Vlugge levering
Vlugge levering, perfect ingepakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt
Johnspecialobjects – Unieke Etnografica & Tribal Art Bij Johnspecialobjects vind je een zorgvuldig samengestelde collectie authentieke etnografica uit Afrika, Nepal en andere delen van de wereld. Ons aanbod bestaat uit unieke tribale kunst en trade art, vaak met duidelijke provenance en rechtstreeks afkomstig uit gerenommeerde privécollecties in België en Nederland. Wij geloven in eerlijk advies en bieden onze klanten altijd een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding. Elk object wordt met oog voor detail geselecteerd, zodat je zeker bent van originaliteit en waarde. Of je nu een ervaren verzamelaar bent of net begint met het ontdekken van deze fascinerende kunstvormen, bij Johnspecialobjects vind je bijzondere stukken die je collectie verrijken. Onze klanten waarderen de uitstekende verpakking, vlotte levering en snelle communicatie. Dankzij jarenlange ervaring weten verzamelaars uit binnen- en buitenland ons moeiteloos te vinden. Bezoek onze webshop en ontdek bijzondere maskers, beelden, sieraden en rituele objecten die een verhaal vertellen. Elk item is meer dan een kunstwerk – het is een tastbaar stukje cultuurgeschiedenis. Johnspecialobjects – Dé specialist in authentieke etnografica, tribal art en trade art, met passie, expertise en betrouwbaarheid.
Dominee Raamshof 22, 4542AZ, Hoek, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Vlugge levering, perfect ingepakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt
Twee oude lepels gekocht via de webshop. Zeer goed verpakt en snel geleverd. Ze zijn erg mooi, blij mee.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Très bon contact, jolis objets népalais. Emballage et livraison impeccables . Merci

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Zeer mooie en originele objecten en goede service.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Vlot een sculptuur gekocht op de website, mooie kwaliteit aan een goeie prijs, professioneel verpakt en snel verstuurd, zeer tevreden, bedankt John!

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Goede communicatie, het product was in het echt zelfs mooier dan op de foto’s! Met alle zorg verpakt en absoluut betrouwbaar! Dit adresje ga ik zeker onthouden.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Johnspecialsobjects is een betrouwbare en overzichtelijk webshop met goede foto’s van de objecten. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom een aanrader.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Het is altijd weer fijn om een kijkje te nemen bij de webshop van Johnspecialsobjects. Er zijn prachtige objecten te vinden en je bent verzekerd van de klantvriendelijkheid van een zeer betrouwbare verkoper. John is altijd bereid om iets over het object van je gading te vertellen of vraagt het zo nodig voor je na. Nu hier al verscheidene objecten gekocht en altijd even blij ermee. Het artikel voldoet precies aan de beschrijving hoe het op de website wordt omschreven. Heerlijk dat je je geen zorgen hoeft te maken of het object wel authentiek is. Een aanrader!

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Al jarenlang klant en steeds tevreden. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Eerlijk en betrouwbaar. Een aanrader.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
John has a very good and interesting selection of tribal pieces. He always distinguishes between 100% authentic pieces and those that may possibly have been made for trade. Everything I have bought from him to date has been perfectly packaged, and the descriptions have been complete, accurate, and truthful. John also helps me find difficult pieces that I cannot obtain myself.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Handelt altijd correct, reageert vlug. Gekochte spullen worden goed verpakt. Beschrijving is zoals de geleverde items zijn.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
John gives honest information about the artifacts hé sells. The price/ quality is very good. He has a large choise of quality items. Packaging is very good. When I’m in surch of African art I always check his web shop first.

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Al sinds 2011 klant gebleven door goede informatie veel tribale /ethnografischee kennis ook voor en van mijn niche verzamelwensen Zeer redelijke prijzen Bij afhalen altijd vriendelijk en imeer verrast door veel " museale" stukken in zijn shop maar zeer zeker ook prive waar hij mondjemaat stukken uut aanbiedt eerst aan zijn vele vaste klanten in heel europa en soms direct op sociale media Heeft een uitgebreid netwerk ook voor inkoop. kortom zeer b etrouwbaar snelle communicatie en snelle verzending en met zeer goede vescherming tegen schade Kortom zeer betrouwbaar en uiterst discreet niet alleen voor " beginners" en verzamelaars , maar is dat ook voor dealers van waarbij stukken nooit op internet verschijnen

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Onlangs een Lobi beeld gekocht via de site Johnspecialobjects. Ik koop regelmatig bij John ook nu weer een beeld snel en goed verpakt ontvangen. Zijn vernieuwde site is overzichtelijk en zijn product beschrijving is uitgebreid.
Om kort te gaan ik koop graag bij John omdat zijn product/prijsverhouding realistisch is.
Kan deze site Johnspecialobjects aanbevelen, gevarieerd aanbod en een vertrouwd adres.
Theo

Odpowiedź od Johnspecialobjects
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.