Super vriendelijk en professioneel. Via de app fijne communnicatie, helder info over de prijs. Half uur van te voren opgebeld dat ze onderweg waren. Keurige levering en plaatsing van mijn nieuwe ban... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
The service seems rather expensive. In particular, I was charged nearly 70 Euros for road cost (55 cents pet kilometer). They told me they are delivering other sofas and that was the reason for late d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag mijn bank van seats and sofa’s geleverd door Joey’s transport. Top service en communicatie. Ze belden een kwartier van tevoren dat ze eraan kwamen. Alles ging heel vlot, alles keurig uitgepak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bent u op zoek naar voordelig, veilig & betrouwbaar transport binnen Europa? U hoeft maar te roepen en we zijn er! Of het nou van.. • Amsterdam - Rotterdam • Groningen - Maastricht • Haarlem - Roermond • Opslag naar opslag is wij vervoeren zorgvuldig al uw goederen met onze ervaren chauffeurs en dat in heel Europa! Wij zijn een KVK geregistreerd bedrijf & uw goederen zijn volledig verzekerd tegen schade tijdens de rit. Wij doen ook: • Spoedklussen • Ontruimingen • Verhuisservice • Scooter/Motortransport • Inboedelverhuizing • ETC! U kunt ons 24/7 bereiken op: Tel/WhatsApp: 0627866802 Tel/WhatsApp: 0627866804 E-mail: joeytransportnl@gmail.com Neem vrijblijvend contact op voor de scherpste tarieven die u maar vinden kan! !!! Wij zijn al in te huren vanaf €24,- !!!
Dane kontaktowe
Holandia
- joeys-transport.webflow.io
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
"afspraak is afspraak"-betrouwbaar eerlijk transportbedrijf
Het transportbedrijf dat ik heb ervaren, kan worden omschreven als betrouwbaar en professioneel. Ze zijn zeer stipt en punctueel bij het nakomen van afspraken, wat erg belangrijk is in deze branche. Hun bedrijfsfilosofie lijkt te zijn "afspraak is afspraak", wat betekent dat ze zich altijd aan hun beloften houden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de vracht werd veilig en op tijd afgeleverd. Over het algemeen was ik erg tevreden met hun service en zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar eerlijk transportbedrijf.
Zeer tevreden met de bezorgservice
Heel tevreden met de bezorgservice. Vriendelijk, duidelijke communicatie voor de bezorging en ze hebben de nogal grote bank in mum van tijd netjes binnengekregen, uitgepakt en in elkaar gezet.
Goed bedrijf die snel een zware bank 3 hoog hebben gekregen
Dit bedrijf heeft een zware bank naar boven (3 hoog) getild en in elkaar gezet. En nog snel ook! Goede service.

Betrouwbaar en vriendelijk
Vriendelijk, makkelijk en transparant contact via de app gehad. Behulpzaam bij vragen en snelle reactie. Bezorging zoals afgesproken opgehaald bij Seats and Sofa's en netjes thuis afgeleverd.

Super!!
Super!!! Vriendelijk en zeer behulpzaam, alle afspraken netjes nagekomen. Mooie berdijf om nog in de toekomst zaken mee te doen.

Fast, efficient and friendly
They called before their arrival, we're clear in their communication and really friendly as well. Thanks for the great service and would definitely recommend others using their service as well.

Joey's transport
Het maken van een afspraak ging goed via de app. Op mijn vragen kreeg ik keurig antwoord.
De mensen die de bank kwamen brengen, waren erg kundig en snel.
Je weet als klant precies waar je aan toe bent.

Top bedrijf
Top bedrijf, vriendelijk en professioneel. Meedenkend.
Een echte aanrader

Odpowiedź od Joey's
Na enkele communicatie gebreken is toch…
Na enkele communicatie gebreken is toch het bankstel op zaterdag geleverd. Met vaardigheid en vakkennis keurig afgeleverd op de 5de etage. De hard werkende en vriendelijke mannen hebben prima werk geleverd waarvoor dank.
Note: Maak goede afspraken vooraf om misverstanden te voorkomen. A Beersma Velserbroek
Super blij met het transport bedrijf
Super blij met het transport bedrijf!
Ze denken mee en zijn super vriendelijk.

Hier moet je zijn
Hier moet je zijn voor een goede, snelle en betrouwbare transport.

Top vent
Top vent, goede service, zorgvuldig en uitvoerig gecheckt of alles goed over was gekomen, en had ook al snel plek voor me toen ik belde.

Odpowiedź od Joey's
Nooit meer een busje huren!
Nu twee keer ingezet om aankopen via Marktplaats op korte termijn bij mij af te leveren. De mannen zijn erg vriendelijk en bijzonder behulpzaam. Ook de communicatie vooraf via WhatsApp en tijdens de transport verloopt erg soepel. Eindelijk heb ik een oplossing gevonden voor het verplaatsen van grote spullen, zonder een busje te huren en een chauffeur te regelen. Ik ben super tevreden!

Amazing!
Contacted Joey's Transport on 12/22/2021 for an urgent transport the next morning.
They cleared up a spot to pick up our new kitchen and deliver it to us!
The gentlemen are very friendly, professional and carry out their work with passion.
Worth repeating.
Sincerely! Tasha

Geen klachten
Geen klachten, waren op tijd en hebben netjes tot over de drempel bezorgd.

Super service
Super service! Mijn spulletjes zijn netjes opgehaald en afgeleverd op de aangeven locatie ! Zeker een aanrader voor iedereen die zowel grote / als kleine spullen wilt transporteren.!

Odpowiedź od Joey's
Ze hebben mij twee keer geholpen met…
Ze hebben mij twee keer geholpen met het verhuizen van een hele zware wasmachine, top gedaan.

Heel goed transport bedrijf
Vandaag een bank geleverd door Joey’s transport. Ondanks het krappe huis hebben ze alle netjes neergezet en op tijd afgeleverd. Zeker een aanrader

Super service!
Super service!
Vriendelijk, vakkundig personeel.
Volgende keer weer!!

Top service!!
Goede prijs, netjes op tijd, goede service! Heel vriendelijk! Aanbevolen!!!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.