Fijne winkel met zeer behulpzaam personeel. Had een vraag over de levering en daar 2x naar de algemene e-mail een mail over gestuurd en pas weken later een reactie. Daarom geen 5 sterren.
Zobacz, co mówią recenzenci
De aankoop in Breda ging voortreffelijk. Prima service, goede afhandeling, vriendelijk en deskundig. Aanrader. Anders de klantenservice: onbereikbaar en totaal niet gericht op service. Technisch pr... Zobacz więcej
Aanvankelijk wilde ik eenzelfde fiets als mijn vorige. Helaas werd die niet meer gemaakt. Toen nam men echt de tijd om een alternatief te zoeken en kon ik fietsen uitproberen met/zonder automaat en... Zobacz więcej
Wauw! Complimenten allereerst aan Emilio. Hij heeft ontzettend zijn best gedaan om speciaal voor mij te regelen dat er de volgende werkdag een prachtige Riese&Muller is bezorgd. Ruben ook aan jou mijn... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Dane kontaktowe
Ginnekenweg 17, 4818 JA, Breda, Breda Oost, Holandia
- 076-302 0470
Met spoed reparatie nodig en was direct…
Met spoed reparatie nodig en was direct geregeld!
De voorlichting door zowel Ruben als…
De voorlichting door zowel Ruben als Emilio was perfect. Alle functies zijn prima toegelicht. Omruilen kettingslot voor een slot met Art keurmerk was geen enkel probleem. Alles is in een ontspannen sfeer besproken. Kortom: zeer tevreden!
Super vriendelijk verkoper en…
Super vriendelijk verkoper en fietsenmaker van mijn bakfiets Babboe curve en hopelijk ook nog in de toekomst.
Uitmuntend service
Goede service, het is gemakkelijk vrijblijvend een bakfiets kunnen lenen om uit te proberen. Medewerkers hebben veel kennis van hun producten, bieden deze tegen goede prijzen aan en zijn flexibel. Betalen is gemakkelijk met de iDeal link en maken fiets incl assesoires helemaal rijklaar.
Goede ervaring!
Een enthousiaste verkoper waardoor we ons heel welkom voelde. Had toevallig een maxi-cosie te leen waardoor we tegelijkertijd met de kindjes meerdere bakfietsen kinderen proberen. Ook de levering en de communicatie hier rondom heen was helemaal prima! Erg tevreden dus ☺️
De elektrische bakfiets-ervaring
Vanaf het eerste contact tot en met het sluiten van de deal voor onze Urban Arrow bleek Emilio de perfecte sparringspartner. Hoj licht toe, vraagt uit en helpt met het maken van een keuze. Een proefrit maken of de fiets een dagje meenemen om te ervaren hoe het is om een elektrische bakfiets te rijden...geen enkel probleem. Een top service en zeer prettige verkoopervaring!
Juizz Breda is een topwinkel...we…
Juizz Breda is een topwinkel...we kwamen voor een bakfiets de babboe city-e.
Aangezien we al via Juizz Breda al een babboe dog-e hebben wisten we al dat dit een winkel is die service met een hoofdletter S geeft.
We hadden geluk ...de genoemde bakfiets was op voorraad en konden we na de afwikkeling van nodige dingen en na een kleine nacontrole meteen meenemen.
Juizz Breda dank jullie wel voor wederom een topservice , gastvrijheid , vertrouwen met het meegeven van de bakfiets tijdens proefrit en al het personeel zijn het visitekaartje voor Juizz Breda
Door slechte communicatie terleurgesteld
Personeel zeer vriendelijk, maar communicatie waardeloos. Van bestelling tot aflevering.
Telefonische bereikbaarheid slecht.
Door dit te verbeteren. Krijg je als klant ook een beter gevoel, want de wil onder personeel is er zeker
Superaardige gasten bij deze vestiging…
Superaardige gasten bij deze vestiging en heel behulpzaam. Ze hebben goed geadviseerd en een goede deal aangeboden. Echt een hele goede ervaring!
Zeer goed geholpen bij het uitkiezen…
Zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze bakfiets. Er word echt ruim de tijd genomen voor de klant en ze waren ook echt gezellig met de kinderen die meekwamen.
Trotse eigenaar
Ik ben sinds 15 augustus de trotse eigenaar van een prachtige Riese & Muller fiets die ik bij Juizz in Breda heb gekocht. De vakkundigheid, de passie en het enthousiasme van de verkoper was voor mij de reden om hier de fiets te kopen.
Heel fijn geholpen en snel geleverd
Heel fijn geholpen door Emilio. We wisten al dat we een nieuwe Urban Arrow wilde na de verkoop van onze oude, maar zijn enthousiasme in combinatie met de service die vanuit Juizz geboden werd maakte het een aankoop die we met veel vertrouwen deden. De fiets werd ook sneller geleverd dan beloofd! Ga zo door!
Adequate antwoorden
Adequate antwoorden, afspraken worden na gekomen. Behulpzaam personeel. Goede uitleg.
Prima service
Prima service, duidelijke uitleg over de type bakfietsen , komen de gemaakte afspraken na en goede informatie over wanneer de fiets klaar is.
Zeer vriendelijke medewerkers
Zeer vriendelijke medewerkers, behulpzaam, goede kwaliteit en advies.
Niks dan lof!
Wij kunnen Juizz Breda aan iedereen aanraden. Al het personeel is onwijs vriendelijk. De service is fantastisch! Ze gaan oplossingsgericht te werk en lijken plezier te hebben in hun werk. Dat voel je als klant. Niks dan lof voor Juizz Breda!
Zeer positief met een tip voor verbetering .
Om te heel positief te beginnen.. de koopervaring is uiterst positief. Goede informatie en goede mogelijkheden met proefrijden op verschillenden fietsen met nuttige informatie omtrent de verschillen.
Nog wel een tip: stel de bevestigings e-mail die centraal wordt afgegeven af met de afspraken die lokaal worden gemaakt. Zo staat bij mij in de bevestiging dat de fiets in de winkel kan worden afgehaald, terwijl bezorging thuis is afgesproken. Schept onnodig verwarring. De afspraak wordt gelukkig gewoon uitgevoerd en daar gaat het uiteindelijk om.
Dikke service
Vanaf het eerste contact een fijne ervaring:fijne mensen, goede duidelijke uitleg over de fiets.
Goeie communicatie tijdens de bestelling alsook het thuis leveren van de fiets, gewoon perfect
Het was een prettige ervaring omdat de…
Het was een prettige ervaring omdat de man die ons hielp zeer prettig in de omgang was, zeer veel kennis van zaken had en ons ook zeker de ruimte gaf. We zijn zover ik weet geholpen door de filiaalmanager.
Urban Arrow Juizz Breda
Ik kom al zo'n 4 jaar bij Juizz Breda. Ben altijd fijn geholpen door oa. Ruben, Kasper en Emilio. Nu door diefstal toe aan mijn 2de Urban Arrow. Toen ik de fiets ophaalde hebben Emilio en Jeff me prettig geholpen. Ze nemen ook alle tijd voor je. Jeff is ook degene die mijn fiets gemonteerd heeft vanaf de basis. Dat heeft hij ongelofelijk goed gedaan! Hij rijdt werkelijk als een zonnetje. Dank je! En hij zet goeie koffie😁 Het leuke aan leuk Breda is dat het een leuk team is, met vakkennis, passie voor fietsen en plezier in het werk.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.