Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Het retourbeleid van deze website is hooguit *** te noemen. Ze beloven als je binnen 4 uur je bestelling annuleert dat je er dan ook vanaf bent. NIET DUS! Mijn bestelling om 22:00 gedaan en om 22:30 g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn vriendin en kwam terecht op kabtaz. Ik ben zo blij dat ik deze website heb gevonden! Ze hebben echt de meest unieke en creatieve cadeaus die ik ooi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op 3 maart jl. bestelde en betaalde ik bij Kabtaz 2 Premiumdekens vader-dochter en vader-zoon. Ik kreeg 5% korting en betaalde € 102,50. Het betrof de grootst verkrijgbare maat. Na een week werden d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dhl levert pakketje niet goed. Helemaal niet en het raakt kwijt. DHL onbereikbaar .niet website, app of telefoon. Na 14 dagen geld teruggevraagd. Kabtaz stelt voor: nieuw pakket sturen 15 % kortin... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pościelą

Napisane przez firmę

Wil je iemand zich speciaal laten voelen? Dan ben je op de juiste plek. Onze producten zijn allemaal hét perfecte cadeau voor je geliefden. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een doodnormale dag, we hebben alles wat je nodig hebt. We garanderen dat je alleen het beste van het beste zal krijgen, wat je dan ook verdient. We hebben bloed, zweet en tranen in de producten gestopt, zodat hij een wonderlijk en magisch moment kan ervaren, zonder failliet te gaan.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Ben tevreden met product en behandeling

31 grudnia 2024

Hallo Monique,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Het is voor ons altijd een genoegen om feedback te ontvangen van onze gewaardeerde klanten. Uw feedback helpt ons altijd om onze diensten te onderhouden en te verbeteren. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.

Gepersonaliseerde mat

Mooie afwerking

29 grudnia 2024

Hallo Hilde,

Oceniono na 4 z 5

The product is realy beautifull.

The product is realy beautifull.
But ik took time to come.

17 grudnia 2024

Hallo Cees,

Oceniono na 5 z 5

Super leuk houten beeldje en prima…

Super leuk houten beeldje en prima bezorging

19 grudnia 2024

Hallo Mrs. Van

Prima gedaan Kabtaz.

Van bestellen tot betalen: fantastisch. Levertijd en pakket volgen was net goed genoeg.

15 grudnia 2024

Hallo Hans,

Kwaliteit is goed

Kwaliteit is goed. Manier van inpakken ook goed. Dat was keurig netjes. Bezorging ook goed. Netjes op een goed plekje neergelegd. Misschien had de bezorgtijd wat sneller gekund. Maar niks te mopperen

12 grudnia 2024

Hallo Hans,

Original

Original. Perfect made.

13 grudnia 2024

Hallo Ritas,

Oceniono na 5 z 5

De kwaliteit van het deken is erg goed.

De kwaliteit van het deken is erg goed.
Het is erg mooi gedrukt.
Het is precies zoals verwacht.
Levertijd was ook niet lang.

7 grudnia 2024

Hallo Kevin,

Bedankt voor uw beoordeling!

Het is altijd een plezier voor ons om feedback te ontvangen van onze gewaardeerde klanten. Uw feedback helpt ons altijd om onze diensten te onderhouden en te verbeteren. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder.

Oceniono na 3 z 5

Mijn mening

Leuke producten, je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is.
De prijs-kwaliteit verhouding vind ik niet goed. Behoorlijk duur voor wat je krijgt.

7 grudnia 2024

Very nice figure 😀

26 listopada 2024

TOPproduct

Prachtig product, mooi in elkaar gezet, tof lettertype en het rode hartje maakt het af!
Makkelijk te betalen / binnen de 10 dagen thuis ontvangen !!!

22 listopada 2024

Aardig gepersonaliseerd product

16 listopada 2024

Hallo J.M.S,

Oceniono na 4 z 5

Ik ben heel blij met de deken

Ik ben heel blij met de deken, hij ziet er prachtig uit.
Het duurde wel erg lang tot ik de deken kreeg, 3,5 week. Ook ben ik minder blij met de productie van de deken, hij is ergens in Azië gemaakt, had ik dat geweten, dan had ik hem niet gekocht.

19 października 2024

Hallo Louise,

Goede levering.

19 sierpnia 2024

Hallo Mieke,

Oceniono na 5 z 5

Top kwaliteit en mooie levering

Top kwaliteit en mooie levering. Super content over de deken van “Dochter Vader”.

30 lipca 2024

Hallo RNN,

Bedankt voor uw beoordeling!

Het is voor ons altijd een genoegen om feedback te ontvangen van onze gewaardeerde klanten. Uw feedback helpt ons altijd om onze diensten te onderhouden en te verbeteren. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder.

Amazing product and shipment

Amazing product beautiful shipment i love it

3 lipca 2024

Hallo Manouk,

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit.
Me kinderen er heel blij mee.

23 kwietnia 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor je review!

Het is me altijd een genoegen om deze feedback van onze gewaardeerde klanten te krijgen.

Jouw feedback helpt ons altijd om onze services bij te houden en te verbeteren.

Als je nog vragen of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen je met alle liefde helpen.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zo snel geholpen toen ik een…

Ik ben zo snel geholpen toen ik een verkeerde keuzen gemaakt had. Echt heel aardig en ook snel aangepast zodat het niet retour gestuurd hoef te worden en ik nu gelijk het juiste ontvangt.
Hopen dat de levering ook snel gaat.

25 kwietnia 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor je review!

Jouw feedback helpt ons altijd om onze services bij te houden en te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej