Bestille bolas til stigegolf, der fuldt ud levede op til forventningerne. Afsendt samme dag med god info undervejs. Postnord bøvlede desværre med at få leveret den, med en tvivlsom begrundelse om en... Zobacz więcej
Vi modtog i dag vores golfbolde, tees og en teleskop stang bestilt i søndags (2 dage siden). Desværre var teleskop stangen ikke den vi havde bestilt. Skriver til firmaet ved 18 tiden om fejlleveringen... Zobacz więcej
Jeg kan ikke rose jer nok for den altid gode, hurtige og smertefrie service/levering I yder i JyskeGolfbolde.dk Der er aldrig problemer, og som I lover er varerne altid fremme til den aftalte tid.... Zobacz więcej
Mindre end 24 timer efter at jeg bestilte mine bolde, stod pakkeposten ved min dør med dem. Boldenes kvalitet ( det er jo "søbolde" )overraskede mig positivt. Det ligner NYE bolde - nogle med rek... Zobacz więcej
Skriversvej 1, 8800, Viborg, Dania
- info@jyskegolfbolde.dk
- jyskegolfbolde.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jeg bestilte 50 bridgestone b330-s…
Jeg bestilte 50 bridgestone b330-s grade a bolde og fik dem til tiden og alt spillede.
Jeg er meget positiv overrasket over den fine kvalitet, alle bolde er stort set som nye.
Jeg kan kun anbefale jyskegolfbolde !!
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, bestilte mandag eftermiddag, modtaget onsdag 👍
Perfekt oplevelse
Bestilte både blandede søbolde, og specifikke bolde i grade A og grade B. Boldene levede helt op til forventningen, og der var super hurtig levering (under 24 timer!). Jeg vil helt sikkert handle hos jyskegolfbolde.dk igen.
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering
Levering indenfor 24 timer efter bestilling. Det var over al forventning. Boldene er umiddelbart af rigtig fin kvalitet. Glæder mig til at prøve dem.
Kan anbefale denne webshop
Det kan vist ikke gøres bedre
Det kan vist ikke gøres bedre, fuld tilfredshed herfra, indhold i fin kvalitet, levede op til mine forventninger, pakken var i fin orden, forsvarligt indpakket, Pakke er afsendt fra forhandler Afsendt 29-06-2017 13:45 Jeg modtager pakken fra Post Nord, Modtaget 30-06-2017 13:45
Oplevelse bedre end forventet :-)
Oplevelse bedre end forventet :-)
Første bestilling, var betænkelig med kun to bold kategorier a eller b, men blev glædelig overrasket ved modtagelse, jeg vil købe der igen.
Jeg har nu af to omgange bestilt golfbolde hos JyskeGolfbolde.dk og har været ualmindeligt tilfreds begge gange.
Boldene er leveret dagen efter bestilling begge gange og boldene lever fuldt ud op til mine forventninger.
Jeg bestræber mig på at handle mine golfbolde hos jer hver gang!
Helt perfekt
Bestilte søbolde om eftermiddagen og modtog allerede boldene dagen efter. Kvaliteten var fremragende, taget i betragtning af at det var brugte golfbolde - var mange som nye ! Er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
hurtig levering
Kan kun albefale jyske golfbolde da der er hurtig levering og en rigtig god forklaring til de forskellige golf bolde de
Fremragende!
Super hurtig levering og meget fin kvalitet. Kan ikke være bedre!!
Nemt, hurtigt og billigt
Pakken kom dagen efter bestilling og bortset fra enkelte lettere misfarvede bolde, lever de op til kvaliteten som er beskrevet på hjemmesiden. Jeg fik også en god service og hurtigt svar på et spørgsmål. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil handle der igen.
Yderst konkurrencedygtige priser og effektiv ordrebehandling
Jeg har handlet hos Jyske golfbolde adskillige gange. priserne er de laveste, jeg har kunnet finde. Mine varer har altid været i overensstemmelse med specifikationer og billeder på hjemmesiden. Procestiden har også altid været meget kort - tidest én arbejdsdag.
God service!
Jeg har ikke før anmeldt hjemmesider på Trustpilot, men bliver nødt til det denne gang. Jeg benyttede mig nemlig af anmeldelser herfra, da jeg ville købe bolde fra JyskeGolfbolde. Hvorfor?
Fordi jeg står inde for deres produkt, service og leveringstid.
-Jeg bestilte 100 bolde tirsdag aften. Onsdag morgen modtog jeg en e-mail, at min ordre var modtaget og ville blive sendt. Nu (torsdag) står jeg med boldene i hånden.
Efter min vurdering er 95 % af boldende i den lovede stand (blandede søbolde Grade A)
Fantastisk hurtig service og nemt at handle.
Jeg bestiller ca. Ved 17.00 tiden og ca. Kl. 18.15 kommer der e-mail der siger at min ordre nu er sendt afsted. Sikkert nok så lå den på posthuset dagen efter, fordi jeg ikke lige var hjemme når de kom forbi med den.
God service og gode pricer.
Super oplevelse
Nemt, hurtigt og fremragende service. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Meget tilfreds med handlen
Et perfekt ordreforløb
Vi fik samme dag som vi bestilte, en mail som fortalte at ordren var afsendt og allerede dagen efter modtog vi varerne via Post Danmark.
boldene var over forventet og "mødet" med JyskeGolfbolde en rigtig god oplevelse.
Hurtig levering - Perfekte bolde
Bestilling, opfølgning og modtagelse, lige efter bogen.
Professionelt, kunne ikke være bedre
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.