Karmameju Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

I bought a lovely bathrobe at Magazin Store in Arhus as I felt the fabric and felt in love immediatly. Back at Home the hook on the top collapsed with the first hang up. Great dissapointment. But wh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig gode og effektive produkter. Har rosacea, men den forsvinder når jeg bruger velvet daycreme. Jeg er kæmpefan

Oceniono na 5 z 5

Som altid de dejligste produkter og skønne dufte! 😍 Hurtig levering og gode priser til klubmedlemmer. Min seneste ordrer indeholdt bl.a. ansigtsolien LIGHT, som jeg ville begynde at bruge til min af... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg bruger næsten alt fra Karmameju. Renseprodukter, serumog bb creme. Aldrig været så tilfreds med andre produkter. Har brugt Karmameju i flere år. Min hud syntes godt om produkterne.

1. Sklep z kosmetykami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ved brug af de fineste rene & naturlige aktive ingredienser, skaber KARMAMEJU himmelske skønhedsprodukter. Køb online, Gratis fragt i december for ordre til Danmark

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

391 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 64

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Dejlige produkter og meget fin service

Jeg har handlet flere gange på Karmameju.dk, og hver gang er der lynhurtig levering og altid en fin gave med.
Produkterne er super dejlige og et hit på min badeværelseshylde!

9 września 2024

Kære Sara

Virkelig dejlige produkter

Virkelig dejlige produkter, skønne dufte, som sit eget lille spa efter almindelig brusebad med skrub og creme 🥰

1 października 2024

Kære Ida,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og gave med- dertil…

Hurtig levering og gave med- dertil sparet mange hundrede kroner på en vidunderlig dejlig og blød heldragt- tror aldrig jeg kommer ud af den igen.
Jeg købte den med det samme jeg så den- bla. fordi jeg også har købt kimono i en dejlig karamelfarve- ❤️

10 października 2024

Kære Helle

Hvor er det dejligt du bruger tid på at anmelde os, det sætter vi stor pris på.

Hvor er det dejligt du blev så glad for gaven, og ikke mindst dragten, som vi også elsker herinde på kontoret.

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker Jeres produkter og ville…

Jeg elsker Jeres produkter og ville ønske at jeg havde råd til at fylde mine hylder KUN med Karmameju. ❤️

7 października 2024

Kære Mette,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og produkterne er i orden

Hurtig levering og produkterne er i orden. Er vild med både duft og effekt på Karmameju hudplejeserier især “1’er” serien passer min hud. Der er i øvrigt meget value for money med Karmameju kundeklub..

27 września 2024

Kære Fraya,

Hvor er det dejligt du bruger tid på at anmelde os, det sætter vi stor pris på.

Dejligt du er glad for vores kundeklub.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og ekstra gave

Hurtig levering. Ekstra gave i pakken

5 września 2024

Kære Malene,

Super kundeservice

Jeg fik virkelig god service da jeg havde besvær med at tilføje min velkomstgave til bestillingskurven.
Produkterne er vidunderlige 🌟

25 sierpnia 2024

Kære Pernille,

Mange tak for de meget fine ord.
Du er altid velkommen, vi vil meget gerne hjælpe.

Oceniono na 5 z 5

I am delighted by Karmameju products!

I am delighted by Karmameju products!

As many of other customers, my first introduction to this brand was Copenhagen airport, where I purchased Calm Balm 02 and Cashmere creme 02 full size, as well as bunch of other products in travel size just to try them out. This is the best cosmetic brand that I have ever used and my skin has never been better. Also, smells great! :)

19 sierpnia 2024

Dear Whisk Purl,

Thank you very much for the very nice words.
How nice of you to take the time to report us.

All the best to you.

Best regards - Karmameju

Som altid fantastiske produkter

Som altid fantastiske produkter. Heal ansigtsolie er blevet fuldstændig uundværlig for mig. Og så fik jeg oven i købet en gave med i min ordre❤️

16 sierpnia 2024

Kære Stine,

Hvor er det dejligt du bruger tid på at anmelde os, det sætter vi stor pris på.

Dejligt du blev glad for gaven.

Oceniono na 5 z 5

Solcreme med fysisk filter er ikke for alle !

Jeg elsker deres krops-, og håndsæbe, deres fleecedragt og morgenkåbe samt pre og aftercare sun, men deres solcreme fungerer ikke for mig, jeg gik efter en der ikke indeholdte alt mulig skadeligt. Duften er fin, men jeg føler jeg får en tør hvid overflade der slet ikke trænger ind, jeg kan nærmest smuldre den af. Obs. på forskellen af fysisk og kemisk solfilter.

Opdatering: Efter kontakt med Pernille i kundeservice er anmeldelsen ændret fra 3 til 5 stjerner. Fordi jeg fik den bedste information samt en fantastisk service 💜

2 sierpnia 2024

Kære RH,

Mange tak for dine 5-stjerner.
Tak til dig også, for en fin dialog og snak om produkterne.

Tak fordi du bruger tid på at ændre din anmeldelse, det sætter vi utrolig stor pris på.

Ønsker dig det allerbedste efterår.

Oceniono na 5 z 5

Gode produkter og hurtig levering.

Nem hjemmeside, gode produkter og hurtig levering og lille gave med.

25 lipca 2024

Kære Hildur,

Super produkter

Det er de bedste produkter jeg har prøvet og jeg har prøvet mange.
Mange af den kan bruges flere steder, og så dufter de himmelsk

19 marca 2024

Kære Hanne,

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille på hjemmesiden

Nemt at bestille på hjemmesiden.
Hurtig levering.
Super lækre produkter.
Fed medlemsklub, så man kan optjene til gratis produkter, få fødselsdagsgave, og man får gave når man melder sig ind.
Der bruges naturlige råvare, og produkterne er bare så lækre og naturlige.

17 czerwca 2024

Kære Linda,

Oceniono na 5 z 5

Vandvittigt lækre og rene produkter som…

Vandvittigt lækre og rene produkter som er blevet mine favoritter for år tilbage 🩷 plejer, fugter og heler min hud. Duftene er vidunderlige og understøtter mine små pauser i løbet af dagen. Jeg er giga fan!

22 czerwca 2024

Lækre produkter

De skønneste produkter med så meget lækkerier qt det ikke kan beskrives ❤
Prøv det🥳

10 czerwca 2024

Kære Betina,

Oceniono na 5 z 5

jeg elsker alt ved Karmameju og min…

jeg elsker alt ved Karmameju og min sidste ordre var også i topklasse! Det er skønne produkter, og jeg glæder mig til at købe flere produkter hos jer :)

19 czerwca 2024

Kære Charlotte,

Lækre spa duftende produkter

Lækre spa duftende produkter , og storyteller en skøn duft . Glæder mig til at medbringe muse skrub , wild olie og storyteller en , på spa ophold i næste uge .
Glæder mig også til at prøve Cashmere cremen .

13 czerwca 2024

Kære Gitte,

Mange tak for de fine ord, og tak for at tage så godt imod vores nye duft.

Rigtig god sommer :-)

Karmameju

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej