Kupiłem olejek z nadzieją, że pomoże na moją bezsenność. Działanie całkowicie przerosło moje oczekiwania, nie pamiętam kiedy tak dobrze spałem. Dodatkowo przestałem mieć zgagę, która towarzyszyła mi... Zobacz więcej
Kanaste to przepyszne, oparte na nauce produkty wellness przyszłości, które pomogą Ci czuć się świetnie i czerpać z życia więcej.
ul. Białej Floty 2 lok. 2, 02-654, Warszawa, Polska
- hello@kanaste.pl
- kanaste.pl
Olejek jest świetny!
Olejek jest świetny! Chyba niektóre recenzje byly pisane sztucznie.. niemniej straszliwie żałuję zamknięcia kanaste bo właśnie mialam kupic kolejne butelki:( szkoda ze Państwo zamknęli, firma swietna ! Serdecznie polecam a raczej polecałam:(
Obrzydliwy marketing wykorzystujący…
Obrzydliwy marketing wykorzystujący absolutne bzdury- wypij kakao, pomoże na twoje adhd. Nic nie związanego z rzeczywistą nauką.
Wstyd wam powinno być. Brak mi słów jak bardzo żałosne jest reklamowanie w ten sposób produktów.
Moje doświadczenia z Kanaste
UWAGA NIEUCZCIWY PRZEDSIĘBIORCA! Zamówiłem Better focus tydzień temu tj.7 lipca i jedyne co się wydarzyło do dzisiaj a jest 14.07. to otrzymałem automatyczną odpowiedź że moje zamówienie zostało potwierdzone. Do dzisiaj brak odpowiedzi ani wyjaśnień z ich strony. Brak numeru telefonu do kontaktu. Firma KANASTE jest mocno podejrzana a ich działania noszą znamiona oszustwa.
Otrzymałem w odpowiedź z informacją o szeregu nieszczęśliwych zbiegów okoliczności jakie doprowadziły do opóźnienia realizacji zamówienia. Przyjumje wyjaśnienia, choć uważam że ponosi się odpowiedzialność za informacje zamieszczone w internecie. Niemniej produkt w końcu dotarł i jestem mocno rozczarowany. Nie jest to żadna alternatywa do kawy. Nie zarejestrowałem poprawy funkcji poznawczych ani nawet pobudzenia jakie daje "mała czarna" Zaś przyjęte na pusty żołądek wywołuje biegunkę. Więc generalnie nie polecam. Z poważaniem
Muszę przyznać że firma stanęła na wysokości zadania i zwrócono mi pieniądze za produkt z którego jestem niezadowolony. W związku z tym wycofuję swoje wcześniejsze podejrzenia o oszustwie. Niestety niekompetentne osoby znajdują się prawie wszędzie i najwyraźniej ww firma tego doświadczyła. Zapewniono mnie o wnioskach jakie wyciągnięto i że usprawniono funkcjonowanie w tym obszarze. Trzymam kciuki i życzę powodzenia !

Odpowiedź od Kanaste
Wszystkie firmy powinny być takie
Wszystkie firmy powinny być takie. Ekspresowa wysyłka, profesjonalny kontakt obsługi, która naprawdę chce pomóc i czuć że po drugiej stronie siedzi człowiek. Sam olejek najlepszy, jaki piłam w smaku, a stosowałam kilka. Fajnie, że mają przebadane laboratoryjnie, masa jest nieprzebadanych i potem zdziwienie, że nie działa :). Ogólnie pełen profesjonalizm z ludzką twarzą i serdecznością. Polecam.
Od samego początku jestem zadowolony ze współpracy z firmą Kanaste.
Od samego początku jestem zadowolony ze współpracy z firmą Kanaste.
Produkt który otrzymałem jest dobrej jakości. Olejek ma wyśmienity smak jak i zapach. Na pewno każdemu będzie odpowiadał.

Bardzo niska zawartość CBD
Używałam olejku Kanaste chyba około roku temu, może nawet dawniej. Nie byłam niezadowolona, ale nie byłam też zadowolona, nie czułam żadnych efektów, ale ponieważ był to mój pierwszy olejek tego typu myślałam, że może efekty są, tylko subtelne.
Dopiero teraz trafiłam na dokładne badania (na stronie Kanaste) i dowiedziałam się, że olejek, którego używałam miał ledwie niecałe 2,5% zawartości CBD.
To jest prawie homeopatyczna ilość, teraz zrozumiałam dlaczego nic nie czułam. Nie dajcie się skusić ładnymi reklamami i znaną marką, tylko poszukajcie olejku z większą zawartością CBD, CBG lub innych. Da się znaleźć olejki, których działanie naprawdę czuć, które naprawdę pomagają i są nawet w lepszej cenie.

Oszustwo
Zamówiłem olejek 2400MG (zamówienie 1691385), niestety nie było oczekiwanych efektów.
Dlatego 17 oraz powtórnie 21 listopada napisałem na hellomałpakanaste.pl maila chęć skorzystania z gwarancji szczęścia, do dzisiaj nikt nie raczył nawet odpisać, o zwrocie pieniędzy nie wspominając.
Dodatkowo: napisałem tę recenzję także na stronie kanaste.pl i otrzymałem komunikat: "Twoja recenzja została dodana." - mimo to wcale nie została dodana, także widać jak bardzo "wartościowe" są oceny na ich stronie skoro negatywne opinie są odrzucane.

Zestaw odkrywcy 😍
Kupiłam zestaw odkrywcy i po już 1 ampułce efekty... Całkiem sprzyjające, jak na razie lepsza jakość snu! Łącznie z moją opaską fitband zauważyłam o wiele więcej godzin w fazie głębokiego snu niż krótkiego.
Polecam 😘
Olejki CBD
Nigdy nie piszę recenzji, ale jestem wielką fanką marki. Używam olejków o mocy 1100 mg:) Przez wiele lat zmagam się ze stanami lękowymi, olejki naprawdę mi w nich pomagają. W połączeniu z ashwagandą stanowią niezawodne duo. Gdy miałam problem w zamówieniu (otrzymałam jeden produkt, zamiast dwóch) w prezencie otrzymałam oba produkty + bonusowy olejek. Firma dba o relacje z klientami i wprowadza naprawdę przyjemną atmosferę na linii operator - klient. Wszystko na wielki plus, życzę dalszego rozwoju:)
Olejek Zamówiłam z myślą o tym,że chce…
Olejek Zamówiłam z myślą o tym,że chce ukoić nerwy i się wyspać. Śpię o wiele lepiej,szybko się regeneruje. W ogóle jakość snu się znacznie polepszyła. Jestem również bardziej wyciszona i mniej się denerwuje. Kanaste dzis będzie mi towarzyszyć na egzaminie C+E. Wierzę,że razem damy radę.

Odpowiedź od Kanaste
Pan Aleksander świetnie załatwił…
Pan Aleksander świetnie załatwił sprawę, po zakupie olejku i jego reklamacji zamowilem większa dawkę i jestem bardzo zadowolony.

Odpowiedź od Kanaste
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona…
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami. Olejek biorę od 2 tyg i jest cudem. Jestem spokojniejsza, wyciszona i radosna. Napewno go polecę bo jest strzałem w 100!!

Odpowiedź od Kanaste
Olej firmy Kanste smakuje jak typowy…
Olej firmy Kanste smakuje jak typowy olej konopny, czyli taki, który kosztuje 30 zł za 250 ml. I tak też działam. Nie powinien być sprzedawany jako olej cbd, miałam okazję testować inne olejki tego typu. Wyglądały inaczej, w smaku też były trochę inne. Oczywiście nie oceniałabym walorów smakowych gdyby pojawiły się jakieś efekty. Ale niestety. A olej konopny stosuję do sałatek, tylko cenowo troszkę rozsądniej wychodzi.

Odpowiedź od Kanaste
Po konsultacji w sklepie Kanaste…
Po konsultacji w sklepie Kanaste zakupiłem swój pierwszy olejek 550mg. Zażywam go dwa razy dziennie od trzech dni. Olejek spełnił moje oczekiwania. Jestem wyciszony, mniej wybuchowy. W sytuacjach nerwowych szybko potrafię się opanować. Jak dla mnie rewelacja i napewno zakupię kolejną buteleczkę.

Olejek świetnie się sprawdza
Olejek świetnie się sprawdza, jestem bardzo zadowolona. Szybka przesyłka i pięknie ekologicznie zapakowane. Polecam!

Odpowiedź od Kanaste
Kanaste to jest to czego szukałam…
Kanaste to jest to czego szukałam szkoda że tak późno na niego trafiłam. Lepszy sen 😴 bardziej wyspana regeneracja na 100%(siłownia 5 razy w tyg) naprawdę warty zakupu

Odpowiedź od Kanaste
Wszystko sprawnie i na czas produkt…
Wszystko sprawnie i na czas ,produkt jest ok