Not recommendable!
app sent me big win alert at 20:15 and when i woke up logged in and lost 28 euros chasing it
Bij Jumbikids bieden we kwalitatief speelgoed voor kinderen, variërend van levendige ballenbakken en educatieve speelsets tot veilige foam bouwblokken en uitdagende klimtoestellen. Voor de moderne moeders hebben we een speciale collectie, bestaande uit trendy sieraden en stijlvolle handtassen. Wij nodigen u uit uw ervaring met Jumbikids te delen op Trustpilot, zodat we onze service voor u en vele anderen kunnen blijven optimaliseren.
Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Cheap phone here, lots of stuff stutters. The casino site worked in browser without issues. Played an hour, lost 15 pounds, but at least nothing crashed mid-spin.
Broke student mode: I throw in 8 euros for fun. The site doesn't push high bets. Treated as a 7 GBP entertainment fee, this works for me.
Bonus rounds triggered at honest pace. Three bonuses in a 3 min session of Sweet Bonanza at 20 EUR per spin.
My first week I turned 70 euro into around $388 and felt like a genius. Next week gave a chunk back, reality check. So the balance over time isn't great but the site isn't shady.
Resolution offer was 15 GBP 'goodwill credit' with 49x wagering for a £1810 dispute.
Portuguese-speaking dealers for Portuguese and Brazilian markets. International.
Compliance demanded third document for KYC after first two were accepted — a moving-goalposts approach to legitimate verification work.
Twijfelde eerst over de betrouwbaarheid van de website. Maar heb de XL foamset met ballenbak besteld en het is echt een super leuke set! De foamset is lekker zacht maar stevig genoeg voor mijn kindje om erop te klimmen. De service van de website is top. Ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling en kreeg vrij snel antwoord op mijn vragen. Ik kan deze website alleen maar aanbevelen.
Mijn bestelling kwam netjes op tijd binnen. Mooi en leuk ingepakt ook!
Fijn bedrijf om iets bij te bestellen
Komen hun afspraken na
Houden je netjes op de hoogte via mail