Joylife - Tierp Recenzje 32

4,0

Järnvägsesplanaden 12, 815 38 Tierp, Uppsala län, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Den kvinna som jag mötte var otroligt proffsig!! Jag hade väldigt ont - både ischias och ont av kotkompressioner. När jag gick ut därifrån, hade jag inte ont någonstans!!! Trodde inte det var sant....... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aldrig besökt naprapat förut och blev mottagen på ett sådant trevligt och proffsigt sätt. Väldigt kunnig och lätt att samtala med, fick tid snabbt. Lätt att orientera sig på hemsidan. Smidigt, proffs... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

6. Klinika fizjoterapii

O Joylife - Tierp

Napisane przez firmę

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Napisane przez firmę

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Det var inte alls bra

Det var inte alls bra, jag fick ingen bra hjälp där. De kolla och hitta information från nätet. Jag betalade dubbelt än besök hos vårdcentralen.

3 września 2024

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Tack för din feedback. Om du inte är nöjd med ditt besök hos oss kan du alltid utnyttja vår nöjd-kund garanti. Läs mer på https://joylife.se/kundgaranti

/Teamet på Joylife

Oceniono na 2 z 5

Dåligt med tider.

26 kwietnia 2024

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Hej, i dagsläget har vi bara en terapeut som jobbar i Tierp och det finns tyvärr inte lediga tider tid dag. Om du har akut ont och behöver snabbare hjälp hänvisar vi till vår klinik i Uppsala där fler tider finns tillgängliga. Hoppas ändå att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Snabb hjälp

Snabb hjälp, superbra naprapat som hjälpte mig på en gång med mina besvär

9 kwietnia 2024

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Tack för din recension, vi jobbar på att försöka hjälpa alla så snabbt det går :)

Oceniono na 5 z 5

Bra att Joylife även finns på mindre…

Bra att Joylife även finns på mindre orter ! Mitt svullna knä behandlades med laser. Efter första behandlingen fick jag jätteont. Men sedan blev jag bra. Tack !

8 kwietnia 2024

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Fint att höra och skönt att ditt knä blivit bättre!
Tack för din recension!

Oceniono na 5 z 5

Naprapat Luciano Bravo i Tierp - ett riktigt proffs!!!

Naprapat Luciano Bravo i Tierp - vilket proffs!!! Helt fantastiskt kunnig. Hade sökt hjälp inom primärvården i 5 månader för en låsning i armbågen och bollats fram och tillbaka mellan olika fysioterapeuter, läkare, arbetsterapeut och ortopedmottagning. MEN på 30 minuter hade han hittat felet och äntligen kan jag nu strecka ut min högerarm igen. Rekommenderas varmt!!!

26 stycznia 2024

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Stort tack Annika för din värmande rekommendation, det gläder oss mycket! Skönt att det känns så mycket bättre.

Otroligt nöjd!

Otroligt nöjd med Luciano’s insatts! Fick nålar satta och vilket resultat, efter flera års kamp med smärta är den som borta.

26 stycznia 2024

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Stort tack Helena för din värmande feedback, det gläder oss!
Gabriella, team Joylife

Toppen!

Jag hade problem med höften och fick en tid snabbt. Efter mitt första besök 11/12 gjorde att jag kunde ta en promenad igen, vilket jag inte kunnat göra på lääääänge. Fick övningar jag skulle göra till mitt återbesök idag och det har hjälpt oerhört mycket.
Otroligt nöjd.
Kan starkt rekommendera Joylife, i Tierp!

15 grudnia 2023

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Underbart att höra Sara, Tusen tack för dina värmande ord!

Oceniono na 5 z 5

Första gången jag besöker en naprapat.

Smidigt, proffsigt och en väldigt positivt upplevelse på allt.

4 grudnia 2023

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Tusen tack för dina värmande ord Philip!
Det är precis så vi vill att det ska upplevas.

Oceniono na 5 z 5

En helt otrolig bra behandling.....har…

En helt otrolig bra behandling.....har fått en hjälp med mim onda höft.... Och fått träningsövningar som hjälper.... Tack snälla för allt... Rekommendera er att söka hjälp här om ni har ont.

20 listopada 2023

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Underbart att höra, tusen tack för din fina recension Lotta!

Super

Huvudvärken borta

29 września 2023

Underbart att höra!
Tack för recensionen, Catarina!

Fantastiskt!

Fick tid fort, kändes att Helena visste vad hon pratade om och det märktes även i min rygg! Vilken fantastisk upplevelse!

24 sierpnia 2023

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Fint att din rygg mår bättre, stort tack för din feedback Adrian!
Ja, Helena vet verkligen vad hon pratar om.

Oceniono na 1 z 5

Okunniga

Väldigt besviken på JoyLife, Felicia i Tierp, hon smekte lite lätt på ryggen i mindre än en minut, lyfte på benen och konstaterade att det var svagt.. 2 nålar i ryggen i ca 40 sec. Provade oxå laser på några punkter i nästan en minus. Sen sa hon, det går nog över av sig själv. Har haft ont i +20 år så jag vet hur det funkar, tyvärr så är jag precis 0% bättre nu än vad jag va innan besöket, 800 spänn åt pipan. Fanns en anledning att dom var dom ända som hade lediga tider

20 lipca 2023

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Hej, det där låter inte så som vi vill att det ska fungera hos oss. Kan du höra av dig till mig på po@joylife.se eller 0704069582. Vi har vår nöjdkundgranti som du kan nyttja och får pengarna tillbaka. Vänligen PO Fagerström Verksamhetschef

Det var bemötandet av Helena Carlsson

Det var bemötandet av Helena Carlsson. Vilken expertis och vilken otrolig människokännare. Det kändes som man klev in hos sin bästa vän fast man aldrig träffat henne förut. Sen resultatet av behandlingen talar ju för sig själv.

24 maja 2023

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Så roligt att höra Fredrik!
Mycket glädjande ord att läsa.
Jag håller helt med dig, Helena är inte bara en proffsig terapeut hon är även en fin vän och person!

Oceniono na 5 z 5

Oerhört glad att jag tog kontakt med…

Oerhört glad att jag tog kontakt med Joylife i Tierp. Helena är grym på det hon gör och alltid lika trevlig!

27 marca 2023

Odpowiedź od Joylife - Tierp

Jag håller med, hon är grym!
Tack för din feedback!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej