Over a month ago, I spent €1000 on two computers that turned out to be defective: one had a locked Windows system from the previous owner that I couldn’t remove, and the other had no operating system... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Zobacz więcej
Heb hier in het verleden veel goede aankopen gedaan, nu gaf ik B-grade een kans. Heb een product gekregen waarbij alle accessoires misten, hierdoor is die niet bruikbaar (draadloze usb koptelefoon) wa... Zobacz więcej
Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.
Dane kontaktowe
Ondernemingsweg 2b, 2404HN, Alphen aan den Rijn, Holandia
- 0172-749029
- backoffice@jouwveilingen.nl
- jouwveilingen.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Superleuke veilingen!
Superleuke veilingen, ruime keus en goed contact. De pallet veilingen zijn altijd spannend wat erin zit!
Op 22 februari betaald en wordt geleverd op 5 maart.
Op 22 februari betaald. En bericht ontvangen dat item wordt ingepakt om verzonden te worden . Op 26 februari weer update dat pakketje wordt ingepakt ?. . Inmiddels is het 4 maart en heb nog niets ontvangen Gebeld met verkoper die vertelde dat hij dinsdag (vandaag ) pakketje inpakt en zal versturen. Pas na 16:00 bericht ontvangen dat t onderweg is. !! Op eerdere mails geen reactie.
Update: zie net op post.nl dat pakketje in aantocht is. Komt t dan toch goed ? Heeft toch behoorlijk wat tijd gekost !
Ik krijg nog wel een mailtje met dringende verzoek mijn review te verwijderen. Zal ik dat doen ? Ik zal een ster toevoegen. Vooruit, volgende keer beter.
Altijd een goede ervarin
Top veilingsite!
Ik zit op nog 2 andere veiling sites, en doe jouwveilingen nu sinds 2 weken maar moet zeggen dat dit tot nu toe echt de leukste veilingen site is van allemaal! Super leuke producten cosmetica en noem maar op😃 net ook weer heerlijke producten van rituals gewonnen. 👌😍
pakket beschadigd
we hadden een probleem met een groot pakket en dit werd netjes opgelost
netjes te woord gestaan en nette service
Tondeuze was goede prijs en niet…t
Tondeuze was goede prijs en niet gebruikt. Dus topproduct en snel afgeleverd
top veiling met top service
goeie koopje
Snel en gemakkelijk
super veilingen
De veilingen liepen goed en er waren geen problemen of dergelijk, ook bij het betalen liep alles spoedig en zonder problemen.
super bedrijf jouwveilingen.nl
super bedrijf jouwveilingen.nl, staan altijd leuke dingen op. Zijn betrouwbaar en leveren snel na betalen. Daarom vind ik het zeker 5 sterren waard
onbetrouwbaar jouw veiling en Ibood
als je commentaar geeft hoe dit bedrijf werk is de eigenaar beledigt een blokeerd jouw toegang . Artikelen die je gewonnen heb en betaald heb worden ontvangen maar niet compleet zoals de beschrijving aangeeft. Dus mensen pas op, dit bedrijf riekt naar criminaliteit de eigenaar heeft een tweede bedrijf "I bood "kijk naar de trustpilot hoe andere mensen naar dit bedrijf kijken.
Oplichters
Oplichters! Een geveild product gekocht, kreeg hierna een mailtje dat het adres niet goed was door gekomen (stond wel goed bij de bestelling). Heb een mail terug gestuurd met nogmaals het adres. Hierna nooit meer iets binnen gekregen enkele mailtjes verstuurd maar geen reactie.
Super
Dat was een makkelijke veiling. Hoefde weinig te doen. Dankjewel. Groetjes van Duuren.
Meest belachelijke veilingsite.
Meest belachelijke veilingsite.
Een veiling is een veiling.
Dwz. Als de tijd verstreken is, dan is ie ook verstreken.
Nederlandse site die zogezegd ook voor belgen geschikt is.
Maar belgen betalen wel een enorme som aan verzending.
Ga toch weg met jullie gelul !
Oplichters eerste klas!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.