% atomkraft og arbejder for at fjerne forbuddet mod atomkraft - så vi kan bygge danske atomkraftværker. Vi kæmper for stabile og lave elpriser og uforstyrret natur. Vi sikrer at vores kunders elforbrug er bakket op af produktion på svenske atomkraftværker. For hver kWh vores kunder køber donerer vi penge til videnskab og innovation. Landsdækkende medier som TV2 og DR har dækket vores arbejde for atomkraft i Danmark. Du kan finde mediedækning på Google eller på vores Facebook: https://www.facebook.com/karnfull.dk
Mejlgade 95, 3., 8000, Aarhus, Dania
- hej@karnfull.dk
- karnfull.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg kan ikke sige nok godt om Kärnfull
Jeg kan ikke sige nok godt om Kärnfull. Billigt og ikke mindst gennemskueligt og dertil gør man en god gerning ved at fremme atomkraft, til kommende generationers velfærd, sikkerhed og sundhed.

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Jeg ønsker kernekraft som energikilde
Hos Kärnfull Energy får du en fantastisk behandling og prisen er god. Så jeg vil anbefale alle, der går ind for kernekraft at skifte til dette selskab.

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Tæt og god kontakt, god service.
Tager hensyn til etablerede solceller. God kontakt både pr. tlf og messenger. Absolut god strømpris.

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Jeg har købt min EL her i over 2 år og…
Jeg har købt min EL her i over 2 år og den eneste ting jeg har haft at klage over kvaliteten af deres klistermærker som ikke er til det danske vejrlig. Strømmen er billig og man støtter den grønneste og mest stabile energiform hvilket var grunden til at jeg skiftede selskab.

Top Service 100% CO2 frit
Det er super nemt at skifte elaftale til Kărnfull, virkelig hurtig, saglig og dygtig kundeservice.

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Jeg er kunde med både privat bolig
Jeg er kunde med både privat bolig, sommerhus og erhverv (landbrug).
Alt går fremragende, god og hurtig kundeservice, gennemskuelig regning og ingen CO2 udledning 😃😃

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Kärnfull er vejen frem mod bæredygtig energi
Kärnfull er helt igennem en reel virksomhed. Vi har tre aftaler (til to lejligheder og et fritidshus) og det er rimelige priser og transparente opgørelser. Bare kom med og støt udbredelsen af den mest bæredygtige energiproduktion vi har.

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Vejen til et grønnere forbrug
Jeg er lige blevet kunde, da jeg gerne vil støtte en sikker og stabil leverance af el.
Det er min stemme til at få et grønnere samfund, med et minimalt forbrug af vores naturressourcer.

Til at stole på
Til at stole på, reel lav pris og ingen skjulte gebyrer. Nårh ja, og så er det ren, sikker, stabil, billig og klimavenlig energi.

Super tilfreds
Super tilfreds.
Gennemsigtighed og nem overskuelig faktura. Og så kæmpes der for en sag der er vigtigere end meget andet !

Sober og ærlig betjening
Sober og ærlig betjening, lave priser og fuld gennemsigtighed.
Og så er produktet jo fantastisk!

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Dejligt at være kunde og samtidigt støtte et godt formål.
Har fået super betjening fra deres kundeservice på mine spørgsmål.
Gennemskuelige priser uden skjulte gebyrer.
Jeg har været kunde siden august 2023.
Skiftede fra Norlys og har ikke…
Skiftede fra Norlys og har ikke fortrudt en eneste gang. Samtidig støtter vi muligheden for at få moderne A-kraft i Danmark.

Dejligt simpelt.
Dejligt simpelt.
Man får den reneste støm. Til en super god pris. Sådan som det burde være. Det eneste jeg kunne ønske mig er at have et lokalt kernekraft værk.

Fantastisk service - 100% ren energi
Har været kunde næsten fra starten.
Kun godt at sige om skiftet fra mit gamle selskab over til Kärnfull. Hurtigt og smidigt skifte. Enkel faktura at læse og forstå, intet skjult.
Det bedste af det hele er den rene energi man støtter ved at være kunde.

Kernekraft er for fedt
Ser frem til at kunne lade bilen med kernekraft.

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Strøm fra bæredygtig kernekraft til en…
Strøm fra bæredygtig kernekraft til en fair pris. Enkle regninger.

SUPERFIN ELLEVERANDØR
Jeg er supergodt tilfreds med at have skiftet til Karnfull. De holder, hvad de har lovet. Jeg skiftede fr Nettopower, som i starten fungerede rigtigt fint men pludselig trak de tre gange mit forbrug og ville ikke tilbagebetale mine penge. Karnfull virker meget mere troværdige.

Odpowiedź od Kärnfull Energi | DK
Meget tilfreds med Kärnfull Energi.
Er yderst tilfreds med Kärnfull Energi DK. Atomkraft er vejen frem, og jeg kan ikke støtte op om landskabsødelæggende solcelleørkener og vindmøllemonstre.