JUIZZ - Haarlem Recenzje 29

3,7

Gedempte Oude Gracht 5-9, 2011 GK Haarlem, Noord Holland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

De fiets wordt uiterst zorgvuldig gemonteerd afgeleverd. Aandacht voor veiligheid. Wordt alle tijd genomen voor mij als klant. Het afsluiten van de juiste fietsverzekering in combinatie met GPS t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Riese & Müller Nevo gekocht bij Juizz in Haarlem. Prima geholpen. Goed advies. Kon mijn bestelling ook makkelijk tussentijds aanpassen. Snelle levering, goede service en een goede prijs. Ben superblij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Kolarstwo szosowe

Napisane przez firmę

JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Goede service bij Juizz Haarle

Heel goede hulp gehad na diefstal van onze bakfiets. Juizz heeft alle contacten met de verzekeraar gedaan na onze aangifte. Daarna verliep het bestelproces heel soepel. Wij hebben geen dag zonder bakfiets gezeten omdat we meteen een leenfiets konden meenemen!!!

13 lipca 2024

Slechte garantie

Anderhalf jaar geleden een Lovens bakfiets gekocht. Nu is het aan/uit knopje van het display/fietscomputer gescheurd. Normaal gebruik, staat 5000km op.

Verkoper geeft aan dat dit volgens Bosch niet onder garantie valt en dat Juizz het daarom ook niet gaat oplossen.

10 czerwca 2024
Logo JUIZZ - Haarlem

Odpowiedź od JUIZZ - Haarlem

Beste Bart,

Na contact met de winkel heb ik begrepen dat ze u graag willen helpen met uw klacht.
We begrijpen dat u het zeer vervelend vindt dat het display nu al stuk is, maar dat de garantie is verlopen.
Daarom heeft de winkel deze aanbieding gedaan naar u toe.
U mag uiteraard nog gebruik maken van deze aanbieding.

Team Juizz.nl

Top toko

Top toko! Ben erg tevreden met mijn nieuwe fiets! Top fiets! Zeer goed geholpen door zeer ervaren verkoper! Ik kom hier graag terug!!🤩

21 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super service en echt verstand van zaken

Super vriendelijke mensen bij Juizz in Haarlem, uitgebreid proefgereden op meerdere bakfietsen, uiteindelijk gekozen voor een Urban Arrow die heel snel leverbaar was en zelfs is thuisbezorgd met uitgebreide instructies. Super tevreden!!

3 kwietnia 2024

Goede en prettige service

Wij zijn heel netjes, kundig en naar wens geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van een bakfiets voor ons gezin. Jeffrey heeft ons op een hele vriendelijke en duidelijke manier geholpen zonder enige 'verkopersdruk' en bleef van A tot Z betrokken.

10 lutego 2024

Bedankt Robert

Bedankt Robert! Op een zondag mijn bakfiets gemonteerd. Een goede service, ik ben enorm blij dat je ook mee hebt gedacht en fijn dat het zo snel is opgelost!

11 lutego 2024
Oceniono na 3 z 5

Montage aflevering uitstekend! Opletten dat je verzekering juist wordt afgesloten!…

Het afsluiten van de juiste fietsverzekering in combinatie met GPS tracker, dat door de JUIZZ-dealer geregeld dient te worden omdat je dit als klant zelf niet kan doen, is nog steeds niet in orde.
Het klantcontactcentrum van JUIZZ reageert niet op mijn email waarin ik de situatie uitleg.
Dit levert me onrust.

16 września 2023

Understaffed

Honestly, the store is really difficult to contact, they never answer the phone not directly or from the central customer service. The bike isn't as ordered, its not ready as shown on their internal system, they are quite rude etc. Unfortunately stuck with them as that's who the bike was supplied through, but every time I dread going into the store as they are just not fun to deal with. They quite obviously need more staff to be able to do what they want to do. They are just overwhelmed.

9 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Spijt van mijn aankoop bij Juizz…

Spijt van mijn aankoop bij Juizz Haarlem. Slechte communicatie, je moet overal achteraan, telefoon wordt niet opgenomen. Zelf maar naar de winkel gegaan om mn bestelde fiets op te halen. Alle keren dat ik in de winkel stond, waren er ontevreden klanten. Bij levering vergeten accessoire mee te geven, moest ‘m de volgende dag zelf ophalen. Heel onprettig, ik ga hier nooit meer naar toe.

21 sierpnia 2023

Afspraak gemaakt voor over 8 weken

Afspraak gemaakt voor over 8 weken. Kom fiets brengen. Monteur is vrij. Na een week geen enkel bericht. Bellen. Fiets is morgen klaar. Kom ik hem ophalen zetten ze hem klaar om mee te nemen blijkt dat ze er niets aan gedaan hebben. Lekkere zaak. Zeer rommelig. Op zoek naar een andere fiets winkel die wel de afspraken nakomt

Nav reactie van Juizz. Ik heb niets gekregen van jullie. Maar als je vestiging Haarlem belt dan weten ze precies wie ik ben! Dit is wederom een bewijs dat het een zootje is. Wel een mooie “cliënt experience” het zou mooi zijn dat jullie niet alleen maar uitgaan van het ik. Ik heb het druk etc etc. Dan is sorry het enige dat gezegd wordt…

16 sierpnia 2023
Logo JUIZZ - Haarlem

Odpowiedź od JUIZZ - Haarlem

Beste HK,

Bedankt voor de review.

Dat is vervelend om te horen. Heeft u voor mij uw gegevens zodat ik mee kan kijken in de order?

Team Juizz

Oceniono na 2 z 5

Geen tot matige communicatie

Winkel is niet bereikbaar, alleen via algemene klantenservice. Communicatie over order is er niet / matig. Ook de lease prijs was pas bekend na het ophalen en tekenen van de overeenkomst, heel vreemd. Duurde uiteindelijk 2 maanden om een fiets te krijgen, terwijl hij na 2 weken al binnen was. Order is ook niet compleet afgeleverd, dus ik kan weer terug.
De fiets zelf is wel goed en de verkoper was ook goed en vriendelijk. Alles daarna is alleen erg jammer.

11 sierpnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Great shop with great people, but they're just too busy

The people at Juizz Haarlem are very nice, helpful and friendly. They have a great variety of bikes and good advice. Unfortunately they are so busy there are quite some delays and it is very difficult to get in contact with the store to find out what is going on. The main customer service centre is not particularly helpful because they also struggle to contact the Haarlem store. It's a great shop with great people, but unfortunately they can't keep up and it hurts their customer service.

11 sierpnia 2023

Kan beter!

Kan beter!
Je geeft een hoop geld uit. Informeer de klant dan wat meer. Nu was er geen enkel contact (terwijl de winkelmanager had aangegeven zn best te doen om de fiets eerder te regelen) Aantal keren gebeld maar na de enorme wachttijd opgehangen. 1 keer iemand bereikt 1 dag voor de geplande levering. Die mevrouw kon niets meer dan zien wat ik zelf ook kon zien op internet. Je belt overigens met een callcenter en niet met de winkel zelf. Op de dag zelf naar de winkel gegaan. Winkelmanager met handen in het haar dat hij het ook niet wist. Savonds telefoontje dat het toch gelukt was. Mail en bevestiging de volgende dag op te halen 23 dagen na bestelling. Vroeg naar de winkel. Toen we daar kwamen hartelijk ontvangen. Helaas was de accu niet opgeladen. Uitleg over de fiets. Nadat ik vroeg hoe de tracker werkte kwamen ze er achter dat die nog niet is aangesloten. Dus wij even de stad in voor een kop koffie. Na een uurtje konden we de fiets ophalen. Daar bleek dat de accu niet de juiste was en kregen een andere accu mee wel opgeladen. De bestelde accu krijgen we nog na gestuurd. Al met al onduidelijk rommelig en onprofessioneel. Je geeft toch een hoop geld uit en daar hoort ook wat service bij. Maar waarschijnlijk komt dit door de overvloed aan bestellingen.

18 lipca 2023

zeer vriendelijfijne fietsenzaak!

zeer vriendelijk en professioneel geholpen aan mijn nieuwe elektrische fiets. verkoper had verstand van zaken, en dat vind ik erg belangrijk bij zo'n dure aanschaf. Het enthousiasme waarmee dhr mij de uitleg voor gebruik van de fiets (een Sparta ) gaf, was een verademing vergeleken met de onverschilligheid waarmee we tegenwoordig worden geconfronteerd bij de aanschaf van iets nieuws. (het moet zichzelf verkopen), verkopers hebben vaak geen idee hoe en wat inhoudelijk)Ook de levering kwam zoals beloofd. Kortom erg tevreden met mijn aankoop, en wat belangrijker is men gaf mij een hoop vertrouwen door bovenstaande punten.

29 czerwca 2023

Zeer slechte eerste indruk, fiets ondanks afspraak 2 dagen niets aan gedaan

Geen persoonlijke aandacht, 6 weken van te voren als nieuwe klant een afspraak gemaakt voor gepland onderhoud. Wisten bij aankomst niet waarvoor ik kwam, na 2 dagen fiets weer meegenomen omdat ze er niks aan gedaan hadden, te druk, geen tijd.
Kreeg fiets mee zonder enige vorm van controle of de fiets wel van mij was. Zeer slechte indruk. Zaak erg chaotisch,
Wat mij betreft nooit meer , zeer veel twijfels over de kwaliteit die ze zouden hebben afgeleverd

24 czerwca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej