Min go to for baklava og andre lækre ting. Har bestilt en hel del gange derfra, tingene kommer altid hurtigt og godt pakket ind. Sidst bestilte jeg Lørdag og Mandag morgen lå min pakke ved min dø... Zobacz więcej
Købte fire forskellige varer, men én af varerne var udsolgt. To uger efter har jeg fået refunderet beløbet for den manglende vare. De første dadler jeg fik tilsendt var tørre og kort før udløbsdat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 stjerne og endda 6 stjerne hvis jeg kunne!!! Tusind tak for en super god oplevelse. Varerne er smukke og i tiptop kvalitet. Jeg har købt en Kaaba koran med dens sølv holder og ét bedetæppe. De... Zobacz więcej
Fik bestilt en masse godt Halal slik hos Just Halal. Hvor er det fantastisk med en troværdig hjemmeside, hvor man med sindsro kan bestille 100% halal produkter, der leveres hurtigt hjem. Det er... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Just Halal kan du finde nyheder og informationer om det sidste nye inden for halal mad, samt finde spisesteder hvor der er mulighed for at få halal mad.
Ellekær 5K, 2730, Herlev, Dania
- 51909060
- shop@justhalal.dk
- justhalal.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Altid bedste service
Jeg bestilte 4 tesbih den 22
Jeg bestilte 4 rosenkranser den 22. april. og jeg har aldrig modtaget nogen nyheder om min ordre. Jeg sendte en e-mail og fik ikke noget svar. Jeg ringede 15 gange i dag, og telefonen er altid slukket og kan ikke nås. Kundeservice er slet ikke god

Super perfumer
Super hurtig levering, rimelige priser og super kundeservice. De har også mange gode varer, især perfumer.
Har handlet der et par gange
Har handlet der et par gange. Hurtig levering og alt forløbet som det skal.
Har bestilt et bedetæppe hos dem d
Efter en længere ventetid på svar har jeg endelig fået hjælp og god service fra Justhalal, eftersom de ikke havde tidligere bestilte ordre på lager.
Jeg har nu bestilt et nyt bedetæppe og ser frem til at få det, tusind tak.

god service
Fik den ønskede vare (palæstina tørklæde) i god kvalitet og med en lynhurtig levering. Ekstra bonus var de tydelige handelsbetingelser i tilfælde af klage/returnering af en vare.
Modtog en bog som var meget fugtig og…
Modtog en bog som var meget fugtig og nu er alle siderne bøjet og hænger sammen… Modtog også en tasbih som var i stykker og der er ingen der svarer på mail eller telefon?
Jeg trodde at den Islamisk uro jeg har…
Jeg trodde at den Islamisk uro jeg har kjøpte skal ble sendt til Norgeni min address men det forsett er ikke her.

Gode kvalitetsvarer
Gode kvalitetsvarer, og pakken kom super hurtigt! Meget tilfreds. Kan godt anbefales.
Super god service og hurtig levering
Hurtig forsendelse og gode kvalitet til…
Hurtig forsendelse og gode kvalitet til billig prise
kundeservice i top
havde ikke den ene var jeg bestilt, de var så flinke at ringe til mig og infomere mig, og endda spørg om jeg ville har beløbet tilbage, eller har en dyre vare. utroligt flinkt kundeservice
Er rigtigt glad for mine vare og meget…
Er rigtigt glad for mine vare og meget tilfrisk 😊 handler igen hos dem og dejlig levering ingen problem alt i alt glad
God kvalitet og hurtig forsendelse.
God kvalitet og hurtig forsendelse.
Godt pakket ind