Ik ben al jaren klant bij JP1880 en heb letterlijk nog nooit een probleem gehad. De leveringen zijn vlot en wanneer er iets nageleverd moet worden dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd. Ook de enkele... Zobacz więcej
ik ben uitermate tevreden! Ik heb2 februari gebeld, dat mijn bestelling verkeerd was gedaan. ik kon goederen terugsturen en de juiste maten doorgeven. mij werd verteld dat ik de nieuwe bestelling gew... Zobacz więcej
Ik kwam er achter dat de prijs van mijn overhemd binnen een week 50% goedkoper was geworden, na telefoontje kreeg ik het teveel betaalde keurig retour. Dat noem ik nog eens service.
Concertgebouwplein 21, NL – 1071, LM Amsterdam, Holandia
Snelle levering en mooie shirts. Ook grote maten is echt top

Odpowiedź od Jp1880 Nederland
Op de site optijd aangeven als iets niet op voorraad is

Odpowiedź od Jp1880 Nederland
De tweede keer dat ik bovenkleding bestelde, nu dunne shirts met lange mouwen, een colshirt en overhemd. Op zich is de kwaliteit prima maar wel vreemd dat de mouwlengte kleiner is van een maat groter. Dit was bij meerdere shirts en bij de col zelfs veel te kort. Slechte batch misschien?
Bij het XXL overhemd was de verhouding wel perfect.

Goede kwaliteit, snelle levering
Heb al met jullie getelefoneerd en ook al een 2e bestelling gedaan, die onderweg is
Vr.gr. Henk Klijn

Odpowiedź od Jp1880 Nederland
Fijn dat er ook kleding is in grote maten!
Maar heel jammer dat de colberts zo gekreukt aankomen en het heel veel moeite kost om de kreukels te verwijderen

Odpowiedź od Jp1880 Nederland
Makkelijk bestellen, en de spullen zijn van een goede kwaliteit.
Maatvoering van de kleding en maattabel kloppen goed.
Leveren binnen de afgesproken tijd.
Kortom dik tevreden.