Jurkjes Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Dit zijn inderdaad oplichters. Het KvK-nummer op hun website is gestolen van een bedrijf dat in 2024 failliet is gegaan, en het telefoonnummer dat op de site staat is niet actief. Het adres dat vermel... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Inmiddels het pakket ontvangen en niet opengemaakt omdat het meteen retour gaat. Maar dat gaat dus niet. Inderdaad misbruik van KVK nummer en virtueel kantoor in Woerden. Voor ieder die dit leest... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pure oplichting. Trap er niet in alsjeblieft, alle positieve reviews hier zijn 100% nep. Kleding is vies, super slecht van kwaliteit en is weken onderweg. Krijg je ook nog een mail dat je invoer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zware oplichters. Jurk komt uit China, doet 4 weken over verzending. Ik pas hem niet en wil m nu retourneren en dat kan uiteraard niet. Doe al een aantal weken over contact met zogenoemde klantenservi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dit zijn inderdaad oplichters

Dit zijn inderdaad oplichters
Dat zulke bedrijven mogen bestaan
En ze komen er nog mee weg ook
Een tv programma moet hier maar eens aandacht aan besteden
Deze mensen hebben geen hart

25 sierpnia 2024

Oplichting!!

Bestel hier niet, dit is een dropship website van onwijze oplichters!! Heb 120 euro betaald voor 3 jurken. Heb nog nooit zulke lelijke, slechte kwaliteit prullaria in mijn handen gehad. En terug sturen onmogelijk.

20 sierpnia 2024

Niet bestellen!

Niet bestellen!! Wat een nepzooi is dit! Heb 6 weken 2 jurkjes besteld en nog steeds niets ontvangen. Elke keer een mail met vertraging. Onzin!! Grote oplichters!

19 sierpnia 2024

Oplichters!

Wat een oplichters! Ook ik ben er in getrapt. Jurk besteld. Duurt een eeuwigheid voordat je het ontvangt. Als je het eindelijk ontvangt zie je al direct dat het uit China komt door de goedkope plastic zak die er omheen zit. Jurk is van mega slechte kwaliteit en model klopt van geen kanten. Terugsturen moet inderdaad naar China, wat nergens vermeld staat op de website. Ik ga aan het terugsturen geen geld besteden, want te duur en ik vraag me af of je überhaupt het geld terug krijg van dit stel oplichters.

19 sierpnia 2024

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Ik heb 2 jurken besteld. Helaas pasten beide jurken niet. Via de mail een retouradres in China gekregen. De pakketten zijn nu al 3 maanden onderweg en PostNL geeft aan dat de douane op een reactie van jurkjes.co zit te wachten voordat ze het pakket verder kunnen versturen. Ik heb hierover al meerder mailtjes verstuurd naar jurkjes.co maar ze geven aan dat ze dit niet gaan doen. Ik zit nu dus al 3 maanden op mijn geld te wachten en vrees het ergste.

18 sierpnia 2024

Oplichting

Oplichting. Jurkjes van slechte kwaliteit, bij retour krijg je een adres in China. Je moet zelf de retourkosten betalen, nergens op de site staat vermeldt dat je retour naar China moet. Kvk nummer, adres en telefoonnummer wat vermeldt staat op de site klopt niet.

BESTEL HIER NIET! Je kunt je geld beter in de prullenbak gooien.

15 sierpnia 2024

Oplichters!

Inderdaad dropshipping! Ze gebruiken de naam van jurkjes.com. Dit is zeer misleidend!
Trap er NIET in!

14 sierpnia 2024

Oplichters

Ik ben al bijna twee maanden aan het wachten op mijn bestelling van twee jurkjes. Ik krijg via de klantenservice steeds te horen dat mijn pakketje vertraging heeft, maar ik heb geen melding van een vervoerder. Na een aantal keer mailen hebben ze aangegeven de bestelling opnieuw te hebben verstuurd, maar nog steeds niks ontvangen. Ik krijg sterk het vermoeden dat ik word opgelicht. Bestelling is al betaald en annuleren mag niet meer.

7 sierpnia 2024

Te erg dit bedrijf

Te erg dit bedrijf!
Als je wat retour moet sturen moet dit naar China. Op eigen kosten tot daar aan toe maar je ontvangt gewoon nooit je geld meer! Dus én verzendkosten én geld van jurkjes kwijt. Nooit bestellen hier dus!! Ze houden je aan het lijntje tot in de eeuwigheid. Vraag me af of we ze niet gezamenlijk kunnen aanpakken. De naam lijkt veel op jurkjes.com dus kijk uit dat je niet 2 met elkaar verward

31 lipca 2024

Oplichterij

Dit zijn oplichters. Er staat nergens vermeld dat het artikel teruggestuurd moet worden naar China voor hele hoge kosten. Misleidende informatie op de website, want je krijgt absolute rommel. Bestel hier niet.

22 lipca 2024

Dropshipping

Dropshipping. Jurkjes moeten retour naar China op je eigen kosten!!!

Bestel hier niet!!!! Oplichters!!!

26 lipca 2024

Totale oplichting

Alle verhalen hieronder kloppen.
Kwaliteit is bizar slecht , rechtstreeks van aliexpress. Retouren moet je eerst mailen dan een reden doorsturen, foto’s in een JPG bestand en zelf op eigen kosten naar China sturen voor mega veel geld. Terwijl dat nergens op hun site staat vermeld.
Ben benieuwd of ik ooit mijn geld ga terug zien
Echt NOOIT bestellen hier

16 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Oplichters trap er niet in

Het zijn oplichters, doen net wel of ze in Nederland zitten. Maar op 1 juli jurk besteld en nu meer dan 3 weken later niets ontvangen. Zal dus wel troep zijn uit China, dat ik hier nu weer ingetrapt ben zo dom!

23 lipca 2024

Oplichters!! Nooit bestellen

Super slechte kwaliteit / materiaal! Hele goedkope rommel uit China.
Retour beleid is super slecht!! Ze nemen de telefoon niet op en op de mail reageren ze enorm traag!!
Alles al netjes ingepakt om het terug te sturen vragen ze je van elk artikel een foto te maken zodat ze kunnen beoordelen of het niet gedragen/stuk is. Zoiets nog nooit meegemaakt! Waardeloos

Ik moet het nu terugsturen naar China en kost ruim 30 euro. Waarschijnlijk zie ik nooit meer mijn geld terug! Echte oplichters

22 lipca 2024

Pas op! Jurkes.co zijn oplichters

Pas op! Dit zijn dropshippers en lichten je op. Je kunt niet retourneren.
De jurkjes lijken niet op de fotos, zijn van lage kwaliteit en komen direct uit China. Het duurt meer dan een week voordat je ze ontvangt.
Als je vervolgens contact opneemt om het te retourneren, sturen ze je een retour adres naar China. Als je hierheen verzend, kost het je 30 euro en je ziet nooit je geld of jurkjes terug. Het Nederlandse adres en telefoonnummer op de website zijn nep. Wanneer je het KvK nummer opzoekt zie je meerdere andere websites waarbij ze hetzelfde doen. Deze websites zijn vaak na een paar maanden weer offline. Dit is hoe ze geld verdienen. Bestel ergens anders!

12 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

NIET BESTELLEN! Kleding komt uit China met hoge retourkosten!

Jurk besteld. Deze paste niet goed, dus ik wil deze retour sturen. Conform retourbeleid de retour aangemeld per email van de klantenservice. Na goedkeuring blijkt het retouradres in China te zijn. Het retourneren kost € 30,-, bijna net zoveel als de jurk die ik besteld had. Deze retourkosten moet je dus eerst betalen en dan is het afwachten of je je geld terug krijgt.

Het adres op de website blijkt een fictief adres te zijn. Het KvK nummer is niet juist en het telefoonnummer bestaat niet.

Er wordt alleen via email gereageerd.

Als je je ontevredenheid aangeeft willen ze een korting geven. Omdat ik de jurk niet wil houden, bieden ze een cadeaubon voor je volgende bestelling aan. Uiteraard ga ik nooit meer iets bestellen via deze webshop.

21 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej