Een (prachtige) armband van Studio Marie bleek voor mij net te klein. Na een e-mail kreeg ik direct excuses, uitleg en het aanbod iets anders uit te zoeken. Een gratis retourlabel werd aangemaakt en b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie kwaliteit oorbellen, goede service! Ik heb ook snel last van irritaties als de materialen niet in orde zijn, maar dat is hier zeker niet het geval, dus ontzettend blij mee! En ook nog fijne verj... Zobacz więcej
Zoals altijd hele mooie producten, snelle verzending, mooi verpakt met persoonlijk bericht en kado. Altijd een feestje om bij jullie te kopen
Mooie en duidelijke website, vlotte levering en last but not least: heel blij met mijn kettingen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Just Marie Jewellery is een Nederlands sieradenmerk. Het label biedt luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter. De oprichtster Marina Wilten-Kalff ontwerpt zelf en laat de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt. Na ruim tien jaar sieraden ingekocht te hebben, verwezenlijkte zij haar droom om een eigen sieradenlijn op de markt te zetten. Just Marie was geboren. Een label voor zelfbewuste vrouwen met een eigen stijl en een liefde voor mode die zichzelf iets moois gunnen.
Dane kontaktowe
Oud Over 50, 3632VD, Loenen aan de Vecht, Holandia
- 06-54990215
- marina@just-marie.nl
- just-marie.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bij ruiling kreeg ik het nwe product…
Bij ruiling kreeg ik het nwe product binnen 2 dagen in huis

Armband Kim
Ik heb vorige week de armband Kim gekocht. Ziet er mooi uit. Alleen je raakt de armband zo kwijt. Is meerdere keren van mijn pols gevallen en kom net thuis en de armband is nu echt verloren!

Het zijn fantastische sieraden
Het zijn fantastische sieraden. Ik geniet er iedere dag van en krijg veel complimenten. Snelle en zorgvuldige levering en in mooie doosjes of verpakkingen. Ik ben fan

Odpowiedź od Just Marie Jewellery
Snelle levering in een mooie…
Snelle levering in een mooie verpakking. Het sieraad is heel mooi van kwaliteit en zit goed. Het zit luchtig en je voelt amper dat je ze aan hebt

Al 10 jaar een heel tevreden klant
Al 10 jaar een heel tevreden klant! Kwaliteit is altijd goed!

Goede kwaliteit, snelle bezorging
Hele mooie ketting besteld! Snelle bezorging! Tevreden over all!

Mooie oorbellen
Op tijd bezorgd en ik krijg veel complimentjes over de mooie oorbellen!

Odpowiedź od Just Marie Jewellery
Snelle levering en prachtige oorbellen
Snelle levering en prachtige oorbellen!
Heb hier al vaker besteld en levering is altijd snel en de oorbellen zijn altijd boven verwachting mooi!

Top oorbellen
Top oorbellen! Heel mooi en goed van kwaliteit. Goed ingepakt en leuk verzonden :-) ben blij!!!

Odpowiedź od Just Marie Jewellery
Communicatie was duidelijk en ben blij…
Communicatie was duidelijk en ben blij met t geleverde artikel. Precies wat ik voor ogen had!
Keurige levering
Keurige levering. Het bestelde kwam overeen met de afbeelding op de site. Prima!
Mooie collectie oorbellen
Mooie collectie oorbellen, goede kwaliteit en snel geleverd.
SERVICE IS KEY
SERVICE IS KEY
Ruilen ging makkelijk en had mijn nieuwe ring binnen twee dagen in huis.
Kwaliteit is erg goed!
Kwaliteit en met liefde gemaakt
Er zijn zoveel bedrijven met sieraden tegenwoordig maar Just Marie staat voor kwaliteit en service. Wat je ziet ontvang je ook. Alles wordt met liefde en aandacht gemaakt en gedaan en dat merk je. Je krijgt alles ook nog in een mooi verpakt doosje geleverd. Heel blij met mijn aankoop.
Doświadczenie Trustpilot