Jootjes Haakcadeautjes - Groothandel in Siliconen Kralen Recenzje

2. również w kategorii:
  3. Sklep hobbystyczny
  4. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Jootjes Haakcadeautjes is sinds 2017 een gespecialiseerde Nederlandse webshop en groothandel voor siliconen kralen, houten kralen en onderdelen waarmee onze klanten hun eigen creatieve producten kunnen maken. Inmiddels bestaat ons assortiment uit meer dan 8.000 artikelen en leveren we dagelijks aan zowel particuliere makers als zakelijke klanten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, andere Europese landen en daarbuiten. In onze webshop vind je onder andere siliconen en houten kralen in talloze kleuren, vormen en maten, speenclips, koorden, bijtringen, sleutelhangeronderdelen en allerlei andere materialen voor creatieve projecten. Een zeer ruim assortiment combineren we bewust met scherpe prijzen, ruime voorraden en snelle verzending. Zo willen we het voor zowel hobbyisten als professionele makers mogelijk maken om veel verschillende materialen op één plek te vinden, zonder daarvoor onnodig veel te betalen. Veiligheid en kwaliteit vinden we bijzonder belangrijk, zeker omdat een deel van onze materialen wordt gebruikt voor producten voor baby's en kinderen. Onze materialen worden daarom zorgvuldig geselecteerd en onafhankelijk getest volgens relevante Europese normen en wetgeving. We blijven ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, productveiligheid en regelgeving actief volgen en gebruiken die kennis ook om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over materialen en toepassingen. Achter Jootjes Haakcadeautjes staat een betrokken team dat iedere werkdag bestellingen verwerkt en klaarstaat voor vragen van klanten. Persoonlijke service vinden we belangrijk: bij ons kun je niet alleen terecht voor een groot assortiment, maar ook voor advies over producten, toepassingen en veiligheidsinformatie. Die combinatie van keuze, prijs, snelheid, kennis en persoonlijke ondersteuning vormt sinds 2017 de basis van Jootjes Haakcadeautjes. Of je nu af en toe iets moois maakt als hobby, net je eigen onderneming bent begonnen of als professionele zakelijke klant regelmatig grotere hoeveelheden inkoopt: we proberen iedere klant en iedere bestelling met dezelfde aandacht te behandelen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Ik had per ongeluk het verkeerde koord…

Ik had per ongeluk het verkeerde koord besteld. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik gratis gelijk het juiste koord toegestuurd en dat terwijl ik zelf verkeerd gekeken had. Heel fijn!

16 stycznia 2026
Opinia niezależna
Logo Jootjes Haakcadeautjes - Groothandel in Siliconen Kralen

Odpowiedź od Jootjes Haakcadeautjes - Groothandel in Siliconen Kralen

Oh wow! We hadden nog helemaal geen Trustpilot account en hadden je review nog helemaal niet gezien. Maar super bedankt voor deze mooie review Romy! :-) Het was geen moeite!

Oceniono na 1 z 5

Precies dit dus

Precies dit dus , meerdere malen foto s gestuurd, dus ook nog keihard liegen. Dit is mijn eerste slechte review van mijn leven. Het had jullie gesierd de 3 letters te sturen en jullie fout te herkennen, kan gebeuren. Maar voor 90 cent slecht willen zijn, prima. Ik ben er klaar mee.Echt heel flauw en kinderachtig en wat jullie ook nog gaan reageren. Het enigste wat ik vroeg was de 3 letters te sturen, maar klantvriendelijkheid kent dit bedrijf niet en daar is voor mij de kous mee af. Tis dat je een ster moet geven, maar dat is t me nog niet waard, ben voor een goed doel bezig , maar zo zie je maar weer er blijven ook zulke mensen, ga me er niet verder in mee laten slepen in dit leugenachtige gedoe. Veel succes met jullie bedrijf

18 listopada 2025
Opinia niezależna
Logo Jootjes Haakcadeautjes - Groothandel in Siliconen Kralen

Odpowiedź od Jootjes Haakcadeautjes - Groothandel in Siliconen Kralen

Goedendag, wat naar dat u nu hier een aparte review plaatst, terwijl wij géén Trustpilot account hadden. Wij hebben het verhaal uitgebreid toegelicht op Google, waar u ook een review had achtergelaten. Het ging inderdaad om een klein bedrag. Daar zat het probleem niet in. Maar u heeft ons niet de gevraagde foto's toegesturud. Dat is niet gelogen. Ik heb de mailhistorie nogmaals nagekeken, en ondanks herhaaldelijk verzoek had u deze niet ingestuurd. Wat we kregen, waren foto's van niet relevante delen van de bestelling, foto's van handgeschreven lijstjes, en een steeds veranderend verzoek, welke letters er volgens u nog na moesten komen. U had ook andere letters tèveel ontvangen, maar liet ons ook niet zien welke. Zodat we ook niet konden kijken naar de noodzaak voor een retour, noch een voorraadscorrectie aan onze kant konden uitvoeren. We vinden het héél erg jammer dat het zo gelopen is. We hebben uw vragen nooit weggewuifd, en zijn uiterst geduldig geweest in het herhaaldelijk vragen naar meer informatie. Uiteindelijk heeft u het zelf afgekapt en ons daarna zwart gemaakt op allerhande platforms. Dat toont ons eerder van kwaadwillendheid van uw kant. En we betreuren dit. We weten niet goed, waar dit nu voor nodig was.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej