KAM Rådgivning  Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Kan virkelig ikke anbefale dette firma, har aldrig oplevet så dårlig kommunikation, udadtil syner at være professionelle. Vendte aldrig tilbage på opkald/ sms, svaret aldrig på mails som lovet og var... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Uprofessionel og mangelfuld vurdering af andelsbolig Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med denne vurderingsmand Rasoul i forbindelse med vurdering af en andels... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Da vi skulle have lavet vurdering af vores andelslejlighed kontaktede vi KAM rådgivning. Vi har fået yderst professionel hjælp. Rasoul har taget sig god tid til at forklare og hjælpe med processen,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Da jeg skulle have lavet en vurdering af min andelslejlighed, kontaktede jeg KAM Rådgivning. Jeg har fået virkelig professionel hjælp hele vejen igennem. Rasoul tog sig god tid til at forklare pro... Zobacz więcej

1. Inżynieria budownictwa
  2. Rzeczoznawca budowlany
  3. Wspólnota właścieli nieruchomości
  4. Spółdzielnia mieszkaniowa
  5. Utrzymanie nieruchomości
  6. Inżynier o specjalności wytrzymałość konstrukcji

Napisane przez firmę

Vi er et rådgivningsfirma med fokus på renovering af ejer-, andels- og almennyttige boligforeninger i Storkøbenhavn. Vi tilbyder byggerådgivning til store og mellemstore projekter som byfornyelse, energioptimering, klimasikring og vedligeholdelsesplaner. Vores rådgivere har både håndværksmæssig og teknisk baggrund, hvilket sikrer optimal løsning af jeres projekter. Vi besidder også kompetencerne til udførelse af helt små projekter, herunder evt. tilbygningssager, nybyggeri af enfamiliehuse eller andet, som primært private kunder henvender sig med.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

22 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vi valgte at bruge Rasoul fra KAM…

Vi valgte at bruge Rasoul fra KAM Rådgivning til udarbejdelse af en tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan for vores ejerforening. Vi er yderst tilfredse med den byggetekniske rådgivning som vi har fået for vores ejendomme samt planen for de næstkommende år ift. ejerforeningens likviditetsprioritering. Rasoul er virkelig dygtig og altid nem at træffe på telefonen, hvilket har gjort vores bestyrelsesarbejde dejlig nemt. Det har været en fordel altid at kunne ringe til Rasoul, som er vores faste rådgiver. Det savnede vi meget ved vores tidligere rådgiver. Vi kan varmt anbefale KAM Rådgivning!

18 czerwca 2024
Opinia niezależna
Logo KAM Rådgivning

Odpowiedź od KAM Rådgivning

Kære Diana,
Tak for de pæne ord, vi er glade for at i er tilfredse med os som jeres rådgiver.
Vi ser frem til et godt og længerevarende samarbejde.

Mvh.
KAM Rådgivning
Rasoul Ensaf

Oceniono na 5 z 5

KAM Rådgivning har udarbejdet en…

KAM Rådgivning har udarbejdet en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan for vores andelsboligforening. I samråd med Rasoul besluttede vi at prioritere to projekter: VVS-renovering af faldstammer og stigstrenge samt facaderenovering inkl. optimering af eksisterende vinduer og døre.

KAM Rådgivning har vist stor professionalisme og ekspertise gennem hele processen. De har været uundværlige som rådgivere, sikret god kommunikation og leveret super god service.
Deres evne til at vælge de rette entreprenører og styre tid, budget og udførelse har været imponerende.

Rasoul har også håndteret uforudsete udfordringer effektivt. Foreningen er meget tilfredse med resultatet og samarbejdet.
Vi vil bestemt vælge dem igen til fremtidige projekter og kan varmt anbefale dem som rådgivere til renoveringsprojekter

11 czerwca 2024
Logo KAM Rådgivning

Odpowiedź od KAM Rådgivning

Kære Karim,

Tusind tak for de pæne ord og vi er glade for at i har været tilfredse med vores assistance til jeres ejendom.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer.

Mvh.
KAM Rådgivning
Rasoul Ensaf

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej