Jurkjeswinkeltje

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Oplichters, zijn jurkjes met slechtere kwaliteit dan die van Shein en komen uit China terwijl ze zich voordoen als een Nederlandse shop met leuke jurkjes. Als je het terug wilt sturen kost het €80! V... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Retourkosten zijn belachelijk hoog! Na 2 maanden maar contact opgenomen omdat ik niks hoorde na mijn retour. Stond de postbode met mijn retourzending voor de deur! Na veel mailcontact waarin zij bleve... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

- niet klantvriendelijk - kwaliteit van stof is slecht - pasvorm van jurken is apart - duurt 4 weken voordat bestelling binnen was - geen proactieve communicatie - wees voorbereid op HOGE verze... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kleed zag er prachtig uit op foto, maar in real life volledig doorzichtig, onmogelijk om te dragen. Ze staan retours toe, maar hun bedrijf zit in China, niet in Nederland! Jurk kostte 45eur, retour z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Pure oplichting

De kleding die ze verkopen komt uit China. Goedkope rommel. Wil je reouneren dan gaat het buiten hun om en moet het pakketje voor heel veel geld opgestuurd worden naar China. Echt
Schofterig. Niet mee in zee gaan. Nooit bestellen daar!

1 maja 2025

Zeer slecht

Zeer slecht, levering duurt lang en product is absoluut het geld niet waard. Als je het terug wil sturen moet je dat naar China doen waar hoge kosten aan vast zitten

19 maja 2025

Retouraanvraag

Bestellen gaat prima, maar retourneren is een drama! 3 mails verder en nog geen retourprocedure gekregen! Ze proberen je af te schepen met een creditering van 10% van de waarde om te voorkomen dat je iets terug gaat sturen. Retouroptie staat ook nergens op de website.

19 maja 2025

China rotzooi

China rotzooi voor een Europese prijs. Niks kopen hier tenzij je drie weken wilt wachten op je bestelling waar je drie keer teveel voor betaald hebt.

14 maja 2025

Complete scam!

Ze staan retours toe, maar hun bedrijf zit in China, niet in Nederland! Jurk kostte 45eur, retour zenden kostte 30. Zij vergoeden de retour niet. Koop dus liever op Shein, goedkoper, betere kwaliteit en als het toch je ding niet is kan je het gratis terugsturen.

1 maja 2025

OPLICHTERS!!!!!!!

OPLICHTERS!!!!!!!!

hoofdprijs voor een AliExpress jurkje en retourneren is ook €80 om te janken.

Jurken zien er niet uit!!!!

Mensen maak ook een slechte review van voor vanbaalenmode dat is hetzelfde slechte bedrijf. Stelletje oplichters!!!!

10 maja 2025

Oplichting!

Oplichting!
Koop hier niet; het is drop shipping uit China. Op de website lijkt de kleding van goede kwaliteit en lijkt de kleding bij een winkel uit Haarlem vandaan te komen. Na bestellen bleek dit zeer zeker niet het geval. Bestelling kwam na ruim twee weken, de kwaliteit was waardeloos.
Volgens de website moet je je retour eerst per mail aanmelden, wat ik heb gedaan. Daar volgde dan de reactie op dat de retourkosten 'minimaal 60-80 euro' zijn, want het moet terug naar hun magazijn in Azië. Dit was ongeveer ook mijn aankoopbedrag, dus zo maken ze retourneren praktisch gezien onmogelijk (afgezien van het feit dat ze geen retouradres gaven). Vervolgens werd gemeld dat ze het 'goed willen maken' door 10% van het aankoopbedrag terug te storten en dan mocht ik de kleding houden. Dergelijke praktijken zijn natuurlijk absurd.

Normaal check ik altijd reviews voordat ik ergens bestel, deze keer helaas niet. Het ziet er aardig betrouwbaar uit, maar koop er niet!

9 maja 2025

Dropshipping to the max

- niet klantvriendelijk
- kwaliteit van stof is slecht
- pasvorm van jurken is apart
- duurt 4 weken voordat bestelling binnen was
- geen proactieve communicatie
- wees voorbereid op HOGE verzendkosten richting China (!!!) die voor rekening van de klant komen.

Conclusie: koop hier niks maar dan ook niks.

8 maja 2025

Slecht

Stom van mezelf, reviews niet gecheckt omdat ik dacht dat de jurken uit Nederland kwamen. Het heet niet voor niks Jurkjes winkeltje Haarlem, zou je denken. Jurk die ik had besteld was van goede kwaliteit, maar helaas wat te groot. Ik een mailtje gestuurd dat ik het wilde retourneren, laten ze me weten dat dit op eigen kosten is. Dit staat NERGENS vermeld op de site en verzendkosten zijn gratis. Blijkt de jurk uit China te komen, waar ik al van baal, en zijn verzendkosten €21(!!). Lekker makkelijk geld verdienen zo want niemand gaat zijn jurk terugsturen als de retourkosten de helft van de jurk kost 😡😡😡

7 maja 2025

Stom

Stom, waarom ook geen reviews gecheckt vooraf...?
Niet kopen! Dropshipping! Komt uit China. Heeeeeeeeeel slechte kwaliteit... Retourneren bijna onmogelijk.

8 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Let op! Oplichters! Spullen via China!

LET OP!!! Oplichters! Niet bestellen! Doen alsof ze in Nederland zitten, maar bestellingen komen uit CHINA!! Duurt 2-3 weken voordat het er is, goedkope troep, retour kan alleen op eigen kosten, 30,-!! Geven na enkele dagen pas reactie, zodat je retourtijd door tikt! Doen heel moeilijk over retourneren met adres geven! Uiteindelijk voor dát bedrag niet geretourneerd, want is maar de vraag of je dan je geld alsnog terug krijgt en dan ben je weer geld kwijt!!!
KOOP HIER NIET! Sowieso niet via ‘DROPSHIPPING’ BESTELLEN!!

6 maja 2025

Oplichterij!

Drie jurkjes besteld. Na de verzending kreeg ik een track&trace uit China. Jurkjes zijn van slechte kwaliteit en lijken niet op de dingen die ik heb besteld.
Retourneren kan voor €60-80euro.

KOOP HIER NIETS

6 maja 2025

Doe het niet!

Ik ben er helaas ook in getuind, lees reviews!! Jurk ziet er beroerd uit, kwalitatief lijkt het wel plastic. De spullen van Shein en Ali zijn beter. Daarnaast hoge kosten om te retourneren en ik braaf me af of je dat überhaupt terug krijgt. Daarnaast worden er verschillende gegevens gevraagd die ze in principe in hun klantenbestand moeten hebben staan, zoals mail, telefoonnummer Iban, etc. Ik durf het niet aan om te retourneren.

2 maja 2025

Slecht

Dom, zoek altijd eerst revieuws op, nu toevallig een keer niet. Na bestellen bleek het niet vanuit Haarlem opgestuurd te worden maar China. Na 2 weken mogen ontvangen. Dramatische stof, lijkt wel plastic. Mail verzonden om te retourneren, en ik weet veel webshops zijn verzendkosten voor eigen rekening maar daar heb ik niet zoveel moeite mee, echter was de reactie: Terwijl we een Nederlandse winkel zijn, bevindt ons centrale magazijn zich in Azië. Let op, we bieden geen gratis retourzendingen aan, dus de klant zal moeten betalen voor de verzendkosten…… ik mag het weer terugsturen naar China!! Kosten dikke 30 euro voor een lap plastic van 45 euro. Dit mag niet. Aangifte doen van online oplichterij lees je overal. Niet dat je je geld terug krijgt natuurlijk. Dus wees gewaarschuwd 🤣

29 kwietnia 2025

Oplichterij

Bestelling geplaatst wetend dat het uit Nederland wordt geleverd. Het werd al
Snel duidelijk dat het vanuit china wordt verstuurd. Jurk komt aan slecht kwaliteit. Mail gestuurd voor retour maar krijg geen antwoord. Als je via hun website op de mail link drukt dan krijg je opeens een heel andere mail. Nu zit ik met de
Kosten van 50 euro en een kapotte rits

29 kwietnia 2025

Chineze dropshipper, oplichters

Nergens op de website staat aangegeven dat het product uit China komt, door te vermelden dat gratis verzending met postnl is doet jurkjeswinkeltje alsof het product uit Nederland komt.

Als klap op de vuurpijl staat er dat er 30 dagen geld terug garantie is, maar er wordt niet vermeld dat jij mag betalen voor de retourverzending terug naar China om je geld terug te krijgen. De kosten? Worden ook niet vermeld.

Daarnaast ziet de jurk er niet uit. Goedkoop materiaal en slechte pasvorm.

Koop hier nooit. Wat een oplichters.

25 kwietnia 2025

Niet kopen.

Video waarmee ze online reclame maken is niet van hen zelf maar van @houseofcb. Slechte kwaliteit, dropshipping vibes, niet kopen.

20 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej