Super flinke, jeg manglede noget blæk til en haste sag, de håndterede ordren med det samme, så jeg havde det dagen efter. Så kun positivt herfra og tak for hjælpen!
Reakcja na opinię
Lone på direkte Just More telefon linje var yderst hjælpsom proffesionel og serviceminded - Whauw at blive mødt af så sød og venlig en telefon tager - Varerne var lige som de skulle være Ikke sidst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte Hængemapper til arkivskab, på deres webshop kl ca 14.00 fik ordrebekræftelse, få sec efter og modtog min pakke godt emballeret, 2 dage efter. super nemt, levering til tiden, og varen lever... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aftalen overholdt til punkt og prikke. Der er kun en lille klage, og det er at på tegningen til samling af stolen, står der bogstaver til de forskellige dele, men de står bare ikke på de fysiske del... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
JustMore.dk er en danskejet virksomhed, der går tilbage til 1989. Du finder her et kæmpe udvalg med over 60.000 varenumre af kontorartikler, rengøringsartikler, tavler, garderobe, emballage, lagerinventar, produkter til din fritid m.m. Alt sammen til konkurrencedygtige priser til erhverv og private.
Vi sætter en ære i, at du som kunde får en god service hver gang du handler med os. Vi sender dine varer så hurtigt som muligt og har de fleste varer på lager.
JustMore.dk er totalleverandør til virksomheder, du kan derfor nøjes med at købe skriveborde, aftørringspapir, kontorstole, engangsemballage, køkkenmaskiner m.m. her.
Napisane przez firmę

Solvang 12, 3450, Allerød, Dania
Søde medarbejder
Og meget flink fragt mand som hjalp med at sætte kasser ind

Odpowiedź od JustMore.dk
Deres udvalg havde de varer jeg ledte efter, som jeg havde svært ved at finde andre steder. Bestilling og levering fra problemfri

Odpowiedź od JustMore.dk
Fedt skriveborg med elektronisk hæve sænke funktion -vejledning til samling var god om meget gennemført.

Odpowiedź od JustMore.dk
super nemt, levering til tiden, og varen lever helt op til forventninger... TOP NICE

Odpowiedź od JustMore.dk
Jeg købte køkkenruller, fordi jeg synes det i butikkerne er elendigt, og jeg så en reklame for det her køkkenrulle fra justmore, der lovede høj kvalitet. Desværre er det værre end det, man kan købe i butikkerne. Det går i stykker ved den mindste berøring, og nærmest pulveriserer ved kontakt med vand. Så det køber vi ikke mere af. Det er sandsynligt, at webstedet også har masser af glimrende produkter. Men Orchidea køkkenruller bestiller jeg ikke flere af.

Odpowiedź od JustMore.dk
fantastisk kundeservice.... virkelig i top 10.... og varen er på lager.... kan varmt anbefales.... :-)

Odpowiedź od JustMore.dk
Bestilte recliner sofa og snakkede med kundeservice om prismatch og levering . Fik svar med det samme og varen 5 dage senere. God og overskuelig hjemmeside

Odpowiedź od JustMore.dk
Fantastisk kundeservice. Hurtig lervering.
Handlede på vejne af en forening. Og kan klart anbefale siden.

Odpowiedź od JustMore.dk
Jeg har brugt justmore.dk 6-7 gange nu gennem det sidste halve år, og hver eneste gang er der hurtig ekspidit og hurtig levering til døren(2-3dage). ingen mailspam eller andre trælse elementer - bare go’ service. fem stjerner herfra ☺️

Odpowiedź od JustMore.dk
Når man sender ting retur, så stopper de med at svare. Så efter at have sendt ordren retur som aftalt så er de stoppet med at svare og pengene er aldrig kommet tilbage !!
Da jeg ikke kan kommentere på jeres svar, så kommer det her:
Vi har 2 gange rykket for svar eller tilbagemelding fra jer efter afsendelse, men hørte intet.
Jeg er spændt på om jeg får svar på den mail jeg lige har sendt ang. kreditnotaen.

Odpowiedź od JustMore.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.