Nog een wetsuit (kind) gekocht. Mooie kwaliteit, prima snelle levering. Kinderen en volwassenen perfecte maarlt voering. Heel blij mee, het open water zwemmen is weer in volle gang!!
Reakcja na opinię
Vanaf het moment dat ik de boot zag tot aan het moment van aflevering! Uitstekende service! Ik weet al waar ik mijn volgende boot ga kopen! Inclusief het vertrouwen wederzijds! Chapeau
Uitstekende service, vriendelijk in contact, alles stond klaar zoals afgesproken in de reservering, boot goed onderhouden en schoon. Wij komen snel weer terug.
Prima adres voor de watersport ! Wordt netjes en correct geholpen en snelle levering Wetsuits zijn top ! Nogmaals bedankt
Reakcja na opinię
Dé voordeligste online watersport outlet van Nederland. Voor ons complete assortiment kijkt u op onze website. Onze levertijd bedraagt 1 a 3 werkdagen. Standaard één jaar garantie. Niet goed? Geld terug! Ons aanbod · Funtubes · Wetsuits · SUP Boards · Rubberboten · Wakeskate - Wakesurf · Wakeboards - Kneeboards · Elektro- & fluistermotoren · Zwemvesten - Impact vesten
Klaproos 31, 1689TL, Zwaag, Holandia
Snelle levering en goed product. Een surfcap bij ze besteld en we zijn er blij mee.

Odpowiedź od JP Watersport
Meer dan 20 reminders en berichten over een product dat na bestelling en betaling niet leverbaar bleek en nooit iets anders besteld.... Daarom review zeer slecht.

Odpowiedź od JP Watersport
Prima adres voor de watersport !
Wordt netjes en correct geholpen en snelle levering
Wetsuits zijn top !
Nogmaals bedankt

Goede snelle service
Product als getoond in de webshop
Mooi snel geleverd en goed verpakt
Zeker niet de laatste bestelling

Top bedrijf.
Graag weer.
Achter dit bedrijf zet de hele vriendelijke en attente mensen

Odpowiedź od JP Watersport
Goede ervaring. Ondanks drukke dagen bij de vervoerder (December) snel geleverd.

Odpowiedź od JP Watersport
Eerst krijg je bericht dat je product verzonden is en 3 uur later een mail dat het niet meer op voorraad is.

Odpowiedź od JP Watersport
Snel gereageerd op niet volledige voorraad en na mijn beslissing deellevering direct verzonden

Odpowiedź od JP Watersport
Goede beschrijving en snelle levering.
Super tevreden.

Odpowiedź od JP Watersport
Prima service toen zwemvest te klein bleek te zijn.

Odpowiedź od JP Watersport
Prima service. In eerste instantie verkeerde maat ontvangen maar snel en keurig opgelost.

Odpowiedź od JP Watersport
Nog een wetsuit (kind) gekocht. Mooie kwaliteit, prima snelle levering.
Kinderen en volwassenen perfecte maarlt voering.
Heel blij mee, het open water zwemmen is weer in volle gang!!

Odpowiedź od JP Watersport
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.