Super Service und sehr freundliches…
Super Service und sehr freundliches Personal
Das angebotene Haus war wie beschrieben und zeigte diesbezüglich keinerlei Mängel.
Ich kann Jysk Ferie nur weiterempfehlen.
Hos Jysk Ferie hjælper vi dig med at finde det perfekte sommerhus langs den jyske vestkyst. Vi tilbyder ærlig rådgivning og personlige anbefalinger, så du nemt kan finde det sommerhus, der passer til dine ønsker. Vores udvalg spænder fra hyggelige, klassiske sommerhuse til moderne luksushuse med spa og pool. Fælles for dem alle er, at vi kender både husene og lokalområderne rigtig godt - og vi deler gerne ud af vores erfaring og lokalkendskab, så du får den bedste ferieoplevelse. Samtidig samarbejder vi tæt med vores husejere og rådgiver om alt fra udlejning til vedligeholdelse og gæsteservice. For os hænger glade gæster og tilfredse husejere uløseligt sammen. Vi har kontorer i Klitmøller og Søndervig, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi. Hos Jysk Ferie brænder vi for at skabe gode ferieoplevelser - vi glæder os til at byde dig velkommen.
Badevej 11F, 6950, Ringkøbing, Dania
Super Service und sehr freundliches Personal
Ich kann Jysk Ferie nur weiterempfehlen.
Vi var samlet 5 familier i hus med pool, spa og sauna. Vi havde et fantastisk hyggeligt ophold.
Pool og spa var allerede opvarmet da vi ankom (midt i snestorm) så det var lækkert bare at hoppe i og blive varmet igennem.
Al kommunikation var perfekt- hurtigt svar og virkelig god service!
Huset var pænt og rent, og køkkenet tilpas udstyret med det vi skulle bruge.
Jeg anbefaler Jysk Ferie og vil helt sikkert bokke feriehus her næste gang også!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dejlig hus. Ligger et fantastisk sted. Havde kontakt til jysk ferie pr mail, der kom hurtigt svar tilbage. Vi vil helt klart leje igennem jysk ferie igen.
Vi var super tilfredse med vores ophold. God og hurtig service!
Virkelig et firma der holder hvad de lover. Svarer tilbage med det samme.
Kan varmt anbefales.
God service og nemme at komme i kontakt med.
God, nem og hurtig service i forbindelse med booking af sommerhus, informationsniveau m.m. Oplevelsen af kvalitet / stand af sommerhus i forhold til beskrivelsen var ikke tilfredsstillende. Men tilfredsstillende og hurtig håndtering af situation fra Jysk Ferie´s side efter endt ophold.
Super service - og meget oprigtigt og ærligt team! Kan varmt anbefales.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.