Wat er uiteindelijk in het bewuste document stond , bleek een welkome aanvulling wat ik zelf al had bedacht. Maar op die geheimzinnige manier mensen 30 euro ong uit de zakken te futselen, dat is mind... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Laagdrempelig, duidelijk en heldere documenten. Toegespitst op het doel waarvoor ik ze wil gebruiken. Ik had even een vraag na de directe aankoop en kreeg via de communicatie mogelijkheid direct een g... Zobacz więcej
Geweldig, wat een uitkomst,dit document kun je bij de huisarts inleveren ,die dan gescand wordt en door elke instantie gerespecteerd moet worden,zodat de vragen over de wensen van de patiënt er niet... Zobacz więcej
Zonder veel te zoeken op jullie overzichtelijke site terecht gekomen. Er zijn bestwel wat formulieren op de site maar in mijn geval de (schenkings overdrachtpapieren voor de notaris) Zo gauw ik w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij JuridischeDocumenten.nl vind je een uitgebreide collectie van meer dan 550 juridische documenten. Deze documenten zijn opgesteld in begrijpelijke juridische taal, direct beschikbaar en aanpasbaar, en te allen tijde up-to-date. Ons doel is om het recht beter toegankelijk te maken door juridische brieven, modellen en overeenkomsten tegen een betaalbare prijs aan te bieden.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Prima tekst
Prima tekst, duidelijk en compleet. Ik kon er zo mee aan de slag
Duidelijk en overzichtelijk en niet zo…
Duidelijk en overzichtelijk en niet zo duur gelukkig.
Het voldeed aan mijn verwachting en het…
Het voldeed aan mijn verwachting en het was niet ingewikkeld of moeilijk.
Ik ontvang dus een lege link met niets…
Ik ontvang dus een lege link met niets voor 39,50
En inderdaad blijk je meteen ongevraagd een abonnement te hebben (meteen opzeggen via de inlog!!) Wat is dit voor " juridische " site??
Niets kopen dus! Krijg ook geen antwoord op mails!!
Eerst reviews lezen, helaas te laat achter gekomen
Ik heb direct antwoorden op my…
Ik heb direct antwoorden op my vraag/problemen.
Spookabonnement…
Heb 22 december '24 een document gekocht voor € 39.50
Zie ik 2 maanden later dat er maandelijks € 59.50 afgeschreven is voor een zogenaamd abonnement.
Deze club verandert een een bestelling dus ongevraagd in een doorlopend abonnement. Na herhaaldelijk e-mail verkeer weigeren ze dit terug te boeken. Oplichters!
Hier beslist geen credit card gegeven oid achterlaten!
Oplichting
Eerst 39.95 voor 2 nagenoeg lege a4tjes vragen, (pas) na een slechte review wel het geld terug gekregen, en vervolgens 59 euro proberen af te schrijven voor een abonnement wat ik niet ben aangegaan, koop hier niks. Veel geld voor weinig.
Makkelijk!
Eenvoudig je mailadres invullen op de website en in no time het document in je mailbox! Daarna hoef je enkel nog je persoonlijke gegevens in te vullen. Enkel blijft nog vraag over of je wens dan ook in vervulling gaat, want daarover hoor ik verschillende berichten. Zowel positief als negatief. Mensen die alles vast hebben laten leegeten en toch moesten versterven, op een vreselijke manier stierven. Of juist dat het heel makkelijk ging.
Zeer tevreden
Je ontvangt het document per direct. Zowel in Word als PDF. Makkelijk aan te passen en te bewerken. Zeer content!
Fijn overzichtelijk document en…
Fijn overzichtelijk document en reageerde ook nog uiterlijk beleefd en snel op een aanvullende vraag.
Matige kwaliteit, maar wel goed opgelost
Matige kwaliteit. Betalen voor een document dat met een beetje moeite elders kosteloos kan worden verkregen.
Juridische Documenten heeft direct gereageerd en compensatie aangeboden dit is naar mijn tevredenheid opgelost, waarvoor mijn waardering.
Duidelijke uitleg via het YouTube in…
Duidelijke uitleg via het YouTube in het filmpje, beluister dit aandachtig wacht een dag, beluister het nog eens en de hele materie wordt duidelijk, wij zijn er zeer goed mee geholpen.
Omdat ik hier verantwoord mijn keuze…
Omdat ik hier verantwoord mijn keuze vast kan leggen
1 keer een document inzake…
1 keer een document inzake levenstestament gedownload, kosten € 39,95 via Molly betaald. Document was helder genoeg. Sindsdien probeert deze organisatie elke maand opnieuw € 59,95 af te schrijven. Het is onmogelijk om telefonisch of via mail (outlook) in contact met hun te komen.
Prima contact meteen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.