Et fantastisk produkt med god lyd, et godt fit og falder ikke ud, når man dyrker sport. Helt klart den bedste kvalitet til prisen, sammenlignet med alle de andre produkter på markedet!
Jeg har brugt andre trådløse hovedtelefoner til træning, men jeg har oplevet at de falder ud. Justbuds sidder mere behageligt og falder ikke ud som andre gør i denne prisklasse, og så er lyden god! K... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanvittig fed lyd, og så til den pris! Hele processen fra bestilling til levering var topprofessionel - klar anbefaling med justsound !
Købte et par sorte JustBuds som primært skulle bruges til løb og træning, og jeg må sige at de har levet op til forventningerne!
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
En dansk virksomhed, som sælger fantastisk lyd til en fair pris.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Langsom kundeservice og tvivlsom…
Langsom kundeservice og tvivlsom kvalitet.
Første sæt gik i stykker efter få timers brug. Beskyttelsesnet falder af den ene øretelefon. Skriver mail til dem men intet svar da de havde lukket mellem jul og nytår, dog ingen autosvar på deres mail at de havde lukket. Får endelig svar fra dem og sender øretelefonerne retur. Efter en uge kommer de nye. Dog returfører de ikke for fragtomkostninger som de skal og som de også selv skriver på deres hjemmeside. De nye øretelefoner falder lyden ud når man høre musik og ved telefon opkald lyder modtager som en robot.
Skriver en mail til dem igen d. 25 januar og her den 27 januar intet svar fra dem.
Afventer svar fra dem....
Lækker lyd til en næsten for lav pris
Lækker lyd til en næsten for lav pris! 🤘🏻🤘🏻
Hurtig levering. Skarp pris. God lyd til pengene! Kan varmt anbefale dem!
Vanvittig fed lyd til skarp pris
Vanvittig fed lyd, og så til den pris!
Et fantastisk produkt med god lyd
Det jeg synes er fedest
Det jeg synes er fedest, er næsten hvor længe de holder strøm. Gode til prisen - bestemt.

Odpowiedź od JUSTSOUND
Har ikke fået dem endnu da jeg lige har…
Har ikke fået dem endnu da jeg lige har bestilt, så jeg kan ikke udtale mig om selve høretelefonerne men jeg kom til ved en fejl at købe 2 og skulle kun bruge et par, de svarede inden for få minutter og refunderede.
Fantastisk service!

Ufattelig teknik til pengene
Ufattelig teknik til pengene! Tak for et godt produkt

Odpowiedź od JUSTSOUND
Jeg bruger mine JustBuds hver dag Til…
Jeg bruger mine JustBuds hver dag Til og fra arbejde. Mega god lyd og langt batteri-tid.
Thumbs up!

Odpowiedź od JUSTSOUND
Super kvalitet på lyd og komfort
Jeg har nu brugt mine JustBuds et par uger. Cykler til og fra arbejde og er begejstret over hvor godt og sikkert de er tilpasset ørene. Lyden er høj kvalitet og de er nemme at have med i lommen :-)
Jeg kan varmt anbefale JustBuds.

Odpowiedź od JUSTSOUND
Gode til træning med god lyd!
Justbuds sidder mere behageligt og falder ikke ud som andre gør i denne prisklasse, og så er lyden god! Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od JUSTSOUND
God leveringstid og nem hjemmeside
God leveringstid og nem hjemmeside. Kvaliteten er overraskende god og så er de billigere end alternativerne

Virkelig god kvalitet
Virkelig god kvalitet, nem og overskuelig hjemmeside, samt hurtig levering. Kan stærkt anbefale Justsound!

God kundeservice
God kundeservice - havde brug for svar og lidt rådgivning omkring produktet.
Fik løst tingene ved en god og venlig kommunikation.

Mere komfortable end alternativerne
Lydkvaliteten er i tip top, men hvor det trækker fra er i min optik ved komforten. De sidder bedre i ørene end alternativer, og med lyd til match!

Odpowiedź od JUSTSOUND
Alt jeg kan sige om dette produkt er…
Alt jeg kan sige om dette produkt er fint. Den jyske slags fint - jeg har intet negativt at sige.

Odpowiedź od JUSTSOUND
Jeg træner parkour med JustBuds i…
Jeg træner parkour med JustBuds i ørene, og de er endnu ikke faldet ud :p Mega nice!!!

Gode trænings høretelefoner

Odpowiedź od JUSTSOUND
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.