Denne virksomhed er i virkeligheden NiceBuy.dk - check anmeldelser her på Trustpilot. Hvis man kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det. Har endnu ikke modtaget min vare - og får intet svar når jeg... Zobacz więcej
Useriøst firma sender ikke varen bestilt d.27/9 22 og er endnu ikke sendt . Svarer ikke på mail . Så regn ikke med de sender dine vare “Update har lige modtaget min vare men lidt lang leveringstid og... Zobacz więcej
Jeg bestilte min pakke fredag og modtog den tirsdag. Der manglede en enkelt vare og efter et hurtig opkald var min vare på vej... Dagen efter, altså onsdag modtog jeg varen og en lille gave... Top se... Zobacz więcej
Jeg er fint tilfreds med selve handlen og firmaet, varene blev afsendt samme dag som bestil og leveret dagen efter- så det kan ikke være mere effektivt. Produktet til gengæld lever ikke op til min f... Zobacz więcej
Mågevej 17, 8370, Hadsten, Dania
- info@kagekastellet.dk
- kagekastellet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin kundeservice
God købsoplevelse generelt. Jeg ændrede antal af mine varer og fik betalt varerne 2 gange. Men ingen problemer med at få sendt pengene tilbage til kontoen med det samme.
Gode varer til god pris
Dog kunne de godt have givet besked om at den ene var forsinket.
Udemærket service
Bestilte nogle varer, og skrev i kommentarfeltet om andre varer. Blev først kontaktet af firmaet efter min bestilling var afsendt. Og fik ikke rabat/gratis fragt ved næste forsendelse, da det kom i orden det jeg skrev om i kommentarfeltet.
Hurtig levering og fine varer .....
Jeg kan kun gi' 👍 til Kagekastellet.dk. Jeg fik, det jeg havde bestilt og præcis som jeg ønskede det, og jeg fik varerne på dag 2, så jeg er fuldt tilfreds
God kundeservice
Var i tvivl om nogle mål på hjemmesiden - ringede og fik straks svar på mine spørgsmål.
Holder hvad de lover
Nemt og overskueligt at bestille. Jeg fik varerne som lovet og varerne levede op til forventningerne
super godt
Venlig personale, hurtig levering, gode tilbud, Tak Tak Tak
Helt enkelt: I orden
Bestilte vare sidst på eftermiddagen, modtog dem dagen efter. Ingen slinger i valsen. Her handler jeg gerne igen
Lækker webshop og levering dagen efter!
Vi fik vores lækre pakke dagen efter. Det hele levede 100% op til forventningerne og var pakket godt ind:-)
God service-venlig personale
God servie og venlig personale. Ved et lille problem fandt vi en løsning. Tak for det! Vil absolut bruge jer igen!
Hurtig forsendelse og fair priser. 😊
Bestilte torsdag og havde det fredag.
Min sædvanlige leverandør havde udsolgt og var i tvivl om jeg kunne nå at få det jeg skulle bruge til en kage.
Men det kom dagen efter.
Er så taknemmelig for den hurtige leverance.
Fantastisk service.
Varerne kom dagen efter jeg havde bestilt dem, og de var af super kvalitet.
nemt og hurtigt
Super
Fin og hurtig service, hurtig levering og en overraskelse i pakken på trods af jeg kun bestilte 1 ting. Tak
Alt gik som det skullea
Ingen problemer omkring handlen. Varen kom på få dage.
God handel - hurtig levering
Fin handel til en god pris.
Hurtig levering.
Alt var som aftalt