Sukienka średniej jakości, więc została odesłana i od początku września 2024 brak zwrotu pieniędzy. Obietnice, a potem brak kontaktu. Firma się rozwiązała, "przejęła" ją nowa osoba. Zbiegiem okoliczno... Zobacz więcej
Z pełną odpowiedzialnością - odradzam zakup w tym sklepie!!!! Nie liczą się z drugim człowiekiem!!!! Od lipca 2024 r. czekam za zwrot płatności za odesłane zamówienie, nie reagują na emaile! Przeobra... Zobacz więcej
Korzystałam z tego sklepu wiele razy. Zdarzało mi się robić zwroty wcześniej. Niestety ostatnie zakupy to porażka. Jakość materiałów zdecydowanie gorsza. Dodatkowo jedna z sukienek zwróciłam. Dostałam... Zobacz więcej
Nie polecam tej firmy!Zwrot to jakaś porażka, 19 grudnia odesłałam sukienkę, 21.12 przysłano mi e-maila, że środki zostaną zwrócone do 14 dni. Wykonałam kilka e-maili, wiele telefonów które oczywiśc... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Jeśli szukasz ubrań w których będziesz wyglądała atrakcyjnie, a przede wszystkim modnie, Nasza strona jest właśnie dla Ciebie. Sprawdź!
23-414, Stary Majdan, Polska
- karko.pl
Odradzam zakupy w sklepie internetowym…
Odradzam zakupy w sklepie internetowym Karko. Oszukują swoich klientów! Pomimo prawidło przyjętego zwrotu towarów, nie oddają pieniędzy, ani w ustawowym terminie ani po jego upływie. Będę przestrzegać wszystkich przed zakupami w tym sklepie.
Firma nie oddaje pieniędzy za zwrócone…
Firma nie oddaje pieniędzy za zwrócone sukienki !!
Nie zamawiajcie tam niczego, to są oszuści i złodzieje. Firma upadła, wyciągają jeszcze ile się da i wkrótce znikną z naszymi pieniędzmi.
Oszuści, brak zwrotu pieniędzy
Nie polecam! Pomimo zwrotu towaru w wyznaczonym terminie zwrot pieniędzy nie zostaje realizowany w wyznaczonym terminie! Brak odpowiedzi na jakiekolwiek maile, zdecydowanie nie polecam! Oszustwo!
Sklep KARKO - NIE POLECAM!!!!
Dałabym 0 gwiazdek ale nie można , czuję się oszukana , brak zwrotu środków od lipca a mamy koniec września , zero kontaktu tylko odpowiedzi ciagle te same z automatu . Zamawiam od wielu lat Online ale takiej sytuacji nigdy nie miałam , zwrot środków zazwyczaj po trzech dniach , sklep porażka .
Nie oddają pieniędzy za zwrócony towar
Nie oddają pieniędzy za zwrócony towar! Czekam już miesiąc.
Tak jak w zdecydowanej większości…
Tak jak w zdecydowanej większości opinii z ostatnich miesięcy a właściwie wszystkich takich samych...... oszuści. Towar zwrócony 30.08.2023 - potwierdzenie z in-post że dostarczono. Do dnia 25.09.2023 brak nawet informacji, że towar został przyjęty i reklamacja będzie rozpatrzona. Po wysłaniu informacji e-milowej na adres podany do kontaktu dostaliśmy odpowiedź z podanym innym e-milem że niby inny dział zajmuje się zwrotami i oni nie maja wpływu. Po przeczytaniu opinii innych już wiem, że czeka mię nerwówka dlatego zwrócę się do rzecznika praw konsumenta.
Ale oczywiście opinie pokazywane na stronie same pozytywy ale jak wejdziemy w ostatni miesiąc to tylko jedna z więcej niż 1-gwiazdką. Oszuści.
A wystarczyło poczytać opinie na trustpilot gdzie 91% opinii mówi o tym samym.
Zwrot pieniędzy to droga przez mękę
Ubrania są naprawdę fajne, ale niestety zwrot pieniędzy za zwrócone produkty to droga przez mękę. 9 sierpnia dostałam potwierdzenie, że zwrot produktów został przyjęty i mam czekać na przelew. Niestety do dnia dzisiejszego pieniędzy nie otrzymałam mimo wielokrotnych zapytań do działu obsługi klienta. Teraz już nawet nie dostaję odpowiedzi na maile. Walczę dalej.
NIE POLECAM!!!
Od lipca czekam na zwrot pieniędzy!Szkoda! to już ostatnie moje zakupy w tej firmie!!!zwrot nr.470754
Również nie otrzymałam pieniędzy za…
Również nie otrzymałam pieniędzy za zwrot sukienki... Teraz dopiero widzę jak wiele osób mierzy się z tym samym problemem.
Zwroty to jakaś kpina
Widzę, że nie jestem sama. I potwierdzam, że firma nie oddaje pieniędzy w terminie za zwrócone towary.
Na zwrot pieniędzy czekam od 30 sierpnia.
U mnie jest identyczna sytuacja, pracownicy z działu obsługi tłumaczą, że nie wiedzą czemu tak długo nie otrzymałam zwrotu i mówią, że natychmiast kierują sprawę do działu finansowego.
Taką informację otrzymałam 3 krotnie.
W poniedziałek skontaktuję się z rzecznikiem praw konsumenta.
Nie zwracają pieniędzy nr zamówienia…
Nie zwracają pieniędzy nr zamówienia 470593
Od miesiąca brak zwrotu środków !!!!
zwroty to tragedia
Na zwrot środków za zwrócone w dniu 27.07.2023 i 09.08.2023 roku dwie sukienki czekam już stanowczo za długo. Nie polecam tego sklepu. Kulka razy kupiłam u nich rzeczy i były dobrej jakości jednak obsługa zwrotów skutecznie mnie zniechęca.
Tragedia
Tragedia. Na zwrot pieniędzy czekam od półtorej miesiąca. Już z 10 maili zostało wymienionych z nimi. Kile Panie odpisują, ale kompletnie niekompetentne i wystraszone. Poza przeprosinami nic nie mogą zrobić. Proszę o numer do kogoś kto zarządza - wyglada jakby był tajny. Nie polecam
Nierzetelna firma, nie zwraca środków!
Uwaga, oszuści! Nie zwracają pieniędzy, ciuchy marnej jakości jak na te ceny!
Problem z odzyskaniem pieniędzy
Problem z odzyskaniem pieniędzy. Marnej jakości materiały, bardzo słabe wykonanie, więc odesłałam. Po ad miesiąc oczekiwania na zwrot, po ale ja mailowe bez odzewu, dokładnie jak zwrot za nie małe zamówienie ... ODRADZAM
Nie oddają pieniedzy za zwroty!
Zlozylam zamowienie i niestety czesc rzeczy byla w zlym rozmiarze lub leżała kiepsko, produkty zwrocilam w terminie i od miesiaca czekam na zwrot pieniedzy na konto pomimo otrzymania maila o „pozytywnym rozpatrzeniu zwrotu” wg ktorego do 14 dni ma nastąpić zwrot kasy.
Po parokrotnym kontakcie mailowym otrzymuje za kazdym razem info ze „zostanie ponowiona interwencja do dzialu finansowego”
Nie polecam - szkoda nerwow i czasu na oszustow.
Firma nie stosuje się do regulaminu…
Firma nie stosuje się do regulaminu który sama stworzyła. Na zwrot środków czekam drugi miesiąc. NIE POLECAM
NIE POLECAM kupowania w "Karko"
NIE POLECAM kupowania w "Karko". Zakupy zrobiłam 11 lipca 2023r. Towar oddałam bo jakość materiałów i wykonanie pozostawiało wiele do życzenia. Już ponad miesiąc czekam na zwrot pieniędzy. Na moje maile odpowiadają że przekażą ponownie do działu finansowego. Z poprzedniego mojego zamówienia oddawałam część i też czekałam długo na zwrot, ale wtedy jeszcze wystarczył 1 mail. Teraz napisałam kilka i bez rezultatu.
Brak zwrotu pieniędzy
Znalazłam grupę na Facebooku oszukanych klientów,widnieje pod nazwą ,,KARKO-OSZUKANI PRZEZ KARKO,, proszę dołączać może coś da sie zadziałać w tej sprawie w większej grupie to wtedy założymy pozew zbiorowy i odzyskamy nasze pieniądze!
Odradzam zakup w tym sklepie
Odradzam zakup w tym sklepie, uznany zwrot w dniu 24.07.2023, a środków na koncie brak, pomimo zapewnień, że sprawa została przekazana do działu księgowości