Oceniono na 5 z 5

Kan i høj grad anbefale JP Køl, som har udført arbejde for os til punkt og prikke. Virkelig godt arbejde og aftaler bliver overholdt. Altid venlig kommunikation så man føler sig velkommen Venlig hil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i sidste uge købt og fået monteret en Panasonic Danmarkspumpe og Jp klima fortjener de 5 stjerner alt er ok

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale at få monteret varmepumpe af JPR service. Vi har lige fået monteret en ny varmepumpe, efter Jakup fandt ud af at den gamle var blevet slidt pga ukorrekt montering at tidligere m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ny Panasonic varmepumpe i sommerhuset. Super god rådgivning +vejledning i hvilken pumpe vi sku vælge. Monteret i februar kulden, godt arbejde, funger Superfint med god varme også ved minus 11. Let... Zobacz więcej

1. Dostawca urządzeń grzewczych

O Jp Klima

Napisane przez firmę

Aut. Varmepumpe installation med garanti i hele Danmark
Når du køber varmepumper og klimaanlæg ved JP Køl & Klima, får du en installation, som lever op til alle lovgivningens krav om installering af køleanlæg og varmepumper. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening (AKB) sikres vores kunder den højeste kvalitet inden for service og installation af luft/luft og luft/vand varmepumper! Ved køb af en varmepumpe hos JP Køl & Klima er du sikret en varmepumpe, som er udviklet specielt til det nordiske klima. Vi er autoriserede forhandler af varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic med flere indenfor luft/luft og luft/vand varmepumper. Alle vores varmepumper kommer fra den officielle danske importør. Dette er din garanti og sikkerhed for, at du får den ægte vare og ikke køber parallelimporterede anlæg, som ikke er udviklet til det nordiske klima. Få op til 10 års garanti på udvalgte varmepumper.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Professionel rådgivning og udførelse

Rigtig god introduktion, altså beskrivelse af produktet. Altid venlig. Ringer tilbage. God faglig og professionel rådgivning. Holdere sine aftaler om levering og montering.

Alt i alt ikke noget at klage over overhovedet.
jeg kan kun give miner aller bedste anbefalinger.

Vh.
Lars Petersen

27 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi fik monteret en Panasonic HZ 25…

Vi fik monteret en Panasonic HZ 25 XKE-5 varmepumpe af JP Køl, og blev mødt af et yderst kompetent og serviceminded team, både ved samtalen med Jimmy, og i særdeleshed ved monteringen, som blev udført hurtigt og professionelt og til aftalt tid.
Alt i alt en positiv oplevelse.

28 sierpnia 2024

Professionel og serviceminded

Efter længere tids søgning på klimaanlæg, faldt vores valg på JPKlima.dk. Vi tager kontakt og inden længe er Jimmy i røret. Valget blev - efter kompetent rådgivning, et Multi/split-anlæg fra Mitsubishi. Jimmy fra Jp Klima har været meget professionel og dygtig mht. til alle de spørgsmål vi har haft på telefon og mail. Planlægning, rådgivning og montering er top professionelt.
Kan helt klart anbefale JP Køl og Klima.

21 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Professionel og meget serviceminded!

Vi har købt en Mitsubishi MSZ-RW35VGHZ Supremehos JP Klima.dk. Vi havde brug for en airkondition der kunne køle vores meget tætte hus som bliver utroligt varmt om sommeren. Vi fik super god rådgivning til valg af varmepumpe til formålet. Vi er rigtig glade for vores valg og varmepumpen siger ingenting ved kørsel.

Angus som monterede vores varmepumpe var yderst professionel og meget flink.

Vi kan varmt anbefale Jp Klima. Velfortjent 5 sterner!

13 czerwca 2024
Oceniono na 4 z 5

Hurtig og god levering og montering

Hurtig og god levering og montering. Væsentligt bedre pris end andre steder, inkl levering, montering og demontering af gammel pumpe.
Nemt at få hjælp til spørgsmål.
Eneste grund til ikke at give den sidste 5 stjerne, er at beskyttelses dækslet over al elektronikken på udedelen ikke var monteret korrekt og gabte så der kunne komme vand ind. Det burde montøren selv have set og ordnet. Når det er sagt så krævede det blot en hurtig opringningen til firmaet, der nemt guidede mig til at fikse det selv.
Kan klart anbefale JP Køl og vil selv bruge dem igen 👌👍

25 kwietnia 2024

Tid, pris og kvalitet OK

Det kommer nok til at lyde som en gentagelse af hvad andre skriver, men meget konkurrencedygtig pris og installeret varmepumpe lige som aftalt. Det er et firma som har travlt, hvilket er helt naturligt med den kombination.

1 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

God pris og godt produkt

Rigtig god pris på Panasonic HZ25XKE-5 varmepumpe. Alt klart specificeret i tilbud. Aftaler overholdt og pænt installations arbejde.
Vi er godt tilfredse med handel og montering og så er det bare en utrolig lækker varmepumpe 👌

3 kwietnia 2024

Super oplevelse

Jeg talte med Jp Klima mandag og bestilte en Panasonic varme pumpe som blev installeret Torsdag middag. Det var en dygtig og meget hjælpsom installatør og det var meget veludført arbejde. Det var en super god og behagelig oplevelse fra aftale til udført arbejde Jeg kan varmt anbefale Jp Klima og vil helt sikkert bruge dem igen.

18 kwietnia 2024

Vi købte varmepumpe hos JP Klima

Vi købte varmepumpe hos JP Klima - det var nemt at aftale installation med Jimmy - Angus som lavede installationen lavede et godt stykke arbejde og var meget venlig. Vi fik det til en god pris og har dejlig varme på forårets forhåbentlig sidste "kolde" dage.

11 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Jimmy er hurtig og god til at lave aftale og tilbud på installation og montering af varmepumpe. Han sørgede også for relevant kontaktinfo til producent og leverandør, da pumpens wifi-modul ikke umiddelbart virkede sammen mit installerede Internet.

14 kwietnia 2024

Reel handel

Reel handel, godt tilbud. Meget kompetent nedtagning af den gamle og montering af vores Mitsubishi varmepumpe.
Alle aftaler overholdt til ug.
Tak til Jimmy og Angus.

3 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Har bestilt varmepumpe luft/luft hos JP…

Har bestilt varmepumpe luft/luft hos JP Klima igen. Den første i Greve for ca. 15 år og den næste på Odden i mit sommerhus for ca. 10 år siden. Nu trænger den første til en udskiftning og selvfølgelig har jeg valgt JP igen.
Finn Olsen

23 stycznia 2024

Meget behagelig kontakt

Meget behagelig kontakt, jeg ramte desværre ned i firmaets ferieperiode og måtte derfor vente noget tid på en installationsdato derfor 4 stjerner. Selve opsætning blev lavet pænt og jeg har været tilfreds med det udførte arbejde.

22 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft fornøjelsen af at…

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med JP Klima, og det har været en utrolig positiv oplevelse. Ejeren, Jimmy, har leveret en service ud over det sædvanlige. Han har været utroligt fleksibel og yderst professionel i hele processen. Jeg bestilte en varmepumpe, og al kommunikation med Jimmy gik utroligt glat og problemfrit.

Jimmy's ekspertise og engagement i at sikre, at jeg fik den rette løsning, imponerede mig virkelig. Han besvarede alle mine spørgsmål og gav mig uvurderlig rådgivning om valg af varmepumpe.

JP Klima fortjener en solid anbefaling for deres fremragende arbejde, og jeg vil ikke tøve med at vælge dem igen i fremtiden. Tak til Jimmy og hele JP Klima-teamet for den enestående service!

19 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en varmepumpe og fik den…

Jeg bestilte en varmepumpe og fik den installeret, hurtig, perfekt og som aftalt.
Der var kommunikation via mail og telefon om placering og løsningen der blev etableret sad helt som anmodet.
Flot lavet og fin service. Prisen var helt som forventet.

28 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale JP.Klima.

Kan varmt anbefale JP.Klima.
Nemt og komme i kontakt med, vi fik en god vejledning, og montøren var til aftalt tid, og fik lavet en super fin løsning. Så alt i alt, en god oplevelse.

29 sierpnia 2023

Trygt og godt

Jimmy var den første jeg kontaktede ifm. tilbud på varmepumper, og han var også den eneste. Jeg skulle ikke tale meget med ham for at føle mig tryg, både ift. at prisen var konkurrencedygtigt, men at kvaliteten også ville spille. Nu, flere måneder efter viser det sig, at min mavefornemmelse var helt rigtig. Hurtig installation (1 dag) af 3 indedele og 2 udedele, som fungere upåklageligt. Vi er meget glade for installation, som har holdt os kølig hele sommeren, og suppleret med varme hvor gasfyret var slukket men udetemperaturen var faldet. Kan helt sikkert anbefales.

1 czerwca 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej