SpinRollz Spielkasyno Recenzje 18

Średnia

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Kasyno z moodem "whatever"

Szczerze to zero emocji. Wpłaciłem, poklikałem w kilka slotów, czasem coś tam wygrało 2 zł, 5 zł, i od razu zabierało. Ani się nie wkurzyłem, ani nie ucieszyłem, takie nijakie doświadczenie. Jak oglądanie słabego serialu w tle.

Zrobiłam depo i żałuję

Wpłaciłam tylko 50 zł na próbę, bo koleżanka mówiła że spoko. Może u niej spoko, u mnie 10 minut i po wszystkim, żadnego darmowego spina, żadnej ekscytacji, tylko takie puste klikanie. Nie dla mnie to miejsce.

29 czerwca 2026

Konflikt z limitem odpowiedzialnej gry

Ustawiłam sobie miesięczny limit depozytu, ale po jego osiągnięciu kazali pisać do supportu, żeby go „zweryfikować”. Jaki to ma sens, jeśli można go obejść jednym czatem? To wygląda jak udawanie troski o gracza.

Słaby czat na żywo

Czat niby 24/7, ale odpowiedzi po 10 minut, do tego widać, że to skrypty. Pytam o coś bardziej szczegółowego, to albo kopiują regulamin, albo każą pisać maila. Dla mnie strata czasu.

Dziwne resety salda bonusowego

Miałam obrócone prawie wszystko i nagle saldo bonusowe wróciło do zera, bez żadnego ostrzeżenia. Support twierdzi, że „przekroczyłam czas trwania promocji”, ale nigdzie nie widziałam zegara ani odliczania.

Szybka wygrana, szybsza przegrana

Pierwszego dnia wygrałam jakieś 300 zł, byłam w szoku, że tak łatwo. Drugiego dnia oddałam wszystko i jeszcze dopłaciłam. Od tamtej pory same suche spiny, zero bonusów. Podejrzanie to wygląda, już tam nie wchodzę.

29 czerwca 2026

Wciąga za bardzo, a nic nie daje

Weszłam „na chwilę” po pracy, żeby rozładować stres, i jakoś zrobiły się z tego trzy godziny. Niby sama klikałam, wiem, ale gry są tak zrobione, że ciągle masz wrażenie, że za chwilę oddadzą. Nie oddają. Kończysz z pustym kontem i jeszcze większym stresem. Nie wracam tam.

29 czerwca 2026

Sloty wolno ładują na wifi

Siedzę w domu na porządnym wifi, a gry mielą jakby z kosmosu je ciągnęło. Animacje się rwą, koła zatrzymują z opóźnieniem, ciężko cokolwiek śledzić. Może na kablu lepiej, ale ja gram z kanapy i tak się nie da.

29 czerwca 2026
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (18 recenzji)