Het retourbeleid van deze website is hooguit *** te noemen. Ze beloven als je binnen 4 uur je bestelling annuleert dat je er dan ook vanaf bent. NIET DUS! Mijn bestelling om 22:00 gedaan en om 22:30 g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn vriendin en kwam terecht op kabtaz. Ik ben zo blij dat ik deze website heb gevonden! Ze hebben echt de meest unieke en creatieve cadeaus die ik ooi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op 3 maart jl. bestelde en betaalde ik bij Kabtaz 2 Premiumdekens vader-dochter en vader-zoon. Ik kreeg 5% korting en betaalde € 102,50. Het betrof de grootst verkrijgbare maat. Na een week werden d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dhl levert pakketje niet goed. Helemaal niet en het raakt kwijt. DHL onbereikbaar .niet website, app of telefoon. Na 14 dagen geld teruggevraagd. Kabtaz stelt voor: nieuw pakket sturen 15 % kortin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wil je iemand zich speciaal laten voelen? Dan ben je op de juiste plek. Onze producten zijn allemaal hét perfecte cadeau voor je geliefden. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een doodnormale dag, we hebben alles wat je nodig hebt. We garanderen dat je alleen het beste van het beste zal krijgen, wat je dan ook verdient. We hebben bloed, zweet en tranen in de producten gestopt, zodat hij een wonderlijk en magisch moment kan ervaren, zonder failliet te gaan.
, , , Holandia
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
The product is Ok! Not on time but you know about it!!

Odpowiedź od kabtaz.com
Ik heb twee dekens besteld voor mijn dochters,en betaald nooit gekregen
Kan geen contact krijgen
Geen mail geen telefoon

Odpowiedź od kabtaz.com
Wel wat moeten wachten maar absoluut de moeite waard

Odpowiedź od kabtaz.com
Ik ben helemaal niet tevreden.Zeer misleidende reclame.Het bedrijf denkt enkel aan zichzelf en niet aan de klant.Niet kopen! Ik wacht nog steeds op het dekentje dat ik begin december had besteld.Jammer had het graag aan mijn beide dochters willen afgeven vanavond.Het was al weken onderweg Plots op de uiterste datum van levering 23/12 schuiven ze deze op tot 07 januari.Deze wijziging brachten ze aan als ik voor de zoveelste maal bestelling volgde ..Ook op mijn contact zeer late sussende reactie.Dit bedrijf voelt helemaal niet eerlijk aan.Vreselijke marketing

Odpowiedź od kabtaz.com
Tot op heden gaat het mis omdat ik geen enkele info krijg over de levering. Ik wordt plat gegooid met aanbiedingen maar 'normaal' contact hebben, ho maar. Weken geleden iets besteld voor kerst. Het is nu de 21e en nog niets. Maar ook op mails en contactformulier wordt niet gereageerd. Dit was de laatste keer. Dus wees gewaarschuwd.

Odpowiedź od kabtaz.com
Ik heb een plaid besteld en verwacht dat deze binnen een paar dagen zal arriveren. Tot nu toe ben ik nog steeds aan het wachten en ik zal nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen. Ik had verwacht dat mijn bestelling binnen een paar dagen zou arriveren.

Odpowiedź od kabtaz.com
Veel te duur voor wat het is.
Geen goede kwaliteit, veel te dun
Lange wachttijd

Odpowiedź od kabtaz.com
waardeloos, je product wordt gewoon niet geleverd. Er minimaal gereageerd op de mail.

Odpowiedź od kabtaz.com
Veel reacties zijn negatief maar ik kan niet anders of vol lof zijn

Lekker warme,zachte dekentjes;
liggen alvast onder de kerstboom.

Odpowiedź od kabtaz.com
Levering duurde een paar dagen langer, maar de dochter was heel tevreden.

Odpowiedź od kabtaz.com
Doe geen zaken met dit bedrijf! Oplichters! Beloven producten en levertijd die ze niet nakomen. Blijkt ook nog een bedrijf in China te zijn, dus je kunt wel fluiten naar je geld. En als je het wel krijgt en het is van slechte kwaliteit, terugsturen naar China kost 97,40 tot 140,40 euro, want Kabtaz betaalt dat niet. Wat een slecht bedrijf!

Odpowiedź od kabtaz.com
Heb een plaid besteld, zou binnen een paar dagen binnen zijn.
Ben nog aan het wachten, zal nooit meer wat bij dit bedrijf bestellen.
Mijn bestelling zou er binnen een paar dagen zijn🥳🥳🥳

Odpowiedź od kabtaz.com
Everything was correct and nice! Also quick deliverance
. We are very happy.Thanks for that.x

Odpowiedź od kabtaz.com
Very soft fabric of good quality. Beautiful design with clear texts and colours. Keep in mind a long delivery time, because we ordered on November 7 and only received the product on November 18.

Odpowiedź od kabtaz.com
Helaas ook een bestelling gedaan 6 weken geleden. Ze beloven 3 dagen levertijd en daarna veranderen ze opeens naar 4 weken levertijd. Na die termijn zelf contact opgenomen, en blijkt mijn bestelling retour te zijn gestuurd omwille van onvolledig of onbekend adres. Hallooo, ik woon niet op een onbewoond eiland hoor! Hier worden wekelijks bestellingen geleverd.
Opnieuw adres doorgestuurd en nu totaal geen reactie meer.
Ik ben inmiddels gestart om via mijn bank de centen terug te vorderen. Het gaat tenslotte om 53.99 euro.
Hopelijk kunnen die mij meer hulp bieden dan de robotten van Kabtaz.
En wss ga ik nu een reactie krijgen op mijn slechte review dat ze zo snel mogelijk contact gaan opnemen.
Ik ben zo teleurgesteld dat het cadeautje dat ik bestelde voor mijn dochter na 6 weken nog niet heb.
Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.